Sooool,sooool,soool !

Jaha ännu en ny dag med strålande sol,molnfri himmel och underbar värme ! Jag älskar verkligen detta väder samtidigt som man håller på att krevera i värmen men de är det värt ! Jag slutar 9:45 så det är bara några timmar kvar sen ska jag hem och vila lite, har inte sovit så många timmar i natt, vi ska iväg och försöka hitta ett vardagsrumsbord oxå så det återstår att se vad vi kommer hem med.

Sen kanske jag ska hem till Ia en sväng och kolla till henne, stackarn fick ju en spricka i foten när hon rasade på vår altan i Lördags så nu hoppar hon på kryckor och är halvtids sjukskriven !

Annars händer det inte så mycket mer idag, i allafall vad jag vet just nu men man vet ju aldrig dagen har ju precis börjat .


Min träning ligger lite på is just nu, har inte riktigt någon tränings lust när värmen är så här hög men jag ska snart komma igång med de oxå, det lovar jag !

Vad har ni andra för planer för dagen ??

en ny uppdatering

Jaha,ja solen skiner det är hur värmt som helst ute och tider räcker helt enkelt inte till... ja det är väl dom ursäkterna jag har den här gången till varför jag inte har skrivit så mycket sen förra gången.

Jag har jobbat en hel del oxå och i helgen hade vi grillfest med massa underbara goa vänner ! Åsa och Emma kom ner från Sthlm, dessvärre åkte dom hem samma natt så det blev bara några få timmar i Göteborg men men så är det ibland. Så igår blev det en väldigt lugn dag som jag mest hängde i solstolen och läste, vilket var jätte mysigt. Vi var till Bauhause efter att Mattias hade kommit hem från golftävlingen, vi hittade en takfläkt till sovrummet och en utomhus dusch som man kan svalka sej i när man känner för det. Egentligen ville jag nog ha en liten pool ( ni vet en sån där uppblåsbar ) som man kan sitta och svalka fossingarna i men en utomhus dusch är ju helt okej det oxå !

Idag är det jobb som gäller, i morgon måste vi ut och försöka hitta ett vardagsrumsbord, funderar på att åka till Chilli och kika,dom har ju så otroligt mycket fint där .

Nä,nu får de räcka för idag,jag kanske skriver mer senare .

HejHopp i solskenet !

Det är bara att njuta !

Idag gör jag inte allt för mycket, ligger mest i solstolen och njuter med en fantastisk bok och njuter av grannens vattenfall ! Det är såååå underbart, det fattas bara att Mattias skulle vara hemma oxå. ÅÅÅ vad jag längtar efter han,ska bli riktigt skönt att han kommer hem igen, sen är han bara hemma i några dagar och iväg igen och då kommer han vara borta i TREEEE VECKOR !!! Ush,förstår verkligen inte hur man ska överleva detta men på nåt sätt så kommer de väl att gå det oxå... Det är sååån tur att man har såååå många underbara vänner som man kan ringa och tjöta håll i öronen på,hahaha !
 
Super snälla Sören kom och hämtade mej på jobbet idag för att jag trodde att han skulle hänga med hem och fortsätta med elen men han hade haft en lite stressig i morse och hade inte hunnit handla det han skulle ha hem hit men han körde hem mej ändå,då skämdes jag faktist jag menar, jag hade ju lika väl kunnat tagit mej hem själv och låtit han få göra det han inte hann göra på morgonen, men jag lovade han att ha kaffet klart tills han kom i allafall som plåster på såret.

I morgon jobbar jag igen ( extra för Marika ) det tar emot lite kan jag faktist erkänna men det är bara för att jag fick hela förra veckan ledig när hon hade vår brukare på sitt landställe som hon oxå är lilla syster åt, så det är bara att bita ihop 2 dagar till sen kommer jag vara helst sluuuut i huvudet,det lovar jag !

Till helgen ska vi som sagt ha grillfest här hemma med lite kompisar och det kommer bli en blandad skala med både gamla vänner och våra underbara vänner här ifrån så jag hoppas att alla kommer att trivas med varandra men det tror jag faktist att dom kommer att göra,för det är så lättsamma människor allihoppa .


