Nyårsförberedelser...

Ja,idag är det Nyårsafton och det var tänkt att vi skulle vara själva men nu blir det inte så utan vi kommer få besök av ett annat par som ska fira med oss, så det kommer bli trevligt ! Så nu på förmiddan måste jag iväg och handla mat och lite annat som ska stå på bordet, jag tänkte göra potatisgratäng med fläskfilé och en god sallad, till fördrinken blir det lite olika snittar i form och smak. Jag måste även till IKEA och handla ljus och korgar som vi ska lägga våra vantar & mössor i, för nu är jag så ruskigt trött på att ha dom liggandes huller om buller på hathyllan ! Sen blir det att duscha och göra sej i ordning för kvällen, får hoppas bara att kläderna som jag köpte sitter fint !

Nä,dax att sätta fart att skriva inhandlingslistan !


Vi hörs senare !


En gång till ...

Min bredvidgång igår gick bra, fast man känner sej lite överflödig och i vägen men förhoppningsvis så blir det bättre sen när man inte går bredvid något mer. Jag, min nya arbetskompis och vår brukare tog en riktigt långpromenad på 2 timmar dock blev det riktigt kallt i slutet så vi sprang nästan tillbaks till lägenheten. Men det här känns bra i allafall och jag tror det blir lagom att jobba varannanhelg också. Så nu är det bara en bredvidgång till och sen körs det igång på riktigt, det kommer bli kanon det !

Bredvidgång...

Idag ska jag till Möndal och gå bredvid, det ska bli jätte spännande och otroligt kul att äntligen få komma igång igen ! Jag börjar klockan 12 och slutar klockan 6 ikväll så det blir några timmar, det är också så underbart skönt att jag slipper nätterna och att man börjar så pass sent på dagen och att man inte slutar allt för sent ! Nä,det här kommer att bli kanon !

Jag återkommer senare med hur dagen har gått, för nu måste jag nog sätta lite fart så jag inte kommer för sent !

Hej så länge !

Jag älskar min familj !

Min familj är dom mest underbaraste jag har näst efter Mattias, vi har haft våra svåra år när jag var yngre och halv vild men vi har lärt oss att kommunicera på ett helt annat sätt än vad vi någonsin har gjort och det känns helt underbart ! Dom är som dom är men dom är ändå min familj som står mej allra närmast och efter jag flyttade hemmifrån för 8 år sen så har vi fått en helt annan kontakt och den är helt ovärdeligt ! Jag vet att jag kan berätta vad som helst för dom och att jag kan vara helt ärlig mot alla utan att känna mej rädd att något kommer att hända, det är en känsla som jag aldrig har haft förrut och det känns helt underbart ! På ett visst sätt så känns det jätte skönt att vi har det här avståndet som vi har men samtidigt så kan jag bli ledsen när dom åker och lämnar mej kvar, men det är ju priset som jag får betala för att ha tagit det här beslutet att bo så långt bort från dom som jag gjort,det fanns ju en anledning till det när jag flyttade ner hit 6 år sen, men det var då och nu är nu...

Jag älskar dom och dom är absolut den allra bästa familj man kan få i livet på gott och ont, jag känner mej högt lottad att få vara en del av min älskade familj !





Julen i bilder !

Här kommer lite bilder från vår julhelg !





Här var vi på Lisebergs Julmarknad, det var riktigt
mysigt !




Efter julmarknaden åkte vi hem till Mattias mamma
så mina föräldrar fick se hur hon bodde..




Så var det dax för självaste Julafton och Skrållan
skulle ju också vara lite julfin !




Jag satte pappa i arbete, han fick göra köttbullarna
dom blev riktigt goa faktist !




.... och så blev det dax för glöggmys när Mats kom



.... och för det goa och stora julbordet !



Julbrasan var på plats också !



.... Så var det äntligen dax att sätta sej till bords !



Mattias tomtade i år igen för grannens barn...



Dagen där på kom Cia & Leia ner !



Leia fick mest julklappar, här bygger hon och Mattias
ett legohus ( jag vet inte riktigt vem som hade roligast,
jag tror det var Mattias ! )




Visst är hon fin, min älskade Leia !?



Morfars tjej !



Gruppbild !



