Gooood Natt !

Nä,nu är det nog dax att knyta sej så man orkar med morgon dagen för den kommer bli lång och intensiv men fruktansvärd kul ! Jag lovar att försöka ta lite kort oxå så ni andra kan få se hur kvällen blev inte för att den kommer bli någe märkvärdigt så kanske men ändå,hehe!
 
Jag är nog en typisk barnunge när det gäller födelsedagar och Julafton, jag älskar allt sånt men det beror inte på presenterna och så utan det är mer för att jag älskar att bjuda hem folk och att det händer något speciellt så där. Ni ska se mej runt Jul,hahahah !! då är jag verkligen som ett litet barn ! Jag kan sitta under granen och klämma på alla paket och ruska i dom så det rasslar, sån är jag ! Mattias blir tokig på mej när det kommer till Jul för han är totalt raka motsatsen så där behövs det lite mer jobb kanske, förhoppningsvis blir han lite mer julkär när vi får barn, han brukar säga det att det kommer att bli lite annorlunda då så det är bara att hoppas på det, hahahaha !

Ååååå vad jag längtar till hösten och vintern, nu går jag bara och räknar ner till slutet av Augusti början av September då man verkligen märker skiftningar i både luften och i träden,hösten är såååå mysig !!! Och vad jag kommer att handla ljus igen,det kommer bli mycket ljusshoppande vill jag lova !! ( även det till Mattias stora förskräckelse =) hahaha ! men men han är nog van nu att jag gör som jag vill när det kommer till ljusfrågan =)

Nä,God Natt gott folk det är ju en dag i morgon oxå !

Trött,tröttare, tröttast !

Idag är jag så fasansfullt trött och seg att jag nästan inte vet vad jag själv heter ! Kan det bero på att vädret är så dassigt tro ??? Jag fick sova en liten stund innan det var dax att åka och hämta bilen i Frölunda men det känns som jag nästan blev ännu tröttare efter det, så nu känns det som jag kommer att somna när som helst men det får jag ju inte eftersom jag är på jobbet, åååå suck det är bara att hålla humöret på topp och se till så man håller sej vaken till ikväll men då kan jag nästan slå vad om att man kommer vara så pigg att man inte somnar på flera timmar och man är lika trött i morgon igen ! Det är tur att semestern snart är på ingång, det är bara den här helgen kvar nu och sen så !! Soooom jag längtar !! Men det är bara 2 veckors semester så jag gissar starkt på att den kommer gå över fortare än man hinner säga " S " hehe ! men som tur är så kan jag ta några dagar i höst och vara lite ledig, det gäller bara att man gör det oxå !

Har ni andra en trevlig dag ??

Kraam på er !

Halta lotta

I morse åkte jag först iväg till Peugeot för att lämna in vår bil som behövde lite uppdatering ( med nånting, fråga mej inte vad ! =) Sen iväg till Backa 3 för att rönka fossingen och det var som tur inget brytet utan det är en vanlig stukning som idag faktist inte känns lite förbaskat ont som det gjorde igår  ( peppar peppar =) men jag får nog gå med den inlindat i några veckor i allafall så svulnaden går ner ordentligt och sen invänta till nästa vrickning kommer, för tro mej DET KOMMER DEN ATT GÖRA ! Suck, jag kan inte för mitt liv förstå varför jag ska vara så klantig hela tiden och göra illa mej vart jag än går och är, men men det är ju jag i ett nötskal så egentligen borde jag inte vara så förvånad... Jag tog svängen förbi Apoteket oxå på vägen hem och handlade upp mej på lite gasbindor så nu kan jag byta nästan varje dag.

Idag ska jag jobba så jag ska försöka hoppa iväg lite senare, men det blir nog lugnt resten av eftermiddan och dagen så inte foten anstängs allt för mycket, kan vara bra att den får vila lite .

I morgon fyller jag 31 år, oj så tiden går fort !! Jösses, det känns ju som det var igår som man gick ut Gymnasiet och nu 11 år senare och massor av livserfarenhets rikare så sitter man här i en helt annan stad, med sambo och hus !! Hmm, hur hamnade jag här ??!? Så här bra trodde jag inte att jag skulle ha det då, skumt hur livet artar sej i bland !

Nä,dax att fortsätta att plocka lite för det görs ju inte av sej själv .

Oj, vad mycket vi har fått gjort !

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, får väl skylla på att Mattias har kommit hem och allt har gått i 230 ( som vanligt =) Vi har varit runt i hela Göteborg och gått på soffbord som  vi sedan efter mång om men hittade 2 st på Mio, det ena i hel trä och det andra i bara glas så efter många bollande fram och tillbaks och vägande så valde vi ändå glasbordet för det går bäst ihop med tvebänken som vi hittade på IKEA, här får ni se...








Sen till något helt annat.... Jag har tyvärr gått och stukat foten så nu värker den som tusan !!



Så nu får man hoppa omkring och halta ett tag, det är tur att man snart går på semester så man slipper anstränga den allt för mycket, hehe !

Nähe,så blidde det icke !

Jag hade ju planer på att få fixat lite ute idag men så blir nu inte fallet för det spöregnar ute och höstkänslan är ett faktum ! Ååå så typiskt när man har ställt in sej på något och så blir det inte alls som man har tänkt sej, suck så typiskt ! Aja, då blir det att hålla sej inomhus idag då och inte göra nånting, så trist....

Vad ska man hitta på då tro ??? Städade gjorde jag igår så det behövs inte göras idag och tvätten är tvättad och strykt så det behövs inte heller göras...

Skrutt oxå och jag som har på mej kjol och en tunn kofta nu, får verkligen hoppas att man inte kommer bli förskyld igen för det har jag verkligen inge lust med nu !

Får hoppas att Mattias har några roliga ideér  som vi kan göra idag men det brukar omfatta shopping när han vill göra något roligt och det vet jag inte riktigt om jag tycker är så fasligt kul idag...Aja får se vad som händer och fötter, får försöka ta mej hem först, ush vill inte gå ut i regnet !! Hatar regn när man måste gå ut, men att sitta inomhus och titta ut på regnet gör mej ingenting, då kan jag till och med njuta av det och få mej att burra in mej ännu längre in i soffan med filten och kuddarna,haha !

Vad har ni själva för planer för idag ??

Hmm,en annan sak som jag slagit mej är att så få det är som kommenterar här inne trots att jag ser att det är ganska många som är här inne och läser om vad jag har på hjärtat, snälla kommentera vetja, även om det bara är en rad som ni skriver så våga kommentera det är bara roligt !

Hade !

Det är kallt ute, är det hösten på G kanske ???

Ush så kallt det är ute !!! Det blåser riktigt kalla vindar ute och det får en att fundera om det inte är höst på G men innerst inne så vet man ju att det inte är så men varför är det så fasligt kallt ute nu när det egentligen ska vara högsommar ???? Jag kan inte för mitt liv förstå detta !! Jag som satte på mej jeans kjol och linne idag när det var som varmast .... får verkligen hoppas att det är stekande hett i morgon när jag ska hem igen för annars finns det nog stor risk att man åker på en till omgång av förskylningen och det har jag verkligen inge lust med så här en vecka kvar till semestern och allt !

