Detta känns bara sååå fel !!

Jag har en underlig känsla av att någonting inte stämmer, det känns som nåt hemskt kommer att hända och jag bara bävar för vad det kan vara !!! Jag hoppas sååå innerligt att jag har fel, vilket jag brukar ha när det gäller såna här saker men samtidigt så finns känslan där att jag kan ha rätt.... Allt låter så konstigt och det är som om allt inte kommer fram i ljuset, det känns som det underhålls fakta samtidigt som jag är för rädd för att ställa frågan... Jag vill såååå gärna ha fel !!!! Hela dagen har jag gått och grubblat och funderat och tårarna har inte varit långt borta, jag vet vad ni tycker... att jag är dramatisk och att detta inte är något att oroa sej för men jag kan inte låta bli att inte oroa mej...

Jag är så fruktansvärt ledsen och jag bara längtar tills Mattias är hemma så jag får krypa upp i hans famn och bara få känna hans närhet för ett litet tag ....


Jag älskar dej så otroligt mycket !!!

Skogens Konung på besök, igen !

Ja, det är sant ! Dom tre älgarna som jag såg härom morgonen kom traskandes på gatan igen ! Tyvärr kom det en bil och störde dom så dom sprang bakom grannens hus men nu hann jag i allafall ta ett kort på dessa underbara magnifika djur, se här !




Är dom inte vackra ?!?  Tänk att man bor så nära stan men samtidigt så nära skogen och djurlivet ! Får bara hoppas att dom inte blir påkörda nu när dom blev skrämda av bilen som kom ! ÅÅÅ, jag hoppas att dom tillbaks igen och stannar på en fika ! Hahaha ! Nädå, jag skulle inte vilja ha in dom där tre bjäsarna i vårt hem men det hade varit trevligt att få se dom igen !

Jag tänker på dej !!!!

Ush så ledsen jag blir när jag hör att du inte mår bra och att saker är som det är, jag önskar såååå att det fanns något som jag kunde göra för dej och OM det är nåt som du vill att jag ska göra så säg till för det finns INGET som jag INTE skulle göra för din skull för jag älskar dej och det har jag alltid gjort, du är ju min stora idol !!! Jag hade önskat att du hade vänt dej till mej och berättat hur saker och ting låg till för jag skulle aldrig vända dej ryggen och det vet du oxå !! Snälla, låt mej hjälpa dej för du är ju den som jag inte kan leva utan ! Skulle något hända dej så skulle jag DÖ !!!! Snälla, frys inte ut mej ur ditt liv !!!!! Vad du är gör så försvinn inte från mej !!!!!

Får man gå och lägga sej när klockan inte ens är halv 8 ??!

Shit så trött jag är ikväll !! Efter att jag kom hem från Basinformationen på Arbetsförmedlingen så har jag varit riktigt seg och jag kan inte för mitt liv förstå varför !? För även om jag håller mej vaken till halv 12 ( som är det absolut senaste jag somnar ! ) så vaknar jag ändå halv 7 ! Suck, och sen är jag lika trött igen när kvällen kommer och så går det runt så där ... Jag undrar om det kan vara så att jag inte har vänt rätt på tidsrytmen än, alltså att man går efter sommartid fortfarande, kan det vara så ??!

Ikväll är det i allafall massa roligt på tve så somna tidigt är inte tal om ! Först kommer Bonde Söker Fru, Grey´s och sen ska jag se alla dom serierna som jag inte har spelat in oxå, hmm jag undrar om jag kommer orka efter Grey´s ??? För just nu ser det inte allt för ljust ut tyvärr...

Basinfot gick bra i allafall, man fick lite nya ideér och tips plus så fick jag en liten stund med hans som höll i mötet så jag lovade han att jag skulle komma förbi på han på Tisdag efter jag hade varit och träffat jobbcochen, får bara hoppas att jag inte har glömt bort det tills dess...Ja just de ja ! Det är ju därför man har en kalender så man kan skriva upp sånt, japp jag måste GENAST gå och skriva upp det !

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, men jag antar att jag ska söka lite mer jobb...men det får bli i morgon det...

Ha en fortsatt trevlig Onsdagkväll och glöm för Guds Skull inte GREY´S ikväll !!!!

Kram Kram !