Nä,nu ska jag gå ut igen och fortsätta att läsa boken och njuta av eftermiddags solen !


Jag hoppas verkligen att NI alla har en super bra dag, det förtjänar ni verkligen !!!


Pöss & Kraaam !

Snart är det dax igen !

Jaha, nu är det snart dax igen för ännu ett arbetspass men för tillfället har jag Sören här som fixar med vår el. Det är riktigt skönt att sitta och titta på när andra jobbar,visst är det ? haha !

Hade tänkt att städa idag men det får jag nog göra på Fredag efter jobbet istället för i morgon ska han fortsätta och då är det verkligen ingen ide att göra någon större städning eftsom han ska borra och fixa överallt.

I morgon slutar jag 9:45 och sen ska jag ner till Emma ( vår löneansvarig ) och fixa med semestern. Snälla Sören kommer hämta mej efteråt så jag slippet ta vagnen hem och TACK snälla för att du kör mej till jobbet idag, sååå skönt att slippa åka kommunalt nu när det är så varmt ute !

Till helgen ska vi ha grillfest med lite kompisar,dels kommer Emma & Åsa ner från Sthlm sen kommer Ia och JohnJohn, förhoppningsvis kommer det några fler oxå men det vet jag närmare Fredag. Vädret ska vara kanon oxå så det blir säkert lite kubb,det ska bli sååå kul !!

Nä,dax att gå ut igen och vara lite trevlig !

Hoppas ni alla har en underbar dag i solskenet !!


Kraaam !

En ledig dag i soooolen !

Idag är jag helt ledig ( och som vanligt är jag uppe med tuppen =) ! Jag förstår inte varför det ska vara så förbaskat svårt att få sova till i allafall 9 på en ledig morgon ????  Aja nu är det som det är, jag har dock en del saker att fixa med nu på morgonen så det gör ju inte så mycket .

Så här ser min dag ut .....

Vår kylskåpsdörr ska komma, vilket är väldigt tacksamt får bara hoppas sen att dörren går att stänga som den ska för det har varit lite si och så med det sen vi fick hem den .

Sen in och träffa Ia för hon ska hålla mej i handen medans jag tar fästingsprutan, uuuuush hatar sånt, men men måste man så måste man !

Efter det ska vi hem till henne och belöna oss ( mej ) med en eftermiddagsfika det kommer bli riktit smarrigt det ! ( Tänkte faktist ta med en påse av våra hembakta kanelbullar, hehe får se vad damen säger om det !

Senare ikväll ( är det tänkt ) att jag ska upp och spinna ( för det borde jag verkligen göra eftersom det har varit långstängt under hela helgen pga att det har varit Midsommar så det är verkligen hög tid nu !


That´s It för dagen !

Föresten,   Gooood Morgon På Er Alla, hoppas ni får en underbar dag i solskenet ! Nu tror jag bestämt att sommaren är här !! =)

Vem är du för mej ??

SÅ HÄR KÄNNER JAG FÖR DEJ !  

* Du får mej att vara glad ...

*  Jag är stolt över att få vara din andra hälft ...

* Jag gläds när du kommer hem ...

* Jag fäller en tår när du åker ifrån mej varje gång  ...

* Du bär mej när jag själv inte orkar stå upp ... 

* Du får mej att känna mej trygg när jag behöver din axel att gråta på när jag inte orkar gråta själv ...

* Du är en person som jag inte behöver visa mej stark för hela tiden ...

* Du är en person som jag kan visa mitt rätta jag utan att vara rädd för att bli lämnad ensam ...

* Du är en person som jag kan skratta ihop med varje dag ...

* Du är en person som jag kan få dela mina erfarenheter med ...

* Du är en person som man kan glädjas tillsammans med varje dag ...

*  Du är en person som jag vill åldras tillsammans med ...

* Du är en person som jag vill bilda min familj med ....