Plus att jag har stora planer på att jobba ute hela dagen i morgon, så det är bara hålla tummen att det som sagt vinden vänder till det varmare stadiet !

Brrrrr,kallt är vad det är !!!

Ett ofrivillligt arbetspass !

Idag skulle jag ha varit ledig egentligen men fick hoppa in och jobba pga att Emelie blev sjuk och att hon vägrade att komma in och jobba trots att vi är ont om personal, känns ju så där roligt kanske men men dum som jag är så ställer jag ändå upp trots att ingen ställde upp på mej när jag själv var hur kass som helst ! Men en extra söndag i kassan är ju dock aldrig fel men det känns lite pissigt att behöva ställa upp för nån som inte ställer upp själv...

Annars har jag hunnit fixa lite hemma så det kändes ju dock lite skönt, så i morgon har jag tänkt att fixa lite ute i trädgårn för gräsmattan behövs klippas och trimmas sen ska vi försöka riva staketet på framsidan, får bara hoppas att vädret tilllåter !

Hjälp mej att hålla tummen att vädret är snällt dom närmaste dagarna så man hinner fixa lite ute !

Heeeelg !!!!

Nu är den värsta jobbveckan i mitt liv över och det gick ganska bra om man tittar tillbaks men visst, det fanns ju dagar som jag hade starka funderingar på att sjukskriva mej men nu när det är över så är jag jätte glad att jag inte gjorde det !

Såå,det är alltså helg nu ja... spännande ! Den här helgen har jag sett fram emot väääldigt länge ( fråga mej inte varför, den känns bara speciellt =) Mattias kommer hem antingen i natt eller i morgon eftermiddag beroende på när han blir klar med allt där borta, men han är välkommen hem när som ! Det var 2 veckor sen vi sågs nu och det känns verkligen som en evighet ! Har nästan glömt bort hur han ser ut, hehe så det kommer jag bli påminnt om snarrt, lääängtar som bara den !!

Vi har inga större planer för helgen vilket känns faktist jätte skönt, jag funderar på att åka till Freeport i morgon dock kanske och gå och botanisera lite, har nämligen vetat åka dit länge nu så det måste nog bli av i helgen beroende naturligtvis när Mattias kommer hem med bilen. Ja BILEN JA ! ÅÅÅ ni som i vanliga fall har lyckan att ha bil varje dag kanske inte förstår riktigt varför jag blir så glad när väl bilen är hemma, men det underlättare vissa saker och man kan ta sej lite fortare mellan olika ställen. Visst så går det bra att åka kommunalt oxå men det tar bara lite längre tid och man kan inte storhandla och inte göra något vidare spontant heller så JA, för mej känns det jätte stort när väl bilen kommer hem .

Nä,nu ska jag gå och hällla upp ett glas vin och riktigt få njuta av min fortsatt Fredag helg och vetskapen att jag INTE behöver gå upp för jobb i morgon bitti !

Hoppas ni ALLA har en underbar Fredag kväll !

Jag blir sååååå tröööött !!!

Nu jag fått låna One Tree Hill-boxarna av Therese men när jag skulle sätta in en skiva i dvd-spelaren så händet absolut INGENTING !! Faaaan sååå arg jag blir !!! Varför ska det alltid krånglas jämt ?!??! och när jag skulle prova och se dom på datorn så hände det ingenting heller,SUUUCK !!!! Jag som hade sett sååå fram emot att få se avsnitten nu och så blir det så här !! FAAAAAN !!! Jag har till och med bullat upp med lite mys men nu ser det ut som att jag blir tvungen att slå på tven istället och se på massa annat skit ....SKIIIIT OXÅ !!!!


Dagen för övrigt har gått bra, det var ett relativt kort pass jag jobbade idag, bara mellan 9:45-15:15 så dagen har gått fort ändå. När jag skulle hem så spöregnade det så det stod härliga till, men det gjorde inte så mycket eftersom jag ändå bara skulle hem. Men när jag kom till Hjällbo så duggade det bara, konstigt det där hur det kan skilja så mycket trots att det ligger så nära..

Nu har jag bara ETT pass kvar sen är det HELG och jag får äntligen hem Mattias !!! Får bara hoppas att morgondagen går fort !

Aja,ska väl ranta mej tillbaks till soffan igen då och fortsätta att sura där..

Ett riktigt Kap !

Igår var jag iväg till Backaplan för att se om jag kunde hitta något korsordslexikon och det fann jag på Bokia men det var från 2003 plus att den verkade vara en aning krånglig att hitta i plus att den kostade 80 kronor ( jag menar, varför göra det krångligare än vad det är ??=)  så jag tyckte inte riktigt den var värt dom pengarna ( kanske lite snålt tänkt men ändå =) Så jag traskade över till Coop istället som ligger tvärs över gatan men där var det så utplockat som det kunde bli så jag fick åka till jobbet utan något lexikon.
 
Så idag åkte vi upp till ICA MAXI som ligger i Angered och där hittade jag ett lexikon som var jätte tjock och det fanns verkligen ALLT i, så jag slog till. Det stod på boken att den kostade 149 kronr, men aja tänkte jag det får väl vara värt dom pengarna då, den är ju från 2008 men när jag skulle betala den så gick den in på 30 KRONOR !!!! Hallå, vad hände ?!?!  Jag stod framför kassörskan med näppen vidöppen och fattade verkligen INGENTING !! " Kostade den inte 149 ", frågade jag henne ?? "- Nä, svarade hon,den gick in för 30 kronor ... Ööööö,ooooki.. aja, tack då svarade jag och sprang där ifrån så fort jag kunde .. Jag var i fullständig chocltilstånd !! så inte bara att jag gjorde ett riktigt köpkap utan jag gjorde rätt köp oxå !! "Bra jobbat Jenny " !!! så jag tjänade massor av pengar idag !!! ÅÅÅÅ så stolt jag är över mej själv !!! HAHAHAHAHA !!

Jag hittade även en ny korsordstidning så nu har jag minsann att göra till Jul för det är ungefär så lång tid det kommer att ta för mej att lösa alla knep och knop.hahahahaha !! 

  Mitt nya tidsfördriv !

 

Visst är den tjock ?? haha !





Håll uuuut !

Jaha, så var det dax igen för ännu ett dygnspass. Får verkligen hoppas att detta pass går fort men jag ska ta med mej mina korsords tidningar så jag har nånting att fördriva tiden med när den blir seg. Funderar faktist på att köpa mej ett korsordslexikon, hmmm det är nog inte en sån dum idé... Får se om jag hinner göra det innan jag börjar idag.