Vi bor närmre naturen än vad man kan tro

Tidigt i morse strax efter att jag hade stigit upp så tittade jag ut igenom köksfönstret och till min stora förvåning så kommer 3 stora älgar lunkandes över vägen och in bakom grannens tomt, shit jag så chockad jag blev ! Det hör verkligen inte till vanligheten att se så stora djur komma traskandes inne i ett villeområde så där, iallafall inte varje morgon . Men vilka underbart vackra djur dom är när man inte behöver bekanta sej något vidare närmare med dom och man inte har dom i framsätet på en bil,hehe ! Tänk om man hade varit på väg till jobbet och man hade sprungit ihop med dom där, jösses då hade inte mina byxor varit torra sen !!  Fast jag antar att dom är ju lika rädda för oss människor så förhoppningsvis så hade dom flytt innan jag ens hade sett dom.

Men lite mysigt var det allt och se dom komma spatserande på gatan, tyvärr hann jag inte ta något kort på dom...typiskt mej !

Annars idag ska jag upp till Arbetsförmedlingen på " Basinformation ", kul kul ... Not ! Men men måste man så måste man !

Vi hörs senare !

Hoppas ni alla får en trevlig dag för övrigt !

Change of plans..

Det var egentligen meningen att jag skulle åka in till stan idag och träffa Ia men hon har tyvärr blivit biten av sin pojkväns hund i örat så det blir ingen fika på stan idag, hemskt tråkigt ! Men jag hoppas att hon blir bra snart !

Så idag blir ännu en jobbsökardag... Hmm,jag inser nu att jag egentligen inte har så mycket nytt att skriva om, hemskt trist ! Mitt liv består numera av att endast söka jobb dagarna i ända...

Träningen kommer jag lägga på hyllan och säga upp mitt träningskort efter jul, för jag har inge träningslust för tillfället heller men jag får se om den kommer tillbaks längre fram igen.

Dom jobben jag har sökt idag är ett butiksjobb där dom säljer tyg och tapeter och ett personlig assistent jobb..

ÅÅå suck vad detta är jobbigt ! Jag vill ha ett jobb NU !!!


Göööött !!!

Idag kom det beskedet som jag har bävat att få för att jag var rädd att jag inte skulle få det, hänger ni med ???! Jag fick alltså besked att jag är beviljad A-KASSA !!! Ååå, så underbart det känns !! Plus att jag äntligen fick tag i chefen idag oxå så hon ska skicka hem mitt arbetsgivarintyg, så så fort jag har fått hem det så ska jag skicka det vidare till A-Kassan och sen så förhoppningsvis så får jag lite pengar där ifrån !

Jag har även sökt lite fler jobb idag, får se vad det ger i fram över ...


Hmm, jag undrar ja ...

Jag har precis ringt på samma assistent jobb som jag ringde på förra veckan men telefonen är ju avstängd helt tiden hur i skruttans namn ska man då kunna få tag på hon som vill ha personal ?!? Ja,jag fattar ingenting, SUCK ! Nu måste jag försöka få tag i min tröga chef oxå och säga till henne att hon måste skicka hem mitt arbetsgivarintyg för hon har jag inte heller fått tag i trots att jag har ringt henne i säkert 3 dagars tid... Faaan vad jag hatar att ringa och jaga folk helt tiden, att dom inte bara kan ringa upp när dom hör att man har sökt dom !?!? För övrigt ska jag söka lite jobb idag ( om jag hittar några vill säga ) för nu känns det som jag har sökt alla jobben som finns ...

I morgon är det tänkt att jag ska träffa Ia på stan och ta en fika, annars ser resten av veckan lugn ut. Jo, jag ska till Arbetsförmedlingen på Torsdag ( tror jag det var ) för att gå på ett sånt där Basinformations möte, kul kul ...

Nä,nu ska jag försöka få tag på min chef igen... önska mej lycka till !

Vilken höstdag det är !

Idag är det verkligen inget roligt väder ute, det regnar som spö i backen så att gå ut känns ju inte så värst frestande minsann. Dock är jag väldigt godissugen men Hjällbo Centrum känns otroligt långt borta idag så det känns inte så kul att gå dit, får se om regnet avtar under dagen i såfall kanske man kan gå ner och köpa sej en godispåse eller nåt.

Åååå så tråkig jag känner mej nu så det är väl lika bra att avrunda här, får se om jag kommer på något roligt att skriva om lite senare.

Vad gör ni själva idag i det hemskt trista vädret ?!


ååå vilken lyckad kväll det blev !

Teatern var jätte bra och fruktansvärt rolig, det var inte en sekund som man inte skrattade ! Mycket sevärd minsan ! Nu sitter jag och väntar på att Mattias ska komma hem, sen ska vi soooova !!

I morrn är det fullspäckat av massa grejjer som ska fixas, får se hur mycket av det som blir gjort...


Gooood Naaaatt !!

Teater dax !