DU ÄR HELT ENKELT DEN SOM JAG ÄR MENAT ATT DELA HELA MITT LIV MED OCH DET FINNS INGEN SOM JAG HELLRE SKULLE  VILL GÖRA DET MED ÄN MED JUST DEJ

DU ÄR MITT ALLT, MITT SYRE, MITT HJÄRTA OCH MIN LÄNGTAN ! HADE DU INTE FUNNITS I MIN NÄRHET VARJE DAG HADE JAG GÅTT UNDER OCH INTE ÖVERLEVT EN ENDA MINUT !

JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DEJ OCH JAG KOMMER ALLTID ATT LOVA DEJ FULL TROHET SÅ LÄNGE DU VILL HA MEJ !

PUSS PUSS TILL DEJ SOM HAR MITT HJÄRTA I DIN HAND !


en helt godkänd midsommarafton !

Går dagen blev väldigt lyckad, med mycket skratt, god mat & dryck och mycket god underhållning från Jesper ( Mattias kusins son =) Dock hanns det inte med någon grillning så Mattias kommer få grilla själv kväll eftersom jag ska jobba i eftermiddag och köttet måste tas om hand om idag,men det löser sej.

Tyvärr är jag som ni alla vet helt obottligt dålig på att ta kort när det är såna här tillställningar så ni får dessvärre inte se hur vår kväll var ( trots att jag hela gårdagen gick och påminnde mej själv att jag skulle vara flitig med kamran, men men sån är jag =)

Sååå,idag är det jobb som gäller och det känns ju helt okej eftersom jag inte har jobbat på över 1 vecka nu, så nu är det verkligen på tiden !

Nä,dax att fixa lite innan man ska äta lite frukost ! =)

Trevlig Midsommarafton !

Så har den stora dagen kommit som jag har förberett för och jag hann klart allt med en timme till godo, bra jobbat va??
Nu ska bara maten fram, koka potatis, steka köttbullar, prinskorv, koka ägg, lägga fram all lax och sill, fylla välkommsdrinkarna och dekorera färdigt tårtan som jag inte riktigt vet om det är lite för tidigt för än så den väntar jag lite med.

Så det är väl dax att sätta igång snart med allt det andra, så allt är färdigt och ätbart tills gästerna kommer, jag måste faktist erkänna det att jag tycker det är jätte kul att vara värdinna och fixa & dona allt, dock är inte allt som behövs göras innan så roligt men det gick smidigt. Mattias fick utrymma huset, då gick det lite fortare.

Nä,dax att sätta igång !

Sköt om er idag och njut så mycket som ni bara kan !


Kraaam på er !!!

Nästan färdig...

Idag har jag varit ute bland hysteriska människor och storhandlat inför i morgon så nu är kylen full och tårtan är nästan färdig, det ska bara garneras. Jag försökte mej på att göra muffins oxå men dom blev inga bra och jag orkar inte göra några fler idag så det får räcka med tårta, kanelbullar och blandkakor.  Plus att det kommer finnas skapligt mycket mat och dryck, detta kommer bli kanon ! Jag hittade tårtform oxå, dock inte på Coop eller Clas Olsson men på IKEA.

I morgon är det damsugning, moppning av golv och duka bordet som gäller, jag har tänkt att ha ett buffébord så man inte behöver ha massa mat och sånt på matbordet, det låter väl som en bra idé eller hur ?

Ikväll ska vi till Lisbeth och äta lite kvällsmat och umgås, dock tror jag bara att det blir jag, Mattias och hon men det kan ju blir trevligt ändå.

Nä, nu ska jag vila lite och sen börja göra mej i ordning för kvällen. 

Midsommarförberedelser

Idag har jag börjat att förberede inför Midsommarafton, jag har skrivit en inhandlinglista, varit till bolaget och handlat hem det verse drycker ( för jag tänkte det att det kommer säkert vara fullknökat båda i morgon och på Fredag så då har jag verkligen inge lust att stå där och köa=) . Sen har jag planerat tårtan som vi ska bjuda på, tvättat alla fönster (  men det var tack vare Helen som jag fick tummen ur och det går väldans fort bara man kommer igång.