Älskade systeryster !



Så där, det var i stora drag det !




God Fortsättningen till er alla !

Snibb,snapp slut så var den goda julen slut !

Ja,nu är julen slut och min kära familj åker hem i morgon. Vi har haft en super mysig jul och ett par underbara dagar tillsammans med systeryster och goa Leia, men i morgon åker alla hem och vardagen väntar runt hörnet. Men det gör inte så mycket, det ska faktist bli ganska skönt att allt är över för det här året . Vi har hunnit med göra massa roliga grejjer och alla verkar vara super nöjda med deras vistelse här nere, dock kommer det bli lite tråkigt att dom åker och tyvärr blir det inge nyårsfirande uppe i Sthlm för Mattias måste åka tillbaks till Norge nästa vecka, så det blir att åka upp till sommaren igen ( ledsen för det Emma ! ) Som sagt, jag kommer att lägga in massa kort i morgon så ni får se hur vår julhelg har varit.

Leia har verkligen varit super härlig och underbar dom här dagarna och vi har kramas, pussas, lekt och sjungit i massor ! Hon älskar verkligen Mattias, dom har busat otroligt mycket, vilket är super kul att se !

Nu är min älskling på 30 års fest hos en kompis, så jag sitter här och väntar på att han ska ringa och vill hem.

Jag hoppas att ni alla har haft en super helg, ni får gärna skriva en kommentar och berätta hur er Jul har varit !


Pöss på er !


Heeela familjen Persson !

Igår kom systeryster och Leia ner och förgyllde vår julhelg ! Så då blev det en liten mini-Julafton och julklappsutdelning, behöver jag säga vem som fick flest julklappar ????!  Lite senare på kvällen gick jag och Cia på en liten promenad, gissa hur skönt det var plus att vi fick lite kvalitetstid själva... det var mycket trevligt !

Resten av kvällen blev lugn, Leia höll låda mestadels och vi invigde alla julklapparna som hon hade fått. Från oss fick hos mini-lego, pärlset i form att Princessa, halsband, vattenfärger och nya papper. Från mamma & pappa fick hon handduk, bedset, handväska, dvd-spelare till bilen och så var det något mer som jag inte kommer ihåg nu. Jag fick hudvårdsprodukter och Mattias fick en form av klossar som man skulle sätta ihop på något sätt..

Idag ska jag och Cia åka och köpa en pulka, sen ska hela familjen ut i backen och åka ! Hahaha, det var väldigt länge sen jag åkte pulka nu så det ska bli riktigt skoj ! I kväll ska jag och Mattias hem till hans moster på släktträff, det ska bli skoj !

Jag kommer att sätta in massa bilder sen när hela julhelgen är över, så ni får försöka hålla ut ett litet tag till !


Nä,nu ska jag sätta på kaffebryggan så dom andra vaknar !


God Morgon !!

julafton !

Äntligen har dagen kommit som vi har längtat efter så länge ! Eftersom jag var duktig och gjorde efterrätten igår så är det inte allt för mycket som behövs göras idag, mer än att skala potatis ( vilket jag tänkte sätta igång med nu medans resten av huset sover, ja jag är uppe tidigt ! ) Pappa ska få göra köttbullarna ( dom blir nästan som farmors då, heeeelt gudomligt goa ! ) och sen ska prinskorvarna stekas vilket går på ett nafs. Efter det är det bara dukningen kvar och tända alla hundra ljusen i huset, hahaha ! Den här dagen kommer att bli helt underbar och jag kommer ha alla dom som jag älskar mest runt omkring mej, det kan inte bli bättre ! Jag lovar att ta massa kort också, vi har nämligen köpt en ny kamra som är riktigt bra !

Jag hoppas att ni alla får en riktigt mysig och underbar dag och kväll tillsammans med alla era nära och kära !



GOD JUL !!!!!


Juldax !

Hmm,ja jag vet att jag har varit urdålig den senaste tiden att updatera min blogg och som vanligt har jag inge vettig ursäkt för det, mer än att jag inte har prioriterat den helt enkelt så det får nog bli mitt nyårslöfte i år...