Vädret är inte så rolig heller, det blåser full storm här och det är svinkallt så jag ska nog allt krypa ner under täcket en stund till...

Blir man smart av korsord ???

Dom senaste veckorna har jag blivit inspirerad av min kära vän Jenny att börja lösa korsord men fram tills idag har jag inte haft något så igår när vi pratade i telefonen så testade hon mej med några ord och det var egentligen inte så svårt som jag alltid har trott och jag är inte så korkad heller, skönt att få det bevisat ! Så stort sätt hela dagen har jag legat nedbäddad i soffan under en filt med lite godis och löst olika korsord och vet ni vad ??? det är riktigt roligt !! Men man måste ta lite småbrejkar då och då för man kör ju fast ibland. Så nu vet jag vad jag ska pyssla med när jag inte har något bättre för mej, jag ska LÖSA KORSORD !
Hela min familj är mycket för att lösa korsord och zoduki så nu kanske man själv kan börja joina klanen, får hoppas på det i allafall ! Mattias frågade om jag hade kommit i min 30 års kris och om jag inte skulle börja virka oxå... elak är vad han är !! =)

Nä,nu ska jag fortsätta tills Jenny ringer så hon kan hjälpa mej med dom svåraste orden som man har lyckats att kört fast på, haha korsords expert som hon är ! =)


Hejs svejs !

Utsövd och på strålande humör !

Jag fick en långnatt sömn i natt, det var väldigt skönt ! Idag ska jag iväg till Backaplan och hämta en kompis tvillingvagn sen hem och försöka mej på att lösa lite korsord, har nämligen blivit inspirerad av Jenny ( min gamla granne ) att försöka mej på det en gång för alla ! Hon testade mej igår kväll och jag kunde faktist en hel del trots att jag alltid har trott att jag har varit för dum för sånt, men icke då ! Visserligen ska jag börja med den absolut lättaste som finns men det gör ju ingenting, man måste ju börja nånstanns eller hur ? =) Jag måste fakitst säga det att det var otroligt roligt när hon frågade ut mej igår om massa ord och hon lärde mej att se på orden på ett helt annat sätt, då var det faktist inte så svårt . Så jag ser verkligen fram emot att få köpa mej ett i dag, ska bli spännande och jag kan ju alltid ringa henne när jag kör fast vilket man bugar och nigger för ! Så önska mej lycka till,det kommer jag att behöva ! haha !

Annars händer det inte så mycket idag, det blir kanske att ta en sväng med damsugan och sen vila upp mej för ett nytt arbetspass i morgon, ush är inte alls laddad men men vad gör man när man är så dum och sätter upp sej på för mycket dubbelpass, då får man ju helt enkelt skylla sej själv ! Men det är inte lång tid kvar nu tills jag får semester så det är lika bra att bita ihop !

Ett hemsk dag som äntligen fick ett slut !

Idag har jag jobbat, började igår kl 15 och slutade 15:15 i dag så det var en riktig långkörare ! Morgonen började inte så roligt heller då jag blev väkt kl 6  och vid den tid punkten är jag inte allt för trevlig, sen har det bara rullat på hela dagen. Men vi har haft saker att göra hela tiden så det har gått ganska fort ändå. Efter jobbet blev jag hämtad av Mattias mamma som var snäll och körde hem mej, tack underbara Lisbeth för det ! Sen satt vi och pratade en stund innan hon åkte igen, så det var mycket trevligt med lite sällskap !

Sen dess jag inte gjort allt för mycket, är astrött så jag gissar starkt på att jag kommer att somna väldigt tidigt i kväll, får hoppas på det i allafall ! Sitter oxå och funderar på om jag ska äta middag eller inte men jag borde verkligen det även om det inte är allt för roligt att laga mat till sej själv men då slipper jag laga någe mat i morgon och det vore ju skönt ! Det blir nog en kasslerrätt av någe slag ( jag älskar verkligen kassler och kan äta hur mycket som helst av det !=) När jag var yngre åt vi mycket kassler, ris och beianeissås ( stavar det så ) ???? aja, ni fattar vad jag menar =) det i allafall var otroligt gott, så det kanske man ska laga ??

I morgon ska jag åka och hämta Therese och Mickes tvillingvagn på Backaplan så jag kan hålla den "gisslan" så dom snart kommer och hälsa på mej,hahaha !=) Nä då, skojar bara !

Vad gör ni andra ikväll då ??

Kraam på er !!! =)

Välkommen in till oss !

Jag tänkte visa er lite hur vi bor och hur det ser ut hemma hos oss, VÄLKOMMEN IN !

Kontoret...                                                         Badrummet uppe

            

Vardagsrummet                                                     Köket

                

Både köket och vardagsrummet ska vi måla om...

Hallen uppe                                                        Vårt sovrum..                                       

           

      Lika så i hallarna uppe och sovrummet...


Aldrig fel med en tve i sovrummet !           









Och nu går vi ner till nedervåningen...

Badrummet nere                                               Tvättstugan

           

Tagit från dörröppningen                                        





Och nu till Mattias stora stolthet, nämligen BIORUMMET !
 
Fötöljerna, som vi har planer på att sälja och köpa biosoffor istället..

                                                                                                            
              


Vår lilla Dvd-samling


Bioduken som nu förtillfället är ihop rullad                               

        


Bänken som allt det tekniska står i





Så där, nu har ni fått se lite hur vi bor ! Väkommen förbi på en fika om ni är ute och snurrar i Göteborg !



                        

Utmaning !

Idag kände jag för att utmana mej själv, får se om jag hur detta kommer att gå ...


100 frågor
1. Dryck: Tea, vatten och ett eller två glas vin då och då.
2. Telefonsamtalet: Mamma, som ringde och väckte mej.
3. SMS:Therese, i förgår kväll 
4. Sång du lyssnade på: MP3 spelaren
5. Gången du grät: SENAST ?? När jag fick skållhett vatten på magen ( förra helgen )

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Ja, men det var länge sen nu.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej
8. Varit kär?: Ja, jag är fortfarande kär i Mattias
9. Förlorat någon speciell person: Ja, tyvärr min mormor och morfar.
10. Varit deprimerad: Ja, flera gånger, men det går över.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja nästan, när det är golf på tven... 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Rosa
13. Gul
14. Svart

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Nej, men några återföreningar från skoltiden .
16. Fått ditt hjärta krossat: Ja,flera gånger...
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja !
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja, Mattias och Therese
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja,allt för ofta men dom som är äkta står fortfarande kvar i ur och skur .
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja, och det tog hus i helvete !
21. Kysst en kompis: Nej, i allafall inte sexuellt .