Så i morgon ska jag åka och storhandla, baka tårtan och städa sen är det bara att hålla tummarna för att det inte kommer regna allt för mycket på Fredag !!

Det hanns inte med någe spinning ikväll heller men OM jag hinner i morgon så kanske jag kan gå upp en sväng och köra lite kondion och styrka men jag tänker inte stressa ihjäl mej utan hinner jag inte så hinner jag inte... Vi ska hem till Lisbeth i morgon oxå och äta lite kvällsmat så det känns som tiden kanske kommer bli knapp men men man vet ju aldrig .

ändrade planer...

Nopp,det blir inge trädgårds arbete idag för jag har bokat en lunch/fika dejt med Helen och pojkarna, plus att jag fixar mina linser idag och utearbete i morgon istället men det går ju det med, så länge det är färdigt till på Fredag.

Det var tydligen rea på Lindex oxå så varför inte passa på och kika lite där medans man ändå är i farten, visserligen är inte Lindex riktigt min stil på affärer,jag föredrar ju hellre Cubus eller H&M men men man vet ju aldrig .

Men träningen står kvar för kvällen i allafall, nu jävlar är man i gång igen ! =)



Hejs Svejs !

en dag full av valmöjligheter !

Hmm,jag undrar lite vad man ska hitta på idag ??? Egentligen har vi inget inplanerat förutom att jag BORDE fixa ute i trädgård, det är nämligen en massa ogräs som måste tas bort och massa böss bakom boden och eftersom solen skiner så vackert så passar det väl fantastiskt bra att göra detta just idag,så man har det gjort inför Fredag då vi ska vara här och fira Midsommar tillsammans med Mattias släkt.

Jag skulle oxå behöva åka in till stan och köpa linser, men det kanske man hinner göra i morgon ???

Japp,så gör jag... det får bli en ut-i-trädgårn dag idag och ett stadsbesök i morgon !

Ikväll är det 30 minuter spinning igen och ett styrkepass efteråt . Ni får ursäkta att jag tjatar så mycket om min träning men jag tycker det är sååå kul och det känns nu som det händer grejjer med mej själv hela tiden ! Folk har även börjat känna igen en där uppe och man pratar mer med både instruktörer, personal och andra gym medlemmar så det är riktigt kul !

Nä,dax för frukost !


Världen är bra liten !

Det blev spinning ikväll ändå ( tack vare att Mattias peppade iväg mej =) vilket jag var väldigt glad över när det var över, då undrar man lite varför man tvekade från början eller hur ??=) Sen körde jag lite mage, men det var så väldans mycket folk där uppe så det var knappt så man fick plats att vara nånstanns.

När jag var på väg därifrån så sprang jag ihop med en kille/man som kommer ursprungligen från Vansbro och vi var med i samma församling under några år och det sista jag hörde från han var när han var utomlands och jobbade i mellanösten, men nu visade det sej att han hade bott här nere i 2 år tillsammans med sin fru och vi tränar på SAMMA GYM, hur liten är världen egentligen !??!? Ni kan ju gissa hur chockad jag blev när jag mötte han i trappan !!
Jätte kul var det i allafall och jag antar att vi kommer springa på varandra fler gånger oxå.

I morgon har jag tänkt att köra 30 minuter spinning och 45-60 minuter styrka ( beroende på hur mycket folk det är )

Resten av kvällen blir otroligt lugn för i morgon har jag tänkt att fixa ute i trädgård hela dagen, för det behövs verkligen rensas nu !! Ush,det ser fruktansvärt hemskt ut nu i alla rabatter ! Men man kan ju inte hinna med allt, så är det ju bara...

Ja just de ja, jag höll ju nästan på att glömma att berätta vad vi har gjort idag !! Jo,vi har köpt en ny soffa på IKEA som kommer om lite mer än 2 veckor, så snart behöver man inte trängas längre...åååå så jag längtar, inte för att det inte är mysigt att ligga nära Mattias men ibland vill man gärna ha lite utrymme ( om man säger så =)

Hörs i morgon gott folk ! Hoppas ni alla har haft en kanon dag !