Den senaste dagarna har jag ägnat mej åt att julfixa och städat så nu får mer än gärna Julafton komma ! Idag har det blivit en hel del julmathandlande så nu är hela kylskåpet fullt av mat och annat smått och gott, mina föräldrar är på väg ner just nu så jag antar att dom kommer vilken timme som helst.

Ikväll blir det att ta det lugnt, i morgon ska mamma och jag iväg och handla laxen och på eftermiddan ska vi alla på julmarknaden på Liseberg, det ska bli super mysigt !

God Jul till er alla !  


fika,fika,fika !

I morse åkte jag till mammas jobb och fick mina tänder putsade och fixade, sen hem till Börje & Harriet på fika. Efter det blev det en sväng hem till Cicci för ännu en till fika då även min gamla vän Ylva från gymnasiet kom så vi fick träffas ordentligt, det var säkert 5 år sen jag såg henne så det var suuuuper kul att hon kom !! Efter det ringde jag Tessan ( det är en gammal kompis från Gymnasiet ) så jag bjöd hem mej själv en liten snabbis innan jag var tvungen att åka och hämta mamma på jobbet, så den här dagen har bara flygit iväg ! Så nu är det bara två dagar kvar och dom är fullbokade kan jag lova ! Lelle ( min farbror ) kom hit ikväll också för att äta middag med oss och säga hejdå, så det var trevligt !

I morgon på dan ska jag hem till Linda som bor i Åkersberga ( som ligger på heeelt fel sida av stan ! ) hon är också en kompis från Gymnasiet som jag även har spelat fotboll med i flera år, så det ska bli kanon kul ! Vi har nog inte setts på säkert 7 år, så nu är det verkligen på tiden ! Sist jag skulle hem till henne slutade det med att jag hamnade mitt inne i stan med en rykande motor så min kära pappa fick komma in och hämta bilen mitt under rusningstrafik ( behöver jag säga att han INTE var glad ???! ) så i morgon ska jag åka tåg, tunnelbana och buss, hmm undra hur detta kommer att sluta !?!! Men jag hittar lite bättre när jag åker kommunalt här uppe än vad jag gör med bil, så det kommer nog gå bra !

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt än, men det blir säkert nånting skoj som händer.

Nä,det är nog dax att sova nu om man ska orka hela dagen i morgon !

God Natt !

Resturangbesök & Tullinge-runt på 60 minuter

Dagen har varit helt underbar, först var jag iväg och hälsade på min gamla granne och underbara vän Jenny. Det blev dock en snabbvisit och en kopp tea. Sen kom syrran och Leia hem på middag och lite trevligt kvalitets tid. Efter det åkte jag och hämtade Emma och vi drog iväg till en grekisk resturang i Tumba för Emma hade inte ätit någe middag och jag var sugen på efterrätt, smaskens värre !

 Efter maten drog vi vidare på en liten tur runt Tullinge och kikade på alla dom gamla platserna som man som barn hade vistas på väldigt mycket, en del var sej lik och en del hade förändrats radikalt, det var super kul att få uppleva alla gamla platser igen som tex Linda ( där jag har varit mycket som barn och badat, promenerat med klassen eller i andra sammanhang ) Falkbergskolan ( där man gick från årskurs 7-9 ) Oj, så många minnen man har därfrån ! Parkhem ( där man umgicks med diverse skolkamrater ) Brantbrik ( där man spelade många fotbollsmatcher genom åren )

Sen åkte vi förbi Emmas mormor som jag ganska snabbt kände igen från Sabis i Tullinge Centrum, hon jobbade nämligen där för många, många år sen så det var jätte roligt att få se henne igen och att man framför allt kände igen henne på en gång, tack åter igen Emma för en dunder trevlig kväll !!!

Nu ska jag snart sova, för jag ska upp och köra mamma tidigt till jobbet i morgon !

Sov så gott !


En snabb utdatering !

Bussresan hem gick bra, dock lite halv seg men jag lyckades somna mellan Ulricehamn och Jönköping och sen mellan Norrköping och Södertälje, så man var lite mörr när man kom hem till mamma & pappa. Som tur var hann jag sova i några timmar innan det var dax för dopet för lilla Saga, jag har tagit lite kort men det får ni inte se förrän jag kommer hem igen till " Gothenburg Of City " hahaha !