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat : Stort sätt alla mer eller mindre.
23. Hur många barn vill du ha: 1 eller kanske 2 men jag ska börja med 1...
24. Har du några husdjur: Ja, en goskatt som heter Skrållan, vi hade en till förrut som jag blev tvungen att avliva. När jag var yngre hade vi en hund som hette Casper, han var dalmartin.
25. Vill du ändra ditt namn: Nä,jag trivs bra att heta " Jenny "
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag:  Firade hemma med nära och kära !
27. Vilken tid vaknade du idag: 8:45
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg och tittade på Ghost Whisper och Private Praktis.
29. Någonting som du längtar till:  Att Mattias ska komma hem och att hösten ska komma !
30. Senaste gången du träffade din pappa: Förra helgen
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag skulle vilja bli mamma till ett barn som är bara mitt ( oxå Mattias då naturligtivis men som är biologiskt =)
32. Vad lyssnar du på just nu: Ljudet från datan och regnet utanför fönstret.
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Nä, det har jag inte !
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag måste ut i detta skitväder när jag ska till jobbet !

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Jenny, Ana-Mika Persson
37. Singel/upptagen: Jag är förlovad och sambo med Mattias
38. Stjärntecken: Lejon
39. Kille eller tjej: Nu tjej men när jag var yngre var jag nog en pojk-flicka..
40. Grundskola: Ja !
41. Gymnasie: Ja, Tumba Gymnasium
42. Högskola: Nej,tack och lov !
43. Hårfärg: Svart med lita gråa slingor i ...
44. Långt eller kort: KORT. Halvlångt...
45. Längd: 145...
46. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag månar om allas välbefinnande före mitt eget
47. Piercings: Hål i öronen...
48. Tattoos: Nej,vågar inte... är för rädd för nålar men skulle kanske vilja... NÄÄÄ,föresten !
49. Höger eller vänster: Höger...

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har aldrig blivit opererad tack och lov ! 
52. Piercing: Se svaret ovan !
53. Tatueringen: Se svaret ovan ! 
54. Bästa vänner: Therese, Catta, Ia, Helen.
55. Sporten du spelade: Fotboll i 20 år cirka, Innebandy i 2 år, Tävlingssimmat i 15 år. Styrketräning till och från 12 år..
56. Husdjur: Se svaret ovan !
 57. Vaccination du minns: ???? Oj, det var svårt ! Kommer nog inte ihåg där, den senaste var nu mot fästingar i allafall..
58. Konsert: Då måste jag nog skriva RixFM för 4 år sen i Borås med Mattias..
59. Förälskelse: Han hette Johan Östrand och vi gick i samma klass i Låg-och mellanstadiet .
60. Alkohol du drack: Vitt vin, champanj och gärna ett glas kallt Rosé på sommaren..

JUST NU:
61. Äter du: Inget..
62. Dricker du: Tea...
63. Är du på väg att: ta en sväng med städmoppen kanske ??
64. Lyssnar du på: Tysnaden...
65. Väntar du på: Att få komma på bättre tankar så jag slipper städa...

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Ja..
67. Vill du gifta dig: Självklart, med Mattias !
68. Karriär i åtanke: Inge speciell, trivs ganska bra där jag är idag...

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Läpparna !
70. Kramar eller pussar: Både och !
71. Kortare eller längre: Kort !
72. Yngre eller äldre: Lika gammal eller några år äldre kanske..??
73. Romantisk eller spontan: Både och !
74. Snygg mage eller snygga armar: Både och !
75. Tatueringar eller piercingar: Tatuering !
76. Känslig eller inte: Lagom är bäst !
77. Ragg eller förhållande: Förhållande,helt klart förhållande !
78. Opratig eller pratig: Båda och !

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Ja, men det var väldigt, väldigt länge sen !
80. Gjort något sjukt spontant: Hahahaha, ja när jag första gången åkte ner till Göteborg för att överaska Mattias..
81. Tappat glasögon eller linser: Både och..
82. Haft sex på första dejten: Nej,det hade vi inte !
83. Krossat någons hjärta: Ja en gång men det är inget jag ångrar !
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja, flera gånger..
85. Har du blivit arresterad: Nej aldrig !
86. Dissat någon: Oja många !
87. Gråtit när någon dött:Ja, när mormor och morfar dog, vår hund och när jag var tvungen att avliva vår katt Tjorven ..
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän):Nej !

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Allt för sällan, måste verkligen jobba mer på det !
90. Mirakel: Jag vet inte,jag hoppas ju att det existerar..
91. Kärlek vid första ögonkastet: Nej, det tog några månader..
92. Himlen: Jag hoppas att den existerar så jag får återse mormor & morfar..
93. Tomten: Nej inte längre, kanske när man var yngre ...??
94. Att kyssas på första dejten: Ja, varför inte om det känns bra...
95. Änglar: Ja, för annars hade jag inte levt...

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej,inte efter att man förstod vad ordet "vara ihop" betydde..
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja, om man älskar varandra riktigt mycket och om man respekterar varandra tillräckligt mycket..
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj, min sambo !
100. Att posta det här är din 100 sanning: Jadå, absolut ! 



JAG UTMANAR ALLA !!!!!




Trädgårdsarbete heeela dagen låååång !

Idag har jag varit jätte duktig och trotsat huvudvärken och snuvan och rensat upp ute på tomten. Det blev rensning av rabatter, gräsklippning och trimning, vilket skillnad det blir när man är färdig och från det man började ! helt galet !! Men det är så skönt när man ser lite resultat och ser att man visst kan ( bara man vill =) !  Det ska ju bli taskigt väder nu igen i några dagar så då var det lika bra att ta rubbet medans man ändå höll på.


Nyklippt gräsmatta



Vår jätte fina rosenbuske som bara växer och växer !



En av rabatterna som åkte på en storrensning,
I den här rabattern har jag tänkt att ha olika kryddor som man
 kan gå ut och plocka av när man lagar mat eller dyligt.



I den här lilla lådan har jag planer på att ha sånt som jag inte riktigt
vart i trädgård jag ska sätta än, får se om det blir så..





Min lilla Rhododendro som jag inte riktigt har fått någon fart
på än för den har stått bland ogräs och tisslar, så den har jag
planer på att flytta och sätta där det är lite mer ljust, den stora frågan är
bara vart ??




Detta är nysått för i år och dessa ska komma och växa över muren,
men som sagt det tar ju sin lilla tid, hehe !




Så vad som är kvar att göra är framsidan som ser ut så här för tillfälle ingen
vacker syn kanske ...




... och så här ser det ut under trappan ....



Men jag tänkte ta det när vi ska riva staketet, för då kommer man åt lite mer...

Mina pioner som har blommat så jätte fint hela våren och början av sommaren,
ser nu ut så här...



När mina föräldrar var nere förra helgen så klippte jag och pappa häcken,
som blev så här ....



.... Ni kan ju gissa om pappa var stolt över sitt verk när dom skulle åka hem, haha ! 

Mamma och jag rensade upp bakom trädgårdsboden riktigt ordentligt, så här blev det där ...



Men det är massor kvar att göra och som ni vet så blir man ALDRIG FÄRDIG, phu ! Men samtidigt är det ganska roligt och det kan vara riktigt avkopplande att vara ute och jobba oxå när det är en sån här dag som denna och solen skiner så underbart skönt  !