En ny uppdatering på sin plats !

Jaha,ja jag vet inte riktigt vad orsaken är så jag kan tyvärr inte skylla på nåt eller någon för den delen men jag kan ju erkänna att skrivinspirationen inte har infunnit sej på några dagar, eller är det vecka ??? Hur som haver har jag lite att ta igen så jag får väl börja från början då...

Vi fick inte någe besök av brudarna grus från Sthlm för Åsas jobb hade kört ihop sen plus att hennes föräldrar inte kunde passa hennes hund så vi ska se om det funkar om 2 veckor istället, men men så kan det ju gå ibland.

Mattias kom hem i Fredags natt så det var jätte mysigt,har verkligen varit tomt här hemma denna vecka som han var borta trots att jag har haft massor att göra och folk att träffa... men men så kan det oxå vara ibland...
Så vår helg har varit lugn, vi har mest hållt oss på hemmafronten och bara legat och tittat på filmer och mysst.

Träningen går riktigt bra, jag kör i mellan 3-4 gånger i veckan 1-2 timmar varje gång, då jag varvar med både kondition och stryka så snart kan jag nog få ordning på detta oxå.

Det är träning i kväll oxå föresten, då jag ska spinna 45 minuter och köra styrka i 45 minuter, så det blir kanon det !

Snart ska jag upp till Angered och klippa mej, funderar faktist på att slänge i lite slingor oxå men jag vet inte.. får se vad min frisör säger.

Efter det ska jag fixa massor ute i trädgårn, måste även till Plantagen för att handla lite nya blommor *får inte förglömmas * !

Vi hörs senare,måste tyvärr rusa nu !

HejHej så länge !


Urpumpad som få !

Idag har jag och JohnJohn umgåts, han var snäll och körde mej till Coop och systemet och sen bjöd jag på pastasallad här hemma, så det var trevligt !

Lite senare trotsade jag regnet och promenerade upp till gymmet för ett styrkepass och 75 minuter intensiv spinning, det var riktigt jäkla skönt kan jag lova ! Efter passen passade jag på att ta en solning oxå och det var riktigt skönt !! Så nu känner man sej lite fräsch igen !

I morgon blir det inge träning för då ska jag först träffa Catta och sen ska jag jobba så nästa träningspass blir på Fredag om jag hinner för jag har bokat en klippning oxå men det är inte förrän kl 12 så jag kanske hinner upp till gymmet innan dess och sen promenera direkt till frisören efter det,ja det kan ju funka !

Shit så trött jag är nu så jag funderar starkt på att krypa till kojs, så man är lite trevlig i morgon i allafall !

Sov gott gott folk !


Kramar i massor !

Ännu en ny tändning !

I dag har jag varit in till stan och träffat Ia, först gick vi till Cubus och kollade runt lite, jag hittade föresten ett par träningsbyxor, ett vitt linné och en grå träningströja ( sån där med korta armar ni vet=) efter det blev det lite lunch.

Lite senare på kvällen promenerade jag upp till gymmet och körde 30 minuter spinning och nästan 60 minuter styrketräning, så efter passet var jag helt slut ! Jag funderade en stund där om jag skulle köra bodycombat oxå men jag kände nästan att det fick räcka för kvällen.

I morgon är det 75 minuter spinning så nu funderar på om jag ska köra 60 minuter styrketräning innan, visserligen har jag bokat en solning innan passet oxå men den kan man ju boka om, hmm jag kan inte riktigt bestämma mej så jag antar att jag blir tvungen att sova på saken och bestämma mej i morgon istället.

Men det känns i allafall jätte skönt att ha fått kommit igång igen sen hjälper det verkligen om man får köpa sej lite nya träningskläder oxå, det gör ju sååå mycket för själen !