Efter dopet och fikat åkte jag hem för att byta om och sen begav mej vidare till fina Emma för lite tjöt och en flaska Azti. Lite senare tog vi bussen upp till Tullingeberg för att äta Pizza och sen gick vi hem till min kusin där resten av släkten väntade, det var riktigt kul !!! Sent blev det också, så att min farbror körde hem oss på natten..tack kära Lelle för det !!

Idag kanske jag ska hem till en annan underbar vän som heter Therese tillsammans med Emma, men jag får se vad Emma säger, hon skulle ringa mej så fort hon hade vaknat . I eftermiddag kommer kanske syrran & Leia hit, men det återstår att se...


Så där, det var ungefär vad som har hänt hittills... Men än så länge har hela resan varit helt underbar men jag längtar efter Mattias och jag önskar såååå att han var här hos mej !!


Julshow och stockholm !!

Det gick jätte bra hos min nya brukare och det känns jätte rätt ! Så nästa Fredag ska jag tillbaks dit för att gå bredvid igen. Det blev inge vidare "bredvidgång" idag utan det var mest att jag skulle träffa mamman och den andra assistenten, jag fick även träffa henne jag skulle ta hand om en liten snabbis innan jag gick.

Nu är det äntligen dax för JULSHOWEN och sen min efterlängtande STOCKHOLMSRESA !! Ni kan ju gissa hur mycket jag längtar att få komma hem nu !!! Mattias mamma kommer och hämtar mej klockan 6 så det är väl bäst att sätta fart med dusch, påklädning och med packningen som är kvar.

Catta och jag ska först gå och ta ett glas vin inne i stan innan vi ska till Scandinavium, hmm jag har faktist aldrig varit dit så detta ska bli extra roligt faktist att dels få hitta på något kul med Catta och sen få gå till Scandinavium och lyssna på Peter Jöback, ni vet han som är så grymt snygg men som spelar för det "  motsatta laget ", hehehe !

Ha en fortsatt trevlig Fredag och en underbar Helg allesammans !


Kraaaam på er !!


Bredvidgång...

Så var det dax att börja och jobba igen, det känns såååå underbart skönt ! Dock är det bara en bredvidgång men ändå,det är i rätt riktning i allafall ! Jag börjar klockan 12 och slutar klockan 3, så det är bara 3 timmar men det räcker bra det ! Jag hoppas sååå att detta kommer kännas rätt när jag väl träffar den här tjejen, men som det lät när jag var på intervjun så tror jag absolut att jag kommer att trivas alldeles utmärkt ! Bara det där att man kommer jobba 2 och 2 är ju helt underbart skönt och att man inte kommer jobba några nätter ( för det fanns speciell personal för det ) känns också hur gött som helst ! Mina normala arbetstider kommer sedan att vara mellan 11-19 och det är ju kanon det också, eftersom man inte kommer att börja allt för tidigt eller sluta allt för sent. Plus att man kommer att sova hemma, det kommer att bli underbart !!!

Jag ser med stor spänning och förväntan fram på denna dag, den kommer att bli toppen !!

Packning kvar..

Så där, idag har jag hunnit med allt som jag skulle göra ( städning, tvättning, strykning och en snabbtripp in till stan ) så nu är det bara packningen kvar ! Alltså, jag tycker det är så fruktansvärt svårt att packa ! Det där att veta vad man ska använda och vilka kläder som kan passa för alla dagarna man ska vara borta. Men på dopet vet jag i allafall att det blir kjol av något slag och en fin jumper eller top, men sen då ?! Jag önskar sååå att jag hade min egna personliga packnings-assistent, men vem skulle kunna tänka sej att ställa upp på för ett sånt viktigt uppdrag ??! Nä, det där får jag nog lova att lösa själv och bara hoppas att man inte glömmer eller packar ner något som man sen inte kommer att använda... hmm det kommer att bli kaos !!

Nä, jag får nog gå och ställa mej i garderoben och se över vad som kan tänkas behövas !


Städning, packning och en stadstripp...

Nu på förmiddan måste jag städa och tvätta, sen på eftermiddan ska jag in till stan och uträtta lite ärenden. Kvällen måste jag ägna åt att packa och fixa, för morgondagen kommer att bli väldigt stressigt !

 Först ska jag iväg och gå bredvid hos den här tjejen i Möndal, sen hem och duscha och byta om, sen iväg igen in till stan och möta upp Catta för vi ska på Peter Jöbacks Julshow och sen åker jag vidare upp till Stockholm för en veckas umgänge med släkt och goa vänner, det ska bli såååå kul !! Det tråkiga med allt är att jag inte kommer att träffa Mattias förrän nästa Torsdag om han fortfarande är hemma vill säga, för han har sin jourvecka när jag är i Sthlm, så det kan bli att han måste tillbaks om någon är sjuk, aja det där löser sej..

Nä,dax att sätta i gång så man får allt gjort innan denna dag har gått !


Toppen kväll !!!

Nu har jag kommit hem från en toppen mysig kväll hos Helen och pojkarna, Micha kom tyvärr hem lite sent så han träffade jag bara en liten kort stund innan jag skulle gå men det får vi ta igen nån annan dag istället. Jag blev bjuden på tacosmys, det var såååå underbart gott !!! Jag blev lite förvånad dock eftersom det bara är Onsdag men denna dag är ju även kallad " Lill-Lördag " så vi festade till riktigt ordentligt,hihi ! Jag fick även en jätte fin ring av dom alla som jag har gått och spanat på väldigt länge när det har varit Smyckeparty hemma hos henne, så hon hade gått och köpt den till mej, åååå så överraskad jag blev !! Tuuuusen jätte tack älskade vän, du är såååå go ! Man känner sej som hemma när man kommer hem dit, jag bara stormtrivs när jag är hos dom det är verkligen underbart gott !

EN RIKTIGT STOR BAMSE KRAM TILL DEJ ÄLSKADE HELEN, DU ÄR HELT UNDERBAR !


är så trött så jag nästan somnar sittande....

Alltså, jag förstår inte varför jag blir så fruktansvärt trött redan kl 6 på kvällen, är detta normalt ???! Det känns faktist inte som det är det men och andra sidan så vaknar jag ju väldigt tidigt också så det kanske inte är så konstigt egentligen ... Fast man kan ju faktist göra sej i ordning för natten och krypa ner under täcket och så får man se när man somnar, fast då blir man väl kanon pigg igen... Nä,jag tror faktist att jag gör det ändå, det är ju allitid skönt att ha borstat tänderna och tvättat bort sminket, läckt ner, gett katten mat och vatten, låst dörren, larmat för att sen bara koppla av i lugnan ro.

Träffen med jobbcochen gick bra i allafall, han blev väldigt glatt förvånad och paff när jag berättade att jag hade fått ett till jobb, så han kunde med en lättnad släppa mej fri nu. Dock kändes det lite vemodigt för vi har ändå träffats en gång i veckan den senaste månaden, men samtidigt så känns det otroligt skönt och jag hoppas verkligen att jag slipper komma tillbaks dit igen.

I morgon ska jag hem till Helen och pojkarna för att umgås lite, dock har jag inte hunnit ringt Helen idag men " ( Helen, om du läser detta ".. Jag ringer dej i morgon efter 10 ... Hihihi ! )

Annars har dagen varit mycket bra och nu känns det äntligen som man kan slappna av, vilket är otroligt sköööönt !


Godnatt !

sista träffen med jobbcochen !

Idag ska jag alltså iväg och träffa jobbcochen för allra sista gången ( hoppas jag i allafall ! ) och det känns såååå skönt !! Jag skulle sååå väldigt gärna köpa med mej en liten blomma som ett stort tack för allt jobb och slit som han har lagt ner på mej, men och andra sidan så är det ju hans jobb så det jag tror inte att det kanske är så lämpligt men och andra sidan så är det ju bara en liten blomma... Hmm, jag får nog suga på den karamellen ett tag..

Efter det funderar jag på att strosa runt inne i stan lite, kanske köpa några julklappar till mina nära och kära ??? Doppresenten till Saga är redan fixad, snälla mammsen har redan köpt den men jag berättar inte vad det är i fall min kära kusin är här inne och läser, man vet ju aldrig ... hehe !

Annars kommer det bli en lugn och härlig dag !

Hmm,jag kom precis på att jag kanske måste ringa A-kassan och meddela att jag inte kommer vara arbetslös från och med den 11 Januari.. Shit, så skönt det är att ha fått jobb och att allt kommer att bli som vanligt igen, jag bara läääängtar att få sätta igång nu !!! Sen att få börja som personlig assistent igen fast på deltid känns också helt rätt, för då tappar man inte allt man har lärt sej . Dock kommer jag att få fräscha upp massa gamla grejjer som jag en gång i tiden fick vara med när jag jobbade på olika sjukhem och vårdhem, vilket ska bli otroligt roligt ! Jag ser verkligen fram emot den här nystarten och att man kommer få lära känna massor av nya arbetskompisar, både på Invasion och inom assistans-jobbet. Det verkar vara goa gubbar och gummor på båda ställerna, åååå vad jag läääängtar !!!


Nä,nu ska jag ringa A-kassan !

HojHoj !


Två jobb...

Jobbintervjun som jag var på idag gick jätte bra, så nu har jag två stycken jobb... Säljare på vardagarna och personlig assistent på helgerna ! Detta assistent jobb är ju bara varannan helg så det blir ändå en helg som man är helt ledig vilket känns helt okej ! Jag älskar ju att jobba,det har jag alltid gjort så detta kommer absolut inte bli några problem. Så dom pengarna som jag kommer att tjäna som personlig assistent kommer att gå rätt in på sparkontot till diverse ändamål som exempel kanske giftemål, barn, resor, eller kanske grejjer till huset.
Nä, men än så länge kan jag jobba så här eftersom vi inte har barn och Mattias är ju ändå borta så mycket så istället för att sitta här hemma och dåsa så kan jag lika gärna jobba och tjäna pengar . Hmm,detta låter ju som att jag är pengagalen men det handlar inte om det utan att vi ska kunna spara ihop till det vi vill ha utan att behöva oroa oss för att gå under på något sätt.

Så på Fredag mellan 12 och 15 ska jag gå bredvid hos den här tjejen, så det ska bli super roligt och otroligt spännande !

En trevlig helg och en ny vecka..

Min och Cattas film & vinkväll blev mycket lyckad och vi hade det super roligt ! Dock lite för mycket vin kanske för min del eftersom jag var bakis hela dagen igår och låg i soffan men aja, det är ju inte varje dag sånt händer så det gjorde inte så mycket.

Idag ska jag på en jobbintervju som personlig assistent åt en kvinna, men det är bara varannan helg så det känns helt lagom ( om man nu skulle få den ) men jag återkommer mer om det i eftermiddag.

I morgon ska jag till min jobbcoch och avsluta det vi har påbörjat, så det känns riktigt skönt !

Onsdag vet jag inte riktigt än vad som händer, eventuellt ska jag in till stan och ta en fika men en kompis eller så ska jag hem till Helen en sväng och hälsa på.

Torsdagen hänger lite på hur det blir på Onsdan så det får stå öppet ...

Fredag, det är då allt kommer att hända !! Först ska jag och Catta gå och se Peter Jöback´s Julshow och sen ska jag äntligen få åka upp till Sthlm och träffa släkt och goa vänner !

Eftersom jag inte kommer komma fram förrän på Lördag morgon så blir det kanske någon timme sömn innan det är dax för dop ( min kusins dotter ska nämligen döpas ) så det ska bli super kul att få träffa Persson-klanen igen !!!

Lördag kväll ska jag äntligen få träffa Emma !!!! Myyyys !!  Hmm,jag ska hjälpa henne att julpynta lite ( fast det vet hon inte om än ! ) HAHAHA !

Vad som händer på Söndan vet jag inte riktigt än men det kommer nog bli lugnt eller så kommer jag att åka runt och träffa lite goa vänner, får se vad det blir...

Men nu är det bara Måndag...


film & vinkväll !

Ikväll får jag besök av goa Catta, vi ska titta på film spela Wii och dricka lite vin, det ska bli super trevligt ! Så nu har jag städat, tvättat och bäddad sängen och vinet är på kylningen. Det kommer även en vän från Sthlm som heter Magnus, han har varit nere på Fitness Mässan och ska sova över en natt så det ska bli kul . Dessvärre blir det inge pizza ