hur tråkigt kan man ha ????

Alltså nu har jag så tråkigt så jag nästan ska kunna tvätta fönstrena bara för det för tillfället är en aning roligare men så kul tänkte jag inte ha, haha ! Men jag förstår inte hur man kan vara så uttråkad som jag är just nu,det är ju helt galet ju ! Egentligen har jag inge lust att gå och jobba heller men då gör jag ju ändå nånting. Jag borde gå ut och börja agera mullvad i vår trädgård för det är en del rabater som ska grävas fram men det har jag inte riktigt tid med heller.... shit,vad ska man ta och hitta på ??????  Jag antar att jag inte hinner dra igång med några stora projekt så det får väntas med tills i morgon, vad skööööönt ! haha !!

Den här bloggen LOVAR JAG  att jag inte ska radera eller göra nånting annat knäppt med utan känner jag att jag bara behöver en brejk ett tag så ska jag bara låta den vara och sen komma tillbaks igen och sen måste jag börja lära mej att inte lyssna på allas åsikter om vad man ska ha och inte ha på Internet, DET ÄR DET VIKTIGASTE ! Att man lär sej att vara stark och sila ut det som är bra och dåligt, tyvärr är jag inte så bra på det utan fortfarande väldigt lätt påverkad men jag jobbar på det !


ÅÅÅÅ,vad gott en kopp tea hade varit nu ... ska nog gå och göra mej en till kopp !

Heja !

Sovmorgon och sen jobb

ÅÅÅÅ, idag hade jag lite sovmorgon, det var riktigt skönt ! Visserligen så har jag drömt väldigt konstigt och farit runt i sängen som en ångvält. Först drömde jag att Mattias hade dragit iväg och jobbat eller spelat golf och varit borta jätte länge, sen kommer han hem och börjar tvätta bilen utan att berätta vart han hade varit vilket jag då blir asförbannad för jag hade minsann städat heeela hemmet själv och nu skulle han inte ens visa mej lite uppmärksamhet när han kom hem... hmmm ush,hemskt dröm !

Den andra drömmen handlade om att jag först var på mina föräldrars sommarbåtplats i Trosa med ett gäng personer ( fråga mej inte vilka dom var för det har jag inge anning om =) i allafall, vi badade och hade det jätte trevligt sen helt plötsligt så var vi tvungna att åka iväg nånstanns varpå vi hamnar uppe på en höjd med trätrappor och det var otroligt smalt och helt plötsligt var vår katt Skrållan med oss, så henne var jag tvungen att se till så hon inte ramlade ner sen trängde vi ihop oss på en smal plattform alla fyra och åt en picknick....

Alltså ibland kan man ju undra vad ens drömmar betyder, jag vet inte med dej men oftast så brukar jag komma ihåg vad jag drömmer och de är kanske både positivt och negativt .

Aja,nu kom jag av mej igen, sorry ... Anyway, i eftermiddag ska jag jobba men slutar 9:45 i morgon bitti så det funkar =)
och i morgon MÅSTE JAG TRÄNA !!!! För nu har jag inte tränat igen på säkert en vecka,illa illa ! Så i morrn blir det alltså 1 timmers Spinning, Torsdag Spinning, Fredag spinning och Lördag....daré SPINNIIIIING !!  Haha ! Nä,men spinning är ju avslappnade och otroligt roligt  =)

Nä,nu ska jag gå och försöka få i mej lite frukost.

Ha en trevlig dag alla glada !


Fika och vägmöte

Nu på eftermiddan kom Mattias mamma förbi på en fika så det var trevligt, de var länge sen nu vi sågs tyvärr... Och snart ska jag iväg på Vägföreningsmöte, det ser jag inte alls fram emot men eftersom Mattias inte är hemma denna vecka så måste jag gå, aja förhoppningsvis så är det över på ett nafs, hehe . 

Annars så har dagen varit otroligt slapp men oxå otroligt skönt ! I morgon ska jag jobba så då får man något att göra igen, det var ju meningen att jag skulle promenera upp till gymmet och köra pump eller bara sola men det blev tyvärr inget av verken det ena eller det andra.

Vad gör ni andra ikväll då ? får hoppas att ni gör något trevligare än att sitta och lyssna på massa ointressant info om en väg,hihi !

Nä,lär mej göra i ordning mej nu eller i allafall göra rent glasögonen så man ser lite städad ut !

Hade !

En riktig slö dag...

Idag hade jag tänkt att gå upp och träna eller i allafall ta en promenad till gymmet och sola men istället så kröp jag ner i sängen efter frukosten och kollade på Yes Man.. (. FY MEJ ), den var jätte bra föresten, verkligen typiskt Jim Carey men samtidigt så visade han en liten annan sida av sej själv oxå, värd att se i allafall för er som inte har sett den än !

Men visst är det skönt att få ha såna här dagar då man inte behöver gör nånting alls ( Om man inte vill =) ??  Eller jo, jag har strykit tvätten och så ska jag springa ut till brevlådan snart och hämta posten som jag antar ligger väntar och ikväll kl 19 är det vägmöte men förutom det så har jag en helt LEDIG DAG  !! =)

Tyvärr kommer jag inte åt mina bilder för det är visst någe jäklans knass med den andra hårdisken som "skulle vara sååååå bra "  ( och  trots att Mattias hade kollat på den och då var det minsann inget fel på den.... =(  men  Therese ska hjälpa mej när vi ses nästa gång och Pimpa upp bloggen lite så tills dess så får ni försöka stå ut med den här aningens tråkiga front och jag tackar för ert tålamod !=)

Hmm,vad gör ni alla andra idag då?? Någe skoj på tapeten ?? Jag funderar faktist på att gå och lägga mej igen men det hade varit en aningens tråkigt kanske så jag får hålla mej till ikväll istället, haha !

Nä,dax att ta och sprinta ut och se vad brevbäran kom med idag !

Välkommen till min blogg!

Jaha,detta blir då mitt tredje försök att hålla min blogg vid liv men eftersom jag är ganska impulsiv och agerar oftast innan jag ens har hunnit tänka klart så kan jag inte avlägga några stora löften men jag ska göra mitt bästa för att inte hamna i återfall,haha !

Egentligen älskar jag att skriva av mej för att detta gör att man tänker klarare över saker och ting men oxå för att jag älskar att dela med mej av vad som händer i mitt liv och min vardag.

Som ni alla kanske förstår av det nya namnet att döma så försöker jag och Mattias att bli gravida men eftersom detta är lite privat samtidigt så kommer jag inte att skriva allt för mycket om det innan vi plusar + men min underbara vän Therese kom med iden att den här bloggen skulle heta så här och jag tyckte oxå att det var lite roligt så...,hehe =)


SÅ VÄLKOMMNA IN OCH AVLÄGG GÄRNA EN KOMMENTAR PÅ VÄGEN UT .... ! =)



HEJ HEJ !

RSS 2.0