Torsdag kommer bli en träningsfri dag för då ska jag träffa Catta och på kvällen ska jag jobba, så om jag ska träna någe mer den här veckan så får det nog bli på Fredag förmiddag innan Ia slutat och mina kära vänner från storstan ha kommit ner. Lördag kommer oxå bli soft plus att jag förmodligen kommer vara ganska bakis hela dagen, så får se om det blir träning på Söndag igen... får sikta in mej på det i allafall.

Nä,dax att sussa nu tror jag för i morgon ska en kompis komma hit och vi ska åka och handla lite inför helgen.

NattiNatti !

Japp,det blev det !

Jag kan nu informera om att det visst blev ett 45 minuters spinning pass och 30 minuter Core plus att jag promenerade i rask takt både dit och hem, så jag måste nog erkänna att jag är super nöjd med mitt träningspass ! Det är en helt otrolig känsla när man väl sitter på cykeln och uppvärmingslåtarna är över då man får börja ta i så blodsmaken infinner sej i munnen, det är då jag trivs som bäst !

I morgon är det 30 minuter spinning och sen 60 minuter styrka som står på schemat för nu känns det som man är BACK igen !

Jag älskar verkligen att få bli helt genom svettig och när man känner hur musklerna i kroppen bara darrar av mjölksyra, då mår jag som bäst !

Min kära vän Åsa som ska komma ner på Fredag ska skräddasy ett kostschema åt mej så jag kan få ut det absolut ultimata av min träning, hon är själv personlig tränare och kostrådgivare så hon vet exakt vad hon gör så man kan inte känna sej mer tryggare i hennes händer än vad man redan gör.

Jag vill verkligen må bra och jag har nu bestämt mej för att jag vill komma tillbaks till mina 45 kilo som jag en gång hade, jag vill ta tillbaks min kropp som jag en gång hade. JAG SKA BARA LYCKAS, DET ÄR BARA SÅ  PUNKT SLUT !

En låååång dag ...

Igår jobbade jag då och gick av i morse 9:45 sen iväg på APT-Möte i 1 timme. Efter det hem, andas ut och sen var det dax för att ta tag i städningen som tog 4 timmar idag.... så om det inte är rent nu så vet det fan !

Det var även meningen att dom skulle komma och kolla på vår kyl som har varit skum från dag 1 men det blev någe missförstånd så dom hade inte alls tänkt att komma idag överhuvudtaget utan skulle återkomma vid en senare dag... ååå suck !! Jag HATAR när folk är sega som gummi och man måste ringa och jaga dom för att få veta om dom hade tänkt att komma detta årtionde eller nästa ... SUCK !

Hur som haver så är jag färdig med allt idag, jag har då strykit all tvätt, damsugit, dammat och våttorkat alla golven så det som är kvar nu är vitrinskåpen som bör dammas ur men det får jag göra i veckan, huvudsaken att jag hann med allt det andra !

Nu undrar jag lite om jag ska promenera upp till gymmet och köra ett pass spinning eller om jag ska låta träningen stå för dagen och träna i morgon istället,för det går faktist det oxå men egentligen BORDE / MÅSTE jag iväg nu så man inte helt försofftas !

Åååå så segt det kan vara ibland,speciellt när man har varit borta från träningen en tid... inte för att det var så länge sen jag var där men det var länge sen som jag körde fyra pass i veckan... Nä,det är fan i mej dax att ta sej i kragen för det här går inte !

Jag återkommer med hurvida det blev Spinning eller inte... men jag kan säga att det lutar mer och mer mot att det blir ett pass,får hoppas bara att jag håller hela vägen ut !

Snart dax igen !

Jaha, nu är jag och Skrållan själva ännu en vecka till, Mattias drog iväg i morse och jag ska snart oxå dra iväg till jobbet men jag slutar 9:45 i morgon bitti och sen blir de det som jag älskar mest nämligen APT-MÖTET !!! Jiho, åååå så jag längtar....NOOOOT ! Men eftersom det igår i min arbetsplikt så är det väl lika bra att man biter ihop och snällt går dit..

Annars kommer den här veckan gå ganska snabbt för ....