Nu sitter jag färdig och fixad för att åka in till stan och se Stefan & Christer, det ska bli mycket trevligt ! Det var otroligt länge sen jag var på teater faktist, sista gången var nog med min systeryster när vi såg Bröderna LejonHjärta på Stockholms Dramaten och jag var nog runt 5 eller 6 år gammal så detta är verkligen på tiden !

Mattias ändrade på sina helgplaner oxå och bestämde sej för att komma hem så han snubblar nog in vid midnatt kan jag tro och sen åker han igen på Söndag.

Så i morgon blir det en del saker som ska fixas ( dock inte att ta in utemöblerna, utan det SKA vi ta in nästa helg istället ! )

Nä, nu ska jag ta på mej ute kläderna och gå ut och vänta på Lisbeth som var så snäll och erbjöd sej att komma och hämta mej, tack snälla svärmor !

Hoppas NI andra får en underbar Fredag kväll och en lugn och mysig helg !


Pöss & Kram på Er !

En dag med många sysslor

Idag har jag hunnit med en hel del, i morse blev det storstädning sen gjorde jag mej i ordning för att åka och lämna in en jobbansökan på Hemköp i Backa, sen gick jag upp och hälsade på på Ias jobb och sen iväg till IKEA för att handla 2 ljus ( egentligen hade jag nog behövt 2 till men nu blir det att hålla igen på den varan ett tag tills jag har fått något jobb.

Ikväll ska jag till Lisebergs Teaterna med Lisbeth, Mats och Ulla vi ska se Christer och vad den andra nu heter, men det ska bli trevligt ! Skönt om inte annat att göra nånting förutom att söka jobb för tillfället, jag hoppas sååå att jag kan få nåt svar från dom ställerna som jag nu har sökt till, det hade varit helt underbart !!

Helgen kommer nog bli lung, Mattias är ju i Norge och jag ska fortsätta med jobbsökandet....SUCK !

Jag har föresten fått kassakorten från A-Kassan idag men jag väntar på att min tröga fd chef kan ringa upp mej så jag kan be henne att skicka hem mitt anställningsbevis, för det måste dom ju ha tydligen...

Nä,dax att fortsätta med jobbsökandet !


En påminnelse om skärpning tack !

Ja,jag vet att jag har varit otroligt dålig på att updatera min blogg igen men jag har lixom haft lite annat att göra som ni kanske förstår men jag ska göra ett nytt krafttag och ta tag i detta igen, dels för att jag fick en påminnelse av Ia idag när vi pratades vid i telefonen då hon sa " du har inte skrivit i bloggen på länge nu, bara så du vet " hmm,jo jag vet att som sagt att jag har varit på latsidan...

Idag har jag för övrigt varit hos jobbcochen och jobbat med mitt personliga brev, i morgon ska jag till Hemköp och lämna in en ansökan för jag fick höra av Mattias mamma att dom kanske sökte folk, så det är ju värt ett försök i allfall.

Annars är läget som vanligt, jag är ganska låg just nu och man kämpar på som en riktigt arbetsmyra så nån gång ska man väl för utdelning för detta oxå får man hoppas.

Ush,jag är inte alls på något skrivhumör och jag känner att jag inte har så mycket att säga heller så jag avrundar här,förlåt kära läsare ! Jag lovar att återkomma när jag känner mej lite gladare och roligare i ögat !

Stor Kram till Er Alla !


I väntans tider

Jag har fortfarande inte hört något från Prodoc så jag antar att jag inte fick jobbet, vilket är hemskt tråkigt men det är bara att fortsätta att söka helt enkelt. Mitt jobbpass gick bra och jag slapp träffa X, vilket inte gjorde mej något. Nu sitter jag och väntar på att Mattias ska komma hem men jag tror inte han kommer förrän i natt för det hade visst strulat till sej lite för han så han blev tvungen att åka till verkstan innan han kunde komma iväg.

Nä, dax att gå och duscha och sen krypa ner i sängen.

Goood Natt !

Näst sista passet...

Jag ska snart iväg och jobba, känns ju så där roligt kanske men vad gör man inte för kung och fosterland ... Hmm undrar vad man ska hitta på idag att göra då så timmarna går lite fortare, det får kanske bli en sväng till Ikea eller Coop Bäckebol där finns det ju massa roligt att gå och titta på, får se vad min brukare säger.

För övrigt så kommer Mattias hem idag, äntligen !! Det ska bli otroligt skönt att få hem han och så förhoppningsvis så ringer dom från Prodoc oxå och ger mej min dom, hoppas att dom säger att jag får komma och jobba för dom !!

För övrigt ska vi ta det lugnt i helgen och umgås med våra underbara vänner !! I morgon Lördag ska vi hem till Familjen Fritzhagen/ Fridh på eftermiddan eller kvällen och på Söndag ska vi hem till Familjen Tracey för lite våldgästning,hahahaha !

Hmm,jag tror jag bjöd hem hos till dom båda två, hahaha ! Ush, vilken människa jag är ! =) Nejdå, dom älskar mej ändå !

Nä, nu är det dax att dra sej...VIIIILL IIIIINTE !!!

För övrigt undrar jag vilka ni är som är här inne och läser om vad jag har på hjärtat men som inte kommenterar något ??? Jag vet att jag har en del trogna läsare men nu har statestiken ökat minsann, Så nu kräver jag en bättring på detta !! Nä då, skämt och sido men det hade varit fruktansvärt roligt om fler kunde kommentera och förkylla min dag !

Jag hoppas att ni ALLA får en underbar fortsatt Fredag och en underbar kväll !!

Stor Kram till er alla !


Fortfarande inge svar !

Jag tog mod till mej under dagen och ringde VDn på Prodoc men tyvärr så var hans telefon avstäng så jag fick prata in ett meddelande på hans svarare istället, så nu sitter jag här och väntar på att han ska ringa tillbaks, RIIING NUUUU !
Typiskt när man äntligen samlade mod till sej och ville visa framfötterna, nä då svarar inte människan i fråga !!! Suuuck !!!

Emelie ringde oxå och berättade att jag kommer få träffa en vis person i morgon på jobbet som jag verkligen inte vill träffa men efter lite betänksamhet och rådfrågning från min chef så bestämde jag mej ändå för att genomföra mitt jobbpass, så det blir att bara berätta hur dagen har varit och sen komma därifrån så fort som möjligt ...

Men att inte VDn för Prodoc kan ringa då !!!! ÅÅÅ, jag vill såååå gärna ha det här jobbet !!!!!!

Snälla, ring !!!!!


Brrr !!

Ush, det är kallt... jag fryser som en gris !!!! Trots att jag sitter i långkalsonger, yllesockor och en tjock varm kofta !! Hungrig är jag oxå, hmmm man kanske ska försöka fixa nåt att äta ???

Annars har jag inte gjort så mycket under förmiddagen, jo det blev en del städning men inte riktigt i den utsträckningen som jag brukar göra för jag känner men inte på något vidare städhumör idag men jag damsög, gjorde rent på toaletten och så strök jag lite tvätt så nu får det räcka för idag. Sen har jag sökt lite mer jobb, jag hoppas verkligen att jag får napp snart !!!

Nä dax att göra nåt annat än att sitta här...


Det är så man får kalla kårar !

Mattias ringde för ett tag sen och bad mej gå in på den norska trafikinformationen för han märkte att han inte fick några mötande bilar efter ett tag, det visade det sej snabbt när jag läste på informationssejten att det hade varit en stor trafikolycka där två stycken dog och en fick föras till sjukhuset, det var en personbil hade krockat med två stycken lastbilar.

Detta gör mej helt förkrossad för jag vet hur det är att krocka ! Det är en fruktansvärd upplevelse som man ALDRIG någonsin glömmer och när man läser eller ser en trafik olycka så kommer dessa fruktansvärda minnen tillbaks igen !

Jag krockade oxå en gång riktigt ordentligt när jag bodde uppe i Vansbro, det var under vinterhalvåret och jag hade precis släppt av en vän på en av ortens pizzerior. Jag hade bara haft körkortet i några månader så bilkörningen var ju otroligt roligt just då och man kände sej väldigt kaxig bakom ratten. Men så just den här dagen så hade jag och min vän varit i Mora och det hade vräckt ner med snö hela dan ( tyvärr hindrade det mej inte för att testa mina gränser, eftersom det var så kul att köra fort och sladda med mera  ) men i allafall... strax utanför Vansbro så fanns det en väldigt brant och snäv backe som man skulle nerför och det har varit väldigt många som hade kört av och krockat i just den här backen men det tänkte jag inte på så mycket just då, jag visste ju naturligtvis att väglaget var förädisk och att det var snömodd men jag körde på och jag tyckte inte att jag hade så hög fart precis när jag skulle ta den där sneva kurvan men ack så fel jag hade ! Jag kände ganska snabbt att backdäcken släppte och jag kom över på motsatt sida av körbanan så jag rattade, gasade ( ni vet allt det där som man hade fått lärt sej på körskolan att man INTE skulle göra ) så ganska snabbt därefter släppte framhjulen och det bar rakt ut i skogen !

 I den sekunden som detta hände så tänkte jag bara att " Tack gode Gud att jag är själv i bilen " för dör jag så har jag i allafall inte tagit livet av någon annan. Men det kändes som att bilen voltade flera varv innan det tog stopp med en riktigt duns mot en bergsvägg ( tror jag det var ) som tur var var jag vid medvetandet hela tiden, så när bilen hade stannat och allt blev svart så upptäckte jag att jag satt upp och ner ( även det fick man lära sej hur man INTE skulle göra för att åstakomma mer skada på sej själv och bryta nacken eller nåt liknande ) men det glömde jag ju oxå bort naturligtvis att sätta upp fötterna i taket innan jag släppte på säkerhetsbältet, vilket resluterade i att jag landade med en riktigt smäll i framsättet och slog i huvudet i ratten.

Efter ett tag så märkte jag att jag kunde klättra ut igenom bakrutan för alla sidodörrar var blockerade av vatten eftersom jag hade hamnat i en bäck så väl ute ur bilen igen lyckades jag stoppa en annan bil som kom körande förbi så jag fick hjälp av det här paret och strax därpå så var både ambulans, polis och brandkår och massa andra nyfikna åskådare framme. När polisen kom fram till mej trodde jag att "nu ryker mitt körkort oxå " men hon förklarde för mej att eftersom jag körde av på rätt sida av vägen så fick jag behålla kortet, MEN hade jag kört av på motsatt körbana så hade jag förlorat det för då hade jag riskerat en annans människas liv, så lite tur hade man i allafall ! 

 Men först ville jag inte ens följa med i ambulansen men efter mycket övertalning och lirkandes så lastade dom in mej ändå och jag fick följa med till Faluns Lasarett, DÅ kom chocken och man började förstod vad som hade hänt ! Sen tog det bra många veckor innan jag vågade sätta mej i en bil igen och börja köra, så nu så här efterhand så kör jag inte gärna längre sträckor under vinterhalvåret utan Mattias får göra om vi ska upp till Stockholm eller liknande för jag vågar helt enkelt inte, dels för att jag inte litar på mej själv och dels för att jag vet hur illa det kan gå.

Så nu när Mattias ringde och berättade vad som hade hänt så kändes det precis som det var igår som jag själv krockade . Så när sånt här inträffar så går alltid mina tankar till dess anhöriga som förlorar sina nära och kära i trafikolyckor, det är ett fruktansvärt sätt att förolyckas på och hur bra bilförare man än må vara så ska man ALDRIG tro att detta INTE kan hända mej för det kan det visst göra, det kan hända ALLA så man ska vara otroligt ödmjuk för bilkörning och dess risker för man kan aldrig vara helt säker ute på vägen.

Nu ska jag ta och ringa Mattias igen och se hur det går för han... Ush, jag vill verkligen ha hem han när jag hör om något sånt här, det känns inte bra i mitt hjärta att veta att han kör där borta när sånt här händer !

Change of plans...

Idag har jag varit in till stan och träffat jobbcouchen igen, vi fick massa jobb gjort så nu är mitt CV snart färdigt ! Så OM jag nu inte får den här tjänsten som jag vill ha så har jag i allafall ett riktigt bra underlag att gå vidare med.
När jag var klar inne i stan så åkte jag till Kärra och träffade min chef och fick mitt anställningsintyg. Vi hade en riktigt bra samtal och det kändes riktigt bra när jag gick därifrån, jag har även bestämt mej för att köra linan ut ändå ( det är lika bra, då har man i allafall gått därifrån med flaggan i topp ) Så jag ska jobba Fredag och Måndag till Tisdag, sen är jag done !

Resten av denna kväll kommer bli lugn, jösses så kallt det är nu föresten !! Jag hörde att det en del av mina kära vänner från långt långt borta har fått lite snöbesök under den här dagen och jag är lite avis faktist, jag vill oxå uppleva lite vacker snö !! Men tyvärr så kommer inte snön hit förrän efter Jul och då kan det lika gärna kvitta känns det som...

Vad har ni andra haft för er idag ???



Ännnu en dag på stan

Jag tror har nog aldrig varit så mycket inne i stan som jag har varit den senaste tiden ( och ni som känner mej väl vet ju hur stan och jag går ihop ! ) Hahaha ! Men jag har faktist kommit på att jag nog tycker om stan här nere trots att jag ibland kan tycka att det är alldeles för mycket folk som bara springer på en hela tiden. Fast detta är egentligen ingenting om man jämför med Stockholms stadsliv, för där är det verkligen kaos konstant, här nere finns i allafall inte den där stressen som dom har där uppe och det är riktigt skönt !

Nu på morgon ska jag iväg och träffa min jobbcoch sen ska till Kärra och träffa min chef och få lite papper, får se hur det går.

För övrigt mår jag ganska bra, det känns som att allt detta kommer att lösa sej till det absolut bästa ! ( Får hoppas på det i allafall ! )


ÅÅÅ så gött det känns !!

Intervjun gick jätte bra och jag känner mej otroligt nöjd med mitt framträdande ! Han som intervjuade mej tyckte om att jag inte hade jobbat med något sånt här förrut och han ville ha in tjejer i gruppen så detta känns helt okej ! Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får det !!

I morgon ska jag in till Järntorget igen och träffa min jobbcoch, så då ska jag berätta hur det gick idag .


Oj så tom i huvudet jag blev helt plötsligt ! Jag kommer inte på nåt vettigt att skriva för tillfället !

Aja, ber om ursäkt för mitt mycket korta inlägg ! Jag får återkomma i morgon istället !

Tusen tack ÄN en gång för alla ni som stöttar mej och har funnit där för mej i allt detta, utan er hade jag verkligen inte klarat att tagit mej upp igen ! TACK,TACK,TACK !!!!!



Redo !

Nu har jag fixat i ordning mej och klätt upp mej för intervjun ( tyvärr så funkar naturligtvis inte datorn som den ska, så jag kan inte lägga in någon bild på hur jag ser ut ! ) Jävla dator !!!! Men det blev en svart /grå /rutig kjol, svart tröja, svarta strumpbyxor och min gråa kofta och så mina svarta stövlar. Oj så mycket svart det blev !! Aja, detta får duga.  ( Tack kära Helen för klädrådet idag, du är bäst ! =) Annars känner jag mej helt cool nu och fruktansvärt LADDAD !! Jag vill såååå gärna ha det här jobbet ! Så nu är det bara tuta och köra !!


SNÄLLA, HJÄLP MEJ ATT HÅLLA TUMMARNA NU !!!




Ush, så nervös jag är !!!

Nu börjar det riktigt pirra i kroppen och det känns riktigt nervöst inför min intervju i morgon ! Men lite påläst är jag ändå men samtidigt inte.. Sen är det klädvalet oxå för jag vill verkligen se riktigt bra ut ! Men det lutar åt kjol-håller iallafall och stövlar sen vad jag ska ha på överkroppen får jag se i morgon.. Åååå, hoppas dom vill ha mej på Prodoc !!!



Snälla, håll tummarna för mej för jag vill sååå gärna ha detta !!!

Nu ska jag gå och lägga mej så jag är riktigt utvilad och fräsch och på mitt absolut bästa humör !!

God Natt & Sov Så Gott allesammans !!

Äntligen !!!

Idag bestämde jag mej för att jobba mitt sista pass hos min brukare för jag mår så jäkla dåligt när jag är där, så nu ska jag BARA koncentrera mej på att hitta mitt drömjobb och jag tror att den intervjun som jag ska på i morgon kan vara IT !

Resten av kvällen ska jag plugga igenom företagets hemsida och få lite "kött på benen" så man är välförbered i morgon när man ska träffa sin eventuella framtida chef.

Mattias har åkt igen och det är med en stor sorg i mitt hjärta, hade verkligen föredraget hellre att ha han hemma den här veckan, men men vad gör man...

Tyvärr har jag inte så mycket mer att förtälja för stunden så jag avrundar här.

Hoppas ni alla har haft en underbar helg med vad ni än har haft för er !


ush, viiill iiiiinte !!!

Nu ska jag snart åka till jobbet, ush jag vill verkligen inte !!!!! Jag önskar verkligen att det fanns något jag kunde göra för att slippa men tyvärr så är det ju inte det, sen vill jag inte att dom ska få mina pengar heller så ...

Aja, nu är det bara några få pass kvar sen så slipper jag allt det där !!!

Vad har ni andra för er idag ??

Kraaaam !

Trevligt sällskap gånger 2

Igår var jag hem till Helen och pojkarna och umgicks, det var super mysigt ! Jag är otroligt glad och tacksam för att jag har Helen, hon är en sån suuuper vän !!! Vi kan prata om allt och man kan vara hur man vill och vara klädd hur man vill, ( ÄVEN MIcha räknas in i detta oxå !=) det är verkligen sååå skönt ! Jag vet inte alls vad jag hade gjort om jag inte hade haft henne ! Hon stöttar mej i allt, hon finns alltid där och jag kan prata med henne om ALLT ! Love you vännen, DU är ovärdlig i mitt liv ! Jag unnar ALLA att ha en riktig vän som Helen, då hade världen sett helt annorlunda ut !  