Ni som undrar om jag sköter detta själv så kan jag säga att jag bor tillsammans med min sambo men han jobbar i Norge varannan vecka så därför är det upp till mej att hålla efter saker och ting under tiden, vilket jag inte har så mycket emot .... ( i allafall när jag har mina bra-dagar =)! hahaha ! Nädå men visst,det är inte alltid kul att få sköta ett hus helt själv under dom veckorna men han får istället göra andra saker när han är hemma som jag inte är så bra på, så det brukar gå jämt ut .

Men summan av kardemumman är i allafall att jag är hemskt nöjd och fruktansvärt trött i heeela kroppen så resten av dagen ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt !

Hej Svejs !






Äntligen !

Så där nu är detta pass avslutad, jag trodde aldrig igår att jag skulle fixa detta pass men det gick ju bra trots allt. Förskylningen börjar ge med sej nu men är forfarande lite snorig och tugn i huvudet så resten av dagen får jag ta det lugnt så man orkar att klippa gräset i morgon och rensa rabatterna för det behövs verkligen nu,ush det ser ut som en dungel här hemma och jag vet knappt vart jag ska börja !! Undrar om man kanske kan anlita en trädgårdstomte ??? det hade ju inte varit helt fel ! Näää,jag vill faktist sköta min trädgård själv och det är ju inte så att man är handikappad precis, inte mer än vanligt i allafall...haha !

Hmm,undrar vad man ska äta till kvällsmat då ?? Jag är sugen på kycklingfilé och äggnuddlar men tyvärr har jag inga nuddlar hemma och jag orkar inte traska ner till affären heller så det får helt enkelt bli kasslerbiten som är kvar i kylskåpet och potatisen om den inte är helt rutten nu, får gå och lyfta lite försiktigt på loket och kika, hihi !

Det är inge bra på tve ikväll heller, i allafall inte vad jag vet och telefonen är tyst som en mus...ush så tråkigt det är att vara själv förtillfället ! Jag vill att Mattias ska komma ner NU ! Men det dröjer en vecka till, shit så tiden kryper fram !

Aja,får väl sysselsätta mej med en film eller nåt då tills något roligare händer... vad det nu ska vara ?

Me !

Jag hittade lite foton på mej som togs i Indien när jag var liten som jag gärna vill visa er...

Jag undrar om det var den här kvinnan som tog mej till Sverige ??




Jobbade den här damen på barnhemmet ? Var det hon som tog hand om mej ??



Kan det här vara det barnhemmet jag bodde på ??



Bodde dom här barnen på samma barnhem som mej ??



Man har så många frågor och så få svar, jag undrar om man någonsin kommer få dom svaren som man har ställt sej hela livet ??  Jag tvivlar starkt på det men samtidigt så finns det fortfarande en längtan och ett hopp långt där inne.

Mina adoptivföräldrar kommer aldrig att kunna ge mej dom svaren som jag vill ha för dom vet lika lite som jag och det tycker jag är fruktansvärt tråkigt ! För jag kan inte låta bli att undra om jag fortfarande har någon eller några där ute som vet att jag finns och som har lika många frågor som jag och som oxå bara längtar efter att få veta vad som har hände ??

När jag var yngre så fantiserade jag mycket om att nån skulle hitta mej, att ett brev eller ett telefonsamtal skulle komma från Indiska ambasaden där som sa att mina bioligiska föräldrar letade efter mej. Men vad som sen skulle kunna hände visste jag inte för det är inte så att jag vill lämna min familj som jag har här eller mina vänner, jag vill bara få ett svar på VARFÖR ??

Dom här frågorna kommer alltid vara frågor för mej innan jag får dom svaren som jag vill ha. men jag trodde att min nyfikenhet eller min strävan att få hitta något som är biologiskt skulle mättas efter min och mammas tripp till Indien för 6 år sen men den har inte direkt gjort det och tyvärr går det inte en dag utan att jag undrar om det finns någon eller några där ute som tillhör mej biologiskt ???

Jag vet att det är fel av mej att ha dom här funderingarna och tankarna efter allt som mina adoptivföräldrar har gjort för mej men jag kan ändå inte hjälpa det !

Backslag delux !

I morse trodde jag verkligen att jag var på bättringsvägen men efter några timmar uppe så kändes det som om huvudet skulle sprängas igen och jag fick lov att gå och lägga mej, typiskt ! Plus att det är mitt uppe i semestern oxå så vi kan inte få in nån på jobbet heller, faaan oxå ! Jag får verkligen skärpa till mej idag så jag inte helt tappar tålamodet på min stackars brukare !
Jag har i allafall tagit en lång dusch och det var verkligen inte helt fel ! Men men det är bara att försöka ta det lugnt och inte anstänga sej för mycket så ska det nog gå bra.

Jag behöver klippa gräsmattan oxå och rensa massa ogräs, får se hur jag känner mej på Fredag, kan kanske ta det då om hälsan tillåter .

börjar bli äntligen bli på bättringsvägen !

Nu börjar jag äntligen bli människa igen efter 3 dagars dunderförskylning, fy faaan så jobbigt det är att bli förskyld på sommaren ! Man kan knappt andas, näsan rinner konstant och huvudet värker som om en bulldoxer har kört över det hundra gånger om ! Matglädjen har inte heller riktigt infunnit sej som det brukar utan man dricker mest honungsvatten, C-vitanmin drinkar och tar doser av alvedon 24/7, men som sagt det har ju gett restultat oxå.

I morgon ska jag jobba igen och det känns kanske inte så roligt men jag tror jag ska fixa det, det känns så nu i allafall. Dock kommer man kanske inte hitta på allt för mycket grejjer men man kommer ändå att orka vara där och vara trevlig. Ush så otrevlig jag blir när jag blir sjuk,det är helt galet ! Tålamodet är långt ner i skosulorna och humöret är som bortblåst, så det är tur att man kan uppföra sej någelunda när man är frisk annars skulle man väl inte ha någon som vill umgås med en,hahaha ! =)

På fredag kanske Catta & Alvin ska komma förbi på en fika, så det ser jag fram emot ! Det var ett tag sen hon var hit nu så det är verkligen på tiden !

Nä,dax för en dusch och sen ska jag krypa ner i sängen igen !

Vilken fin kväll vi har fått föresten, synd att man inte kan njuta av den bara som man kanske skulle vilja !

Må så gott så hörs vi i morgon igen !


Sjukling och ensam,kan det bli sämre ???

Under dagens gång började förskylningen krypa sej allt närmare, jag kände det redan i morse när jag vaknade att halsen inte riktigt kändes som den brukar. Ush,jag känner verkligen inte för att bli sjuk nu när man ska jobba som mycket, skit oxå !! Men i morgon jobbar jag bara mellan 9:45-15:15 så det blir ett ganska soft pass plus att jag inte behöver gå upp så tidigt heller utan det räcker nog med att ställa klockan på 8 el nåt liknande. Jag hade verkligen behövt ha Mattias hemma nu när inte börjar känna sej helt hundra i kroppen, men men vad ska man göra , jag saknar dej som bara den älskling !!!

På vägen hem i morgon så ska jag slinka in på ICA och handla lite glass, halstabletter och tea för just glass har jag lärt mej från mamma att man ska äta när man börjar bli förskyld, det lindrar halsmärtan ganska bra. Pröva nån gång när ni börjar få ont i halsen så får ni se, hehe =)

Nä,nu ska jag krypa ner i sängen igen.... Ville bara skriva nån rad och ge en liten uppdate ! =)


Hoppas ni andra mår jätte bra !


Kraaam Kraaam !

Jaha,då var man själv igen ....

Och det känns inte alls så fasligt roligt kan jag säga ! Jag vet att jag ska vara "van" vid detta men det är lika jobbigt varje gång han åker. Visst han tjänar bra och har bra arbetstider och vi har det bra men detta kommer faktist med ett pris som inte alltid är så kul att betala. Plus att man aldrig har bil heller när han är iväg vilket inte gör det hela lättare, men jag ska ju inte klaga för vi har ju bestämt detta själv. Det är tur att det finns telefon annars hade det varit fruktansvärt jobbigt !

Idag ska jag inte göra så mycket,jag har hunnit städa undan lite så resten av dagen ska jag bara ligga i soffan och pilla mej i naveln. Så om nån vill komma hit och hålla mej lite sällskap så är ni mer än gärna välkomna !

Träningen ligger på is just nu,har verkligen inge träningsglädje förtillfället så får ta tag i det snart, jag måste det !

Det sägs att det ska regna mer idag oxå, får se hur det blir med det, men dom brukar ju har mer rätt när det gäller de än när dom säger att det ska bli sol så det stämmer säkert...

En mysig lördag !

Idag har vi varit iväg och kollat på vardagsrumsbord, men vi bestämde oss för att avvakta tills Mattias kommer hem igen. Sen in en sväng på Bauhaus och handlade lite förnödingheter, därefter Coop och sen hem till Catta, Martin, Oliwer och Aliwin. Alwin har verkligen växt på sej nu och det där spädbarnsutseendet är ett minne blott. Dom frågade om vi skulle äta där men vi hade bestämt en myskväll själva med lite tacos och en uppladdning av filmer så det får vi ta nästa gång vi ska ses. Vi fick även såld vår tve till dom, så det känns väldigt skönt !

 Åååå sååå gott det ska bli med tacos !!! Det var verkligen länge sen man åt det nu, så det är verkligen på tiden för en tacoskväll , sen är ju vädret inte så roligt så då passar det extra bra !

Vi var förbi IKEA oxå och handlade två nya svarta pläddar till soffan och lite värmeljus, det är ju lika bra när man ändå är där att bunkra upp med ett paket, dom går ju lixom åt här hemma även på sommaren,hehe !

Nä,nu ska jag hoppa i myskläderna och stryka tvätten och sen lägga mej i soffan resten av kvällen !

Vi hörs !

Till minne av er

Dom senaste månaderna har jag tänkt mycket på min mormor och morfar. Dom hette Karin och Bertil och var världen bästa mor och farföräldrar som man någonsin kunde ha. Dom var alltid hemma hos oss och vi har alltid hemma hos dom, man kan nästan säga att dom var min och Cias extra föräldrar. Eftersom både mamma och pappa jobbade mycket när vi var små så var vi jämt med dom. Det enda som dom inte gjorde med oss var att uppfostra oss för det tyckte dom var mamma och pappas uppgift och det är jag jätte tacksam för. Mormor och morfar var våra stöttepelare och dom betydde allt för oss, jämt när man kom hem till dom så hade dom alltid godis i kylen och hade dom inte hade det nån gång så gick vi alltid ner till affären som låg en liten bit bort.

Mormor var min och morfar var Cias och det var tur att vi hade en varsin som vi tydde oss till annars hade vi väl slagits om det oxå . Mormor och jag bakade ofta ( ändå är jag usel på bakning idag, hemskt att inse det när hon la ner så mycket tid att baka med mej. Jag kommer ihåg ett annat minne av dom och det var att varje gång jag hade badat hemma hos dom så bar mormor upp mej från källartrappan även då när jag egentligen kunde gå själv ( hemskt tanke när man tänker efter ) , dom hade även en badtunna bakom huset som alltid var full av regnvatten och på sommaren när det var varmt ute så badade vi jämt i den trots att man knappt kunde ta sej ur den eftersom den var otroligt djup men det var då man kände att man hade sommarlov.

När mormor började bli senil och virrig så flyttade dom till ett servicehem i Fruängen och sålde sitt hus i Älvsjö där dom fick en egen lägenhet, där trivdes dom som fisken i vattnet. Mormor var ganska klar i huvudet då och kunde fortfarande laga maten och ta hand om morfar eftersom han hade bara ett ben. Men sen när hon blev för virrig så flyttades hon upp till ett demens boende i samma hus så morfar kunde åka upp och hälsa på henne varje dag. Men där försvann hon mer och mer men trots att jag inte kunde åka dit och hälsa på henne lika ofta längre eftersom jag hade flyttat upp till Dalarna då så kom hon alltid ihåg mej och sken upp som en sol. Men hon försvann mer och mer och blev mindre och mindre, ush vad jag grät varje gång jag hade varit där, jag antar att det var anledningen att jag inte grät på hennes begravning för jag hade sagt adjö varje gång jag hälsade på henne, hon var ju min mormor.

När jag var liten som trodde jag alltid att dom skulle överleva mej för dom var så friska och pigga, det kändes som dom skulle leva i all evighet och jag hade ingen som helst tanke på att dom skulle gå bort nån gång i framtiden. Men framtiden kom ganska fort, egentligen för fort. Jag var inte i sthlm när mormor dog utan då hade jag flyttat ner till Göteborg men försökte åka upp och hälsa på så mycket jag bara kunde.Men det kändes väldigt konstigt och overkligt när hon hade gått bort. hon hade ju alltid funnits där, jämt ! Nu i mellanåt när jag går på stan så kan jag se nån kvinna som är slående lik henne på utseendet, då kommer tårarna igen. Jag vet fortfarande inte hur jag har kunnat klara mej som jag har gjort sen hon dog för det kändes som en bit av mej själv hade dött när hon dog men på nåt sätt så går man vidare och jag tänker inte på henne lika ofta som jag gjorde i början, jag tror det var att man insåg att minnerna alltid kommer finnas där och att hon alltid kommer att leva vidare i ens hjärta så länge man själv kommer komma ihåg henne.

