1 Advent !

Eftersom jag har lovat er lite bilder på hur det blev här hemma efter all pyntning så tänkte jag bjuda er på det nu, dock har jag inte bytt sängkläderna än utan det tänkte jag göra idag så fort Mattias har gått upp ur sängen..



Men i vardagsrummet ser det ut så här och det är ju där vi mest hänger så därför har jag lagt ner lite mer jobb där ute, i dom andra rummet är det bara ljusstakar i fönstrena och sen inget mer  ...











Så här blev en av advetsljustakarna som jag gjorde,vad
tycks ??




Och så här blev det andra ...





Helheten blev så här ...



Och i det lilla fönster i köket blev det så här...




Så,det var nog allt som var värt att visas .

Idag ska vi hem till Mats på någon överraskning, vi gissar på att det kanske blir en vända till Liseberg och lite julmarknads-tittande men det återstår att se.


Trevlig 1 Advent på er !



Julstök !

Idag har jag roat mej med att städa och julpyntat hela huset, eller i allafall vardagsrummet och köket men det är inte riktigt färdigt än så ni får vänta med att se bilder tills i morgon,jag hoppas det är okej !?

I natt kommer Mattias hem igen så det ska bli trevligt med lite sällskap. Den kommande helgen kommer att bli lugn ( tror jag ) vi ska eventuellt bort med Mats på något spännande på Söndag men det är visst lite hemligt än så jag får vänta med att berätta vad vad vi ska ut på för skoj.

Lisbeth kommer hit lite senare för att hjälpa mej med köksgardinerna som behövs sprättas upp för jag vågar inte göra det själv i fall jag skulle lyckas ta sönder dom på något sätt, tror mej JAG skulle lyckas med det !

I morgon måste jag till IKEA ( och eventullt Hemtex ) och jaga lite ljus som kan passa att ha som advetsljus för jag har tänkt att ha lite annorlunda i år, alltså inte det tradionella som man brukar ha med adventljusstake osv utan jag har två stycken koppar tallrikar ( tror jag dom heter ) som jag tänkte lägga massa mossa på och sen sätta fyra stycken ljus på den, men det förutsätter att jag hittar RÄTT FÄRG och RÄTT MODELL på dom för att det ska fungera... Hahaha ! Ja,jag vet jag är lite skadad när det gäller sånt men det är faktist en del av min ljuva charm,eller hur Helen ??!

Nä,nu ska jag gå ner och ta hand om tvätten som precis blev färdig !


Jag hoppas ( som vanligt ) att NI alla där ute får en fortsatt trevlig kväll och en underbar 1 Advent !


en strimma ljus i tunneln !

För ett litet tag sen så ringde killen från mediaföretaget och berättade att han och hans kompanjon ville att jag skulle komma och jobba för dom i början i Januari, kul va??!  Men nu är det också så här att jag ska på en till arbets intervju i morgon för det här Personliga Assistent företaget som jag berättade om igår, så jag lovade att återkomma till han på Mediaföretaget i morgon efter intervjun och meddela hur jag kommer att göra. Men det känns nu att saker och ting börjar att lossna och att jag kanske inte kommer att vara arbetslös så länge till,det hade väl varit helt fantastiskt roligt, eller hur ??!

För övrigt har jag inte gjort något speciellt idag utan mest legat i soffan och kollat på tve, sen har väl inte vädret varit det roligaste heller så man har inte kännt sej så sugen på att gå ut...



Nä,dax att återgå till soffan och tven !

Heja !

sitter och väntar på att telefonen ska ringa...

Så där, nu har denna dag gått och jag har som sagt haft en toppen dag tillsammans med Helen och Filip, tack gumman för att du kom och förgyllde min dag ! Lite senare ringde Lisbeth och frågade om hon fick komma hit och lämna Mattias arbetslampa och det fick hon ju naturligtvis, så blev kvar ett tag och vi satt och snackade säkert en timme.

Nu sitter jag och väntar på att mina goa Emma ska ringa, jag hoppas att hon ringer snart !


God Natt !


En riktig super dag !

Idag har jag haft Helen & Filip här som har hållt mej sällskap och vi har ätit lunch och pratat om allt mellan himmel och jord, det har varit super mysigt ! Helen var så otroligt snäll  har hjälpt mej att sytt ihop ett hål i min jacka och gett men lite städstips angående min diskhon,haha! Hmm,ja till och med jag behöver det ibland !

Efter lunchen ringde en tjej från en rekryteringsfirma som har hand om personliga assistenter så på Torsdag så ska jag på en ny intervju i Västra Frölunda men personen som jag kanske får ta hand om bor i Backa, guuuud vad jag hoppas att jag kan få det, det hade varit helt underbart !!!

Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att detta går vägen !!!




Suck !!!

Nu har jag suttit i över en timme och skapat min jobbprofil på en sajt och när jag skulle godkänna alla mina uppgifter så fungerade det inte och det blev ERROR !!! Faaan, vad less jag blir på sånt där, jag hatar det !!!

Jävla sidor att inte fungera som dom ska !!!

Blääääää !!!!


Grrrrrrr !!!!


Apa !!!!!

Nä,nu ska jag äta frukost istället och lugna ner mej lite !!!



Smyckeparty !

Så, efter många om och men och mycket velande fram och tillbaka så bestämde jag mej för att ha på mej detta ...




Det är kanske inte det absolut bästa bilden men eftersom vår kamra inte levererar bättre än så här så får man vara nöjd med det lilla . Så fort jag har fått ett jobb och en stadig inkomst igen så är en kamra det absolut första som jag ska inhandla, för nu är jag såååå fruktansvärt trött på den vi har !




Ush, det är riktigt grått, regnit och kallt ute ! Så det är ju tur att det finns en liten uppfinning som heter PARAPLY !

Vi hörs, jag hoppas ni alla får en fortsatt trevlig Söndag eftermiddag & kväll !

Hejs Svejs !

En otroligt mysig kväll !

Våran kväll tillsammans med Catta & Martin var otroligt nice ! Vi såg en skräckis och Is Age 3, sen blev det lite Wiii spelande också. Dock skickade Mattias hem dom vid 12 snåret för att han skulle upp och iväg tidigt i morse, men Catta och jag ska spela en massa Wii den 5e december när vi ska ha våran tjejkväll och dricka massa vin.

Idag ska jag ( som jag skrev igår ) hem till Helen på smyckeparty och träffa lite underbart folk, så det ser jag otroligt fram emot !

Innan dess ska jag tvätta och plocka undan lite här hemma.

Tänk att det redan är Söndag, jösses så helgerna går fort !


filmmys !

Så där ja,nu har jag bunkrat upp inför veckan som kommer så man klarar sej med diverse förnödigheter !

Ikväll ska vi filmkväll och äta pizza tillsammans med Catta & Martin, det ska bli riktigt roligt ! Det var riktigt länge sen vi hade det nu så det är verkligen på tiden ! Det var egentligen meningen att Catta och Martin skulle ha en one-or one dejt själva men valde istället att umgås med oss, vilket jag tyckte var ett ypperligt val !

I morgon åker Mattias tillbaks till Norge igen och jag ska hem till Helen på smyckeparty och resten av veckan ska jag fortsätta att tampas med jobbsökandet. ÅÅÅ, jag hoppas såååå att det lossnar snart ! Jag menar,hur svårt ska det vara egentligen att få ett jobb som personlig assistent nu när jag faktist har jobbat med det dom senaste 3 åren ?! Det borde väl för tusan inte vara sååå jäklans svårt !!

För övrigt idag ska jag ta det lugnt pga att armen gör apont och jag känner mej allmänt hängig, men det ska nog släppa snart .

Nä,dax för dusch och sen lunch !


See Ya !


En dag som har gått i ett !

Idag har jag hållt mej sysselsatt hela dagen, på förmiddan var jag iväg och handlade mat och lite annat gott till kväll som kan tänkas viljas ha, sen hem och storstädade, tvättade sängkläder och strök. Så nu luktar det så gott här hemma och det skiner blankt ! Till kvällsmat har jag planerat att göra köttfärspaj och fetaostsallad, får bara hoppas att jag inte misslyckas med det bara för då blir det att äta korv och makaroner,hehe ! Ikväll ska vi ha en riktig myskväll med film och godis, gott gott !

Mattias har varit och hjälpt sin mamma igen med lite av varje så han kom hem alldeles nyss, så nu har vi hela kvällen som vi bara ska mysa och ta det lugnt.

Jag har sökt ett till personlig assistent- jobb också så jag hoppas att dom kommer att höra av sej snart !!

I helgen vete tusan vad som händer, det visar sig ! Nä,nu ska jag försöka leta fram ett bra köttfärspaj-recept...




whish Me Luck !

rulle,fullrulle !

Idag är fullsmokat av grejjer att göra, jag kom precis hem ifrån att ha varit och lämnat bilen och lämna på Peugote för att dom ska installera en motorvärmare, sen ska jag gå ner till Vårdcentralen och hänga på låset så man får den där jädra nöffnöff-sprutan ( fast innerst inne så vill jag helst slippa ) eftersom jag och sprutor inte riktigt går hand i hand men jag ska göra mitt absolut bästa för att stålsätta mej riktigt ordentligt, så ska det nog gå bra !

Efter sprutan ska jag åka hem till Helen och umgås med henne och pojkarna, det ska bli riktigt trevligt !! Det känns som det var ett bra tag sen nu vi träffades ( jag ska föresten hem till henne på Söndag också för då är det smyckeparty, trevlig, trevligt ! ) Då kommer även hennes moster, mamma och lite annat folk som man har lärt känna genom åren.

Mattias ska hem till sin mamma igen för att fortsätta att hjälpa henne att komma i ordning i sitt nya hem, vi var till IKEA igår och kollade ut lite nya möbler till henne, det ska bli otroligt spännande att se vad hon kommer att välja !