Idag har jag städat och tvättat hela förmiddan och sen kom min "andra goa vän " Ia hit och höll mej lite sällis, myspysigt ! Hon gjorde kyckligsallad med pasta och tzatziki ( eller tzatzikin köpte vi färdig =) men det var lika mumisgt för det !

Ikväll kommer Mattias hem (ÄNTLIGEN ! ) jag har verkligen längtat efter han såååå mycket !! Tyvärr får vi bara kvällen och i morgon på dagen att umgås sen ska jag tyvärr jobba och på Söndag åker han tillbaks till Norge igen, hemska tanke !! Så det gäller att göra det bästa av dessa två dagarna som vi har tillsammans nu !

Ush, jobbet ja !! Jag VILL verkligen inte jobba !! Just nu känns det fruktansvärt tugnt och jobbit att gå till och jag önskar bara att dessa tre passen snabbt ska vara avklarade !!! Men det är väl bara att bita ihop och se glad ut,så länge som jag slipper träffa någon som jag inte vill träffa så ska jag nog överleva, förhoppningsvis ...

Resten av kvällen kommer bli jätte lugn, jag ska bara ligga i soffan och vänta på att Mattias....

Hoppas ni andra får en underbar Fredag kväll, det är ni sååå värda !!


Jobbcoch is the best !

Idag har jag varit in till Stan och träffat min Jobbcoch ( och ja, Helen , Micha och Ia jag hittade faktist helt själv ! ) HAHAHA !! Vårt möte gick jätte bra och jag är superladdad till max !! Killen som jag träffade skickade med mej lite papper som jag ska läsa igenom tills min nästa jobbintervju som är på Måndag, så då kommer jag vara riktigt förbered och laddad för just det jobbet känner jag att jag väldigt gärna vill ha ! Så håll tummarna för mej älskade vänner !!

Det jag inte uppskattar är att en del i min närhet säger till mej att jag inte kan eller inte klarar av vissa yrken för att jag inte är lika smarta eller duktiga som dom är MEN jag KAN visst och om det så ska krävas att jag ska behöva bevisa detta för dessa människor så är det exakt DET jag kommer att göra, för nu är jag jävligt pisstrött på att höra att man inte kan eller inte duger som man är, för jag duger visst och jag är fullt medveten om vad jag kan och inte kan och jag vet mina begränsningar , men nu vill jag något helt annat och det tänker jag sträva efter att nå för jag nöjer mej inte längre,  PUNKT SLUT  !




Over And Out !

Det kommer fler tåg...

Nä,jag tackade nej till fortsatt gallring på det här telefonförsäljningsjobbet som jag var på idag,det är inte riktigt min stil helt enkelt så jag tror att jag tog rätt beslut. I morgon ska jag iväg och träffa en jobbcoch och sen vidare på ett nytt säljjobb som även det var telefonförsäljning och egentligen känns det helt meningslöst att gå dit för jag vet ändå att det inte är något för mej så jag ska nog ringa i morgon och tacka nej.


Nu är jag aptrött och funderar starkt på att gå och lägga mej för att orka med morgondagen, hoppas ni alla har haft en underbar dag med vad ni än har gjort !





God Natt gott folk & Sov såååå otroligt gott i natt !



Nu är det dax !

Så nu har jag fixat till, vässat klorna och sminkat upp mej så nu är det dax att dra in till stan !

Denna outfit blev det, duger det ??




Och tack för all stöd och peppning från er mina kära vänner, utan er hade jag inte fixat allt detta !

På återseende !

Pöss & Kram !

Förberedelser och jobbintervju

Idag kl 15:00 kommer jag befinna mej på en jobbintervju inne i stan, det är ett telefonförsäljningsjobb så egentligen vet jag inte riktigt om det är min stil men jag tänker ändå gå dit och höra vad dom har att säga ( jag menar,det skadar jag inte ) men innan dess ska jag förbereda mej lite mentalt och göra mej lite fin, duscha, platta hår, sminka mej och välja ut en fin outfit...hmmm jag kanske skulle behövt lite vettigt smakråd av en nära vän för detta ???! Nä, jag ska fixa detta själv !


I morrn är det dax att träffa jobbcochen och sen efter det ska jag iväg på nästa intervju, även det är ett sälj jobb men killen som ringde igår lät väldigt positiv och tyckte jag skulle passa in jätte bra, så får se då om det kan vara nåt att hänga i granen.

Ush, jag har magont !




En lugn och mycket lyckad helg !