* I morgon när jag kommer hem måste jag stortstäda sen träning på kvällen

* Tisdag: Träffa Ia och träna

*Onsdag: Träffa en annan kompis och träna

*Torsdag: Träffa Catta och jobba

* Fredag: Städa, Träna och SEEEN kommer Åsa och Emma ner så då ska vi ha grillkväll och sitta och tjöta massa tjejgojs ! Sen kommer Mattias hem på natten ( stackarn, han kommer få en tuff helg,haha *=)

* Lördag: Ska Ia och JohnJohn komma hit så då ska vi grilla igen ( får se om Åsa och Emma är kvar då, jag jobbar på det *=)

*Söndag : Blir det lugnt som tusan !

Skönt att ha en sån vecka ibland som bara springer iväg då man har saker uppbokade varje dag,det är absolut inte vanligt att jag har det så det är tur att man har vänner som vill boka upp ens vecka så där ! =)

Good news !

I går så bestämde sej Åsa och Emma från Stockholm att komma ner nästa Fredag på en blixtvisit och det glade verkligen mitt hjärta !! Så då ska vi grilla och dricka gott och bara umgås ! Hade dom inte bestämt sej för att komma ner nästa helg så hade det dröjt till Augusti då jag ska upp och fira Emmas som fyller 30 år och det känns så otroligt långt fram så nu kommer det inte dröja fullt så länge tills vi då ska ses ! Helt underbart att dom vill komma ner för under dom här 5½ åren som man har bott här så har det inte varit allt för många gamla vänner från förr som har kommit ner vilket är visserligen förståligt eftersom vi inte har haft kontakt förrän nu så jag hoppas verkligen att fler vill komma ner och hänga med mej !

Jag sa även det till Mattias för några månader sen att jag verkligen saknade den umgänges kretsen som man hade när man bodde hemma för vi var alltid stort gäng och man hade alltid folk att umgås med men när jag flyttade från stan efter Gymnasiet så försvann både jag och dom vilket kanske var förståligt på tanke på omständigheterna som då var så det är extra kul att man har hittat tillbaks till varandra igen ! För att för mej är vänskap och gemenskap otroligt viktigt, så har det alltid varit och jag anser att man ska vara otroligt rädd om dom vänner man har och att man ska verkligen värna om den vänskapen för det växer sannerligen inte på träd ! Sen är det lite konstigt att dom som man inte trodde man skulle få kontakt med, det är dom som finns kvar... det förundras jag verkligen av !

Sen kan jag inte låta bli att förvånas att dom vill umgås med mej och ha kontakt för ....ja.. det är ju bara jag... hmm mitt självförtroende är verkligen på topp idag... hahahaha ! Aja, helt underbart fantastiskt är det i allafall och jag har verkligen saknat ALLA dom som man var så tajta med då för vi hade så jäklans kul, det var nog min absolut bästa tid i livet för alla värnade om varandra och tog hand om varandra, man fanns alltid där för alla och alla fanns där för en... ni vet lite " En för alla, alla för en " syndromet.


Hur som haver... Kul är det i allafall och ni alla är grymt välkomna att komma ner och hänga med mej, min dörr står alltid öppen för dom som vill och behöver mej !

Kraaam på er alla !!!!



Återträffen !

Förra Fredagen var jag på den efterlängtade återträffen då jag träffade några vänner från förr och det var sååå roligt ! Vi träffades uppe på Tullingebergs Pizzerian dock var jag nykter för vi hade varit uppe i Sala för att hämta hem Leia men det var riktigt skönt !

Dom som var där var Emma från skoltiden, Fredrik oxå han från skoltiden, Åsa som jag spelade fotboll med under många år och så en kompis till Åsa som jag inte riktigt kommer ihåg namnet på.




Åsa är hon som sitter närmast kamran och hennes kompis bredvid henne, Emma längst in i hörnet och Fredrik.



Guud vad jag har saknat både Emma och Åsa så det var extra kul att få återförenas med dom två !
Så nu brudar får vi aldrig tappa kontakten igen !!