Så,det var denna dag de ! Nu ska jag gå och käka lite frukost, duscha och sen gå ner till Vård Centralen, önska mej lycka till !

Ha en underbar dag allesammans !


Grått ute, sol inne !

Ja,dagens väder är väl så där rolig kanske men desto roligare är det att Catta snart kommer hit på en fika och ( kanske en lunch, vi får se ) Hmm,det känns nästan som man ska tända upp lite ljus här för jösses så mörkt det är ute !

Resten av dagen ska jag söka jobb och fixa med lite andra grejjer, får se vad som hinns med.

Nä,nu måste jag sluta ! Jag skriver mer i eftermiddag !


Hoppet är tänt...

Intervjun gick bra idag, så dom kommer att höra av sej i veckan med det slutliga beskedet.... så det är bara att hålla tummarna korsade !

När jag kom hem från stan så skulle jag gå förbi vårdcentralen och ta sprutan men det var så fruktansvärt mycket folk så jag bestämde mej att jag ska gå dit på Torsdag istället, får hoppas att det kommer gå bättre då !


Allmän Info

Helgen har varit lugn, i Lördags så var vi ute och åt med några kompisar på en mysig resturang inne i stan. Dock tog det en bra stund innan vi hittade ett ställe där det fanns bord eftersom det var Lördag kväll så var det fullsmockat av folk överallt men det gick till slut. I går var vi iväg och hjälpte Lisbeth att packa ner hennes grejjer för hon ska flytta idag, jösses så mycket skit hon har !!

Idag är Mattias där och hjälper henne igen med en massa grejjer, jag själv ska på den andra intervjun idag hos det där Mediaföretaget som jag var till förra veckan så får se hur detta går nu. Jag hoppas att jag kan få det så det blir lite ordning och reda här hemma igen.

I morgon ska Mattias till Norge på brandövning och hjärt-och lungräddnings kurs och jag ska träffa jobbcochen igen för näst sista gången ( hoppas jag ! )

 På Onsdag kommer Catta & Alwin hit på lite fika och allmänt häng, så det ska bli trevligt !

Jag måste faktist säga det att ( som ni kanske har märkt ) att jag har tappat suget att blogga, jag känner mej nästan rädd för detta just nu och min glädje och förtjusning över detta är så gott som bortblåst, men jag ska göra mitt allra bästa för att komma tillbaks igen, det lovar jag !

På återseende !

Städning och födelsedagsfirande

Idag har har jag ägnat mej åt att tvätta och städa, eftesom jag inte tog tag i det innan Mattias kom hem som jag i vanligtvis brukar göra så fick jag lov att göra det idag istället. Kanske inte det roligaste att göra på en Lördag förmiddag men otroligt skönt när det är gjort. I kväll ska vi till Christian & Frida och bara umgås och ha trevligt. Hon fyller även år idag så en liten present ska också med, dom bor strax utanför Kungälv så jag får vara nykter så Mattias år ta några öl. Resten av dagen ska jag göra så lite som möjligt, dom ringde föresten från Media Consulting så jag ska dit på Måndag igen på en andra intervju. Jag trodde inte dom skulle ringa så jag blev väldigt överraskad när jag svarade i telefonen, så det kommer kanske att lösa sej det här, får hoppas på det i allafall !

Min resa till Stockholm som jag ska göra i December är också bokad och klar, ni kan ju gissa hur mycket jag längtar att få komma hem igen !??! Jag har redan planerat vad jag ska göra och vilka jag ska träffa när jag kommer hem så även den här vändan hem kommer att bli hektisk, intensiv men framför allt otroligt underbart mysig, men mer om det lite längre fram.

 


En andra intervju !

Jobbintervjun gick bra idag och dom vill att jag ska komma tillbaks igen så killen jag pratade med ska ringa mej i morgon igen för att boka en ny tid. Detta är ett slags telefonjobb men inte riktigt, svårt att förklara . Men jag ska ge detta ett ärligt försök och sen får jag se hur det blir.


Det snööööar !!

Ja,det är sant !! Det snöar verkligen ute !! Ååå så jag hoppas att det får ligga kvar ett tag nu ! Förutom att sysselsätter mej att titta ut igenom fönstret  större delen av dagen så har jag sökt lite fler jobb så får se om någon nappar ! För övrigt så ser kvällen ganska lugn ut, det kommer massa bra på tven som jag ska se så jag tar inga samtal mellan 19:00 - 22:30 men sen är det fritt fram och ringa om det så skulle önskas !

Mattias ringde förrut också och var lite halv förskyld så får se om han pallar resten av veckan, får hoppas att han gör det i allafall !

Vad resten av veckan har att erbjuda återkommer jag med !


Jag hoppas för övrigt att ni alla har/haft en riktigt bra dag och får en fortsatt trevlig kväll !


RSS 2.0