Efter mormors begravning tror jag att morfar bestämde sej att han inte ville leva längre och det var nog det jobbigaste att se för han var så klar i huvudet och så realistisk ända in i slutet så han kunde man aldrig lirka med som man kunde göra med mormor. Mormor försvann egentligen långt innan hon kom upp på hemmet så hon hade egentligen ingen riktig verkligenhets uppfattning och trivdes väldigt bra där så hon glömde snabbt bort att hon bodde med morfar och trivdes inte alls när hon fick komma ner till han.

Men med morfar var det något helt annat och man kände sej så maktlös bredvid han för han hade redan bestämt sej för att  slutade att äta eller dricka, han åt kanske bara 2 gånger per dag och när han åt åt han bara lite grann. Det gjorde fruktansvärt ont i mej att se han försvinna så ! Varje gång jag hade varit hos han så grät jag hejdlöst och varje gång berättade jag hur mycket jag älskade han och hur mycket han betydde för mej, man visste aldrig om man skulle se han igen, det var fruktansvärt ! Sista gången vi sågs var på pappas 60 års fest och då bråkade vi eller rättare sagt han var jätte arg för att jag hade kommit för sent ( och då var det bara 5 minuter för sent ) men sån var han, hade man sagt en tid så var det den tiden som gällde punkt slut ! Så det är nånting som har betungat mej, att vi skildes åt som ovänner och jag undrar varje dag om han verkligen visste om hur mycket han har betydde för mej och hur mycket jag älskade han,för det gjorde jag verkligen ! Han var ju min morfar!

Men alla minnen jag har av dom är i allafall bara positiva och det är jag jätte tacksam och glad för, för dom var verkligen vår ljusglädje i livet och jag hade inte kunnat få en bättre mormor och morfar i mitt liv !

Jag älskar er så fruktansvärt mycket och jag saknar er varje dag som jag stiger upp ! Jag sakner er att kunna ringa till varje dag, jag saknar att inte kunna komma hem till er när jag vill, jag saknar att ni helt enkelt inte finns längre ! Och jag saknar att ni aldrig kommer få se ert barnbarns barn i framtiden ! Men ni kommer alltid att vara ihågkommna och jag lovar att aldrig glömma bort er och vårt barn kommer att få höra om er och få veta hur mycket ni har och betyder för mej, det lovar jag !

Tack för att ni har funnits i mitt liv och för all kärlek ni gett mej, det är det som har gjort mej till den människa jag är idag !


En riktig grovrengöring är gjord !

Nu har alla gäster åkt hem och kvar blev jag med städningen, men det gör ingenting för idag har det regnat stort sätt hela dagen så varför inte passa på att gå igenom hela huset från tak till golv ?? Jag började med att ta tag i all tvätt ( sängkläder, badhanddukar mm, sen damsuga hela huset och soffan. Golvmoppning, dammning, urtorkning av skåp och vitrinskåpet i köket, strykning, renbäddning ( i vår säng ) och sist men inte minst, rengörning i kylskåpet och det var verkligen behövligt ! Så nu skiner det som kristall här hemma och det luktar frisk citron ! Jag älskar verkligen när man har varit så här duktig och sen får sätta sej i soffan och bara luta sej tillbaks, och njuta för det är jag verkligen värd nu !

Mattias kommer hem ikväll oxå, ÄNTLIGEN !! Dessvärre drar han igen på Söndag så det blir bara en blixt visit men men bättre än ingenting. I morgon ska vi hem till Catta & Martin för Mattias ska hjälpa Martin med deras nya altan, så då ska jag och Catta passa på att umgås lite.

Resten av eftermiddan och kvällen blir i lugnets tecken, sen lägga sej skapligt så man orkar med morgon dagen .


Vad gör ni annars en regnig dag som denna ??

En fullspäckad vecka

Nu har mina föräldrar åkt hem och det är alltid med blandade känslor men vi har haft det super mysigt och fått massor gjort ! Mamma har planerat massa nya blommor i trädgårn och jag och pappa har tagit i tur med häcken som var verkligen ett projekt för sej, jösses så trött man var efteråt ! Men såååå skönt att det är gjort ! Vi gjorde en liten utflykt till Särhamn ( igår ) då vi hittade en jätte mysig resturang med utsikt över havet, sen har det blivit en tripp till stan. Pappa gick omkring och tittade på båtarna medans mamma och jag fick lite kvalite time och strosade omkring bland shoppingstråken. Jag har fått 2 st prydnadskuddar i födelsedags present från NK ( ska ta kort på dom sen när jag har städat och fixat )

Nu är jag aptrött verkligen,så det ska bli skönt att få städa undan lite och tvätta upp allt som ska tvättas innan mattias kommer hem i natt .

Värme hit och kallt dit, hur ska det bli ????

Tänk vad fort ens förhoppningar kan utbytas till frustration och hopplöshet ! I början av denna vecka stod det stora rubriker både på Aftonbladets hemsida och Expressens hemsida att vi kunde väntas få den berömde Russlandvärmen men nu står det att vi kan glömma den och istället kommer det komma in kyla,regn,åska och kalla vindar från Polen och inte nog med detta så kommer det komma in ännu ett lågtryck lagom till nästa vecka då det ska bli ÄNNU mer regn,åska,kyla och blåst....SUCK !!! Varför gör dom så här ?!?! Ena stunden lovar dom guld och gröna skogar och nästa sekund så är det rätt ner i avgrunden igen !!! Så nu undrar jag , kommer det bli någe mer värme denna sommar eller tror ni att sommaren är över för i år ??? Jag hoppas och tro att sommaren verkligen inte är slut och att det kommer komma ytterligare en värmebölja ( kanske lagom till min semester som jag ser sååå fram emot ) men men i detta land ska man inte ha för stora förhoppningar när det kommer till sommarvärme, det har ju klart visats nu... Svensk sommar kan vara helt underbart samtidigt som den kan vara ett rent helvete och man önskar inget hellre än att vara så långt bort ifrån detta avlånga land som möjligt !

Aja,får vänta och se hur vårt sommaröde blir. Jag hoppas bara att dom har fel än en gång som dom så ofta visserligen har.

jaja, som sagt det återstår att se...

En liten ljusstrimma är i allafall att mina föräldrar är på väg just i skrivandet stund och ska vara här i några dagar och hålla mej lite sällskap, det kommer bli jätte mysigt !


alone again

Så där ja,nu är jag själv igen för 2 dagar tills gästerna kommer tillbaks och Mattias kommer hem. JÖSSES, vad det har regnat i natt !!! Helt galet mycket !! Jag vaknade till vid 6 tiden när dom var på väg att gå och tittade ut igenom fönstret, kan lova er att jag inte har sett något liknande förrut !! Jag gick och la mej igen och sövdes ikapp till regnet och åskan,det var otroligt skönt !! Jag vet inte riktigt vad det är med regn och mej men det påminner mej om alla sommrar som man har somnat i båten och man har hört hur regnet smattrat mot däcket, det är otroligt sövande kan jag lova !

Idag händer det inte allt för mycket, ska kanske städa undan lite och sen lägger jag mej nog och tittar på Beck-Kartellen som gick igår. Jag hade velat dragit till Kungsbacka och spanat in prynats kuddar till soffan men bilen är ju inte hemma och jag har verkligen inge lust att åka kommunalt dit, nån jävla måtta får det ju ändå vara eller hur ???! =)

Nu skiner solen igenom dom tunga molnen, vem vet det kanske kan bli en riktig fin dag trots att dom har lovat pissväder tom Torsdag.

Dax för lite frulle, vi hörs !

KramKram !

Långledig och vänta fiiinfrämmande !

Äntligen är min långa jobbhelg över för den här gången, så nu är jag långledig i en heeel vecka !!! Sååå jävla skönt ! Dock kommer jag få igen det nästa vecka och veckan därpå då jag kommer jobba många dubbelpass och enkelpass men men det är då de, så nu ska jag verkligen vila upp mej och ladda batterierna !

Ikväll kommer min kusin ner och hennes familj, dom ska åka över till Danmark i några dar så det blir bara en liten mellanlandning hos oss men lika kul ändå ! Dock har dom ju lovat regn,regn och åter regn nu i några dagar fram över men än så länge har jag inte sett skymten av några droppar så vi kanske klarar oss ändå ??? får hoppas på det ! Får se om det blir några grillväder eller inte...

Annars har jag inte så mycket att tillägga, allt är lugnt och som vanligt så det är skönt .
 

Vi hörs av lite senare helt enkelt. jag kommer säkert in lite senare och skriver någe mer. 


Hej så länge !


Inge rast ingen ro

Idag har jag jobbat hela dagen men det har faktist gått väldigt bra på tanke på värmen tack och lov ! När jag kom hem så satte jag igång med att klippa gräsmattan och det kändes verkligen som 2 timmar spinning pass så trots att jag inte är på gynmet och härjar just nu så får jag ändå en vis del träning, thanks for that !

Resten av kvällen har jag inge större planer,sitter för tillfället och funderar på vad jag ska äta till middag  jag har kassler tinat som är bara att steka men samtidigt så har jag inge vidare matlust nu när värmen är som den är utan hinkar mest i mej vatten, det känns lite som man måste tvinga sej själv att äta bara för ätandes skull.....inge vidare skoj kan jag medge men äta bör man,annars dör man eller hur ? =)

I morgon är mitt sista pass innan långledigheten som jag ska ha nästa vecka,det ska bli oerhört skönt ! Min kusin ( Angelika kommer ner med familj för dom ska över till Danmnark i några dar =) och sen på hem vägen så stannar dom kvar över helgen så det ska bli jätte roligt ! Vi har planer på att gå på Liseberg på Måndag kväll och lyssna på Allsången ( igen =) men vädret ska ju bli lite ostadigt så det återstår och se vad som händer och fötter.

Nä,time att gå ut och sätta sej med ett glas vit !

Hoppas ni alla har haft en underbar Lördag och en fortsatt trevlig kväll !



Soffan !

Nu tänkte jag göra nånting som jag i vanligt fall inte brukar göra annars, jag tänkte lägga ut några bilder på soffan,den kom ju igår som ni vet.












Jag är suuuuper nöjd, får bara hoppas att Mattias blir lika nöjd men det tror jag nästan han blir ( han kan ju inte bli annat när jag och Ia har slitit som djur med den =) ! hahahaha !


Nä,dax att börja städa lite innan jobbet kallar !




En toppen dag !

Idag har jag haft en äkta toppen dag ! Sören var här på förmiddan och fixade klart med elen sen strax efter han hade åkte, åkte Mattias till Norge  ( lite mindre roligt, det är alltid lika jobbigt när han åker men vad ska man göra,det är ju som det är ) Så när jag blev själv hällde jag upp ett glas vit och satte mej ute på altanen och bara njöt,det var riktigt skönt ! En halv timme efter att Mattias hade åkt så kom soffan, så nu står den som den ska och jag är super nöjd ! Ska ta kort på den sen och visa er,det är gigantisk i gemförsele med vår andra så nu behöver man inte sitta och trängas längre ( jätte skönt =) !

Lite senare på eftermiddag kom Ia haltande med sin lilla fot så jag bjöd på lite middag och vi satt ute hela eftermiddag och snackade hela kvällen på altanen och bara snackade om allt  mellan himmel och jord,det var såååå mysigt ! Jag älskar verkligen Ia,hon är en sån underbar vän och jag är såååå glad att jag har henne ! Men med det sagt så betyder det INTE att du Therese, Helen och Catta är mina näramste vänner oxå,jag vet inte alls vad jag hade gjort utan er ni är såååå otroligt mycket värda för mej och jag är sååå lyckligt lottad att jag har just ER !

Så nu ska jag snart ta en lååååång dusch och sen krypa ner i ny tvättade sängkläder och försöka sova ( inte allt för lätt i denna skålade värme kan jag lova, men jag ska göra ett försök !

Sov gott alla underbara vänner och annat folk som läser !

PössPöss !

En heldag på fläng

Idag har jag varit på linsundersökning och det var inge roliga nyheter man fick där inte, min syns har tyvärr försämrats och mitt brytfel har blivit värre så nu blir det att köpa en styrka till höger öga och en styrka till vänster....kul värre ! Aja,man vänjer säg väl de med oxå kan jag tro. Jag ska förövrigt gå till en ögonläkare som ska göra en riktig undersökning på mej eftersom jag inte har gått till en sån dom senaste 25 åren, så det är väl dax för det nu kan jag tro.

Efter linskollen åkte jag hem till Helen och pojkarna och fick mej ett glas underbar go saft och mycket trevligt sällskap av både Helen och Robin. Sen bar det av ner till Coop ( igen ) för att panta burkar och flaskor och inhandla lite mat för veckan så jag klarar mej nästa vecka.

Hem sen och åt lite lunch och bjöd Sören på lite rester sen gårdagen och sen blev resten av eftermiddan otroligt lugn. Mattias har varit iväg och hjälpt sin brorsas kompis och flytta så han var oxå bra mör när han kom hem så nu sitter vi här med varsin dator och är sociala.

JohnJohn kom oxå förbi hämtade vår gamla soffa, så nu finns det plats för den nya som kommer i morgon. Han kommer även hit då för att hjälpa mej att fixa till den. Så nu är det bara ett sofbord som fattas men jag såg just ett på Mio´s hemsida som kan passa men vi ska åka dit nästa vecka när Mattias har kommit hem igen... de löser sej,det gör ju alltid det ! :o)

Annars är jag astrött, skit seg och vill helst av allt bara sova ( detta beror då på värmen och inget annat =)

Sören är snart klar här oxå med elen så snart får man tillbaka ordningen på fortet, åååå så skönt det ska bli när allt är fixat !!!

Nä,dax att hitta på något innan jag somnar sittande !

HejHej !

RSS 2.0