Våran tacokväll blev kolosalt trevlig och jätte mysigt, det är jämt så avslappnat och gemytligt att umgås med familjen Tracey och jag tror att Robin och Filip hade det trevligt oxå, får hoppas det i allafall ! Jag glömde helt bort att ta lite bilder på vår kväll ( ni vet ju hur jag är när det gäller sånt ) sen är vår kamra inte så bra heller så vi får nog köpa oss en bättre sådan snart, aja det ger väl sej.  

Igår gjorde vi absolut ingenting mer än att ligga i soffan och bara hänga, det var helt underbart ! Vi beställde pizza på kvällen och efter Ensamma Mamma Söker så åkte Mattias tillbaks till Norge, vilket inte var lika trevligt men så är det ibland tyvärr... Verkan han eller jag ville att han skulle åka igår så det blev ett tugnt "hejdå", men förhoppningsvis så kommer han hem nästa helg igen, så det håller jag tummen för ! 

Det är en sak som jag har funderat över lite och det är att trots att vi har hållt ihop så länge nu och vi kan bråka som tusan ibland ( eller rättare sagt ) JAG kan bråka som tusan så är kärleken lika nära,ni vet det där med beröring, mys i soffan, alltid ligga nära varanrda....osv osv, det tyder väl på att man är lika kär och förälskad som man var för 6 år sen, eller ?? Jag älskar Mattias så innerligt och jag skulle inte kunna föreställa mej ett liv utan han, fast visst det kommer ju stunder som han inte ligger högt i kurs precis,hahaha ! Men det är nog lika från han oxå när jag får mina cp ryck, hahaha !

Idag har jag inget inplanerat så det blir att ta dagen som den kommer, härligt härligt ! 


Vad har ni själva för projekt för idag ?? Skriv och berätta ! 

Ha en fortsatt trevlig Måndag och en fantastisk vecka !

 

Fullt ös !

Idag har jag varit ute och uträttat ärenden hela dagen, första anhalten blev Plantagen för att inhandla lite Ljung plantor så nu har jag planterat i två krukor, en på framsidan och en på baksidan ( så nu ska bara utemöblerna in ) sen är vi klara för höster och vintern. Efter Plantagen åkte jag till Backaplan för att handla lite gott dricka inför helgen, sen till IKEA för att handla upp mej på lite ljus ( jag hittade faktist tre stycken i glas ) som var jätte fina ! Naturligtvis så fanns dom i massa olika färger men efter lång betänksamhet så bestämde jag ändå för tre stycken vita vanliga ljus för dom passar till allt . Efter IKEA gick jag in på Mediamarkt och hittade några nya filmer som vi kan gotta ner oss i soffan och mysa till,  ( så Catta,nu har vi lite fler nyheter att välja mellan när vi ska ha våran biokväll i vinter ! ) Sen sprang jag ( bokstavligen ) igenom Coop, så nu har jag fyllt på i skafferiet, kylskåpet och så lite hygienartiklar som försvinner fortare än man hinner köpa hem det,haha ! 

I morgon kväll kommer våra underbara vänner Helen, Micha och deras söta gossar Robin & Filip på middag, så vi ska äta tacos och bara umgås, så det ser vi sååå fram emot ! Men innan dess ska jag köra upp Mattias och Micha till Ölgolfen, sen hem och städa och tvätta lite så man slipper göra det på Söndag.

Nu ska vi kolla på Noll Tolerans och sen ska vi sova för jag ska hämta Micha tidigt som tusans i morgon.


God Natt gott folk !


Jobb...

Idag ska jag jobba men som tur är så slutar jag 7 i morgon bitti så det kommer bli riktigt skönt ! Innan jobbet ska jag nog inte göra allt för mycket förutom att tvätta lite men det sköter ju sej själv mest. Jo, jag kanske ska kolla på Oskyldigt Dömt som jag spelade in igår, eller så väntar jag och ser den tills Mattias kommer hem för jag tror att han oxå vill se den... ja, så får det bli ! Helgen blir lugn, Mattias ska iväg och spela ölgolf på Lördag så jag tänkte eventuellt underhålla mej med en sväng till IKEA. I morgon kväll har jag bestämt att vi äntligen ska få äta tacos, det var egentligen meningen att vi skulle göra det förra Lördan men då skulle Mattias iväg på middag på golfen. ÅÅÅ så gott det ska bli ! Jag har även bjudit hem familjen Tracey i morgon oxå så får se då om dom nappar på det , hihi !

Nu tog min fantasi slut så vi hörs senare !


God Morgon på er annars !

RSS 2.0