Fredrik är en rolig prick som är full med humör och ironi, grym rolig kille de där !

Så nästa gång vi kommer att ses är på Emmas 30 års partaj och då kommer det vara ännu mer folk som man inte har träffat på säkert 16-20 år tillbaks så det ser jag verkligen fram emot !! Men framför allt att få äran att fira Emmas 30 års klubben !!=)

workhelg

Jaha,då är man tillbaks till vardagen och jobbet igen ! Jösses så dagarna flyger förbi en när man är ledig !! Men det känns ganska bra och föresten kommer det att bli en riktig pisshelg med regn, blåst och annat sattyg så då kan man lika väl jobba,eller hur ? Så nu slutar jag inte förrän i morgon kl 15:15 och då ska vi hem till våra underbara vänner Catta & Martin, Mattias har inte sett deras nykommna lilla parvel än så det är verkligen på tiden nu att det händer.

Sen ska vi ha en myskväll och äta gott och bara umgås för på Söndag åker han igen...ush så tomt det kommer att kännas när han har åkt ! Får verkligen hoppas att veckan går lika fort som förra veckan gick !

Nä,dax att sätta igång med dagens sysslor !

Hörs senare !

En låååång update !

Oj,nu var det verkligen länge sen jag skrev något så det är nog verkligen på sin plats för en ny update !

Jo,jag åkte ju hem förra veckan och det var jätte mysigt ! På Onsdags kvällen umgicks jag bara med mina föräldrar och åt gott och lite senare på kvällen gick jag över till Emelie ( min granne ) och sa hej, det var jätte kul ! Vi hade nog inte sett varandra på 1 år eller nåt sånt och efter det åkte jag hem till min mysimys Emma och det kändes verkligen overkligen att från ha pratat massor i telefonen i över 2 eller 3 månader till att stå face to face men det var jätte kul att äntligen fick träffas !!

På Torsdagen så åkte jag till Tumba för att träffa Tessan, vi umgicks jätte mycket under gymnasiet och festade hej vilt ihop på TB´s tillsammans med även Cicci och Ylva. Cicci träffade jag oxå över en fika på SAAKS i Tumba, åååå så kul det har varit att få träffa alla gamla kompisar som man umgicks med så mycket förr i tiden !

På Fredan åkte jag och Mamma upp till syrran för att hämta Leia.....




..... åååå så kul att få träffa henne och hon var inte alls blyg för mej heller trots att det var över 1 år sen vi sågs !

Så på Lördagen åkte jag, Mamma och Leia in till stan för att titta på Sthlm Marathon så det var ju tur att vädret var så kanon som det var !




Lunchdax !




Här satt vi och väntade på att löparna skulle komma, tack för skuggan säger jag bara !!



Leia visade även upp sin fina cykel som hon har fått av mormor & morfar



Leia visade även upp att hon kunde cykla, värsta stora tjejen ju !





Mamma visade oxå att hon kunde cykla




Så där ja,nu är cykelträningen över för dagen !



När Cia och Leia hade åkt hem så åkte jag, pappa och Mattias ner till båten ! Shit, det var säkert över 10 år sen jag var ner till den så det kändes helt otroligt när man steg på den igen !

 Så vi åt lite lunch, sen åkte vi en liten tur runt Essingen och när vi kom tillbaks så gick pappa i land för att tvätta masten så jag och Mattias blev kvar i båten och hade det lugnt och skönt .



Japp, bad blev det oxå ! Modigt va?? =)



Pappsen !




Efter båten bestämde vi oss för att åka in till Fjällgatan och äta glass, där har dom den absolut goaste glassen i hela Sthlm !


Kolla in Mattias glass ! när jag tog det här kortet hade han redan smällt i sej halva glassen hahahha helt otroligt !

Min glass...



Pappsen mumsar oxå ....



När vi hade ätit upp så gick vi ut och ställde oss där man kunde se hela viken och inloppet, det är sååå jävla vackert i Sthlm när det är en sån där dag som det var i Måndags, heeelt galet underbart var det !
GrönaLund


RSS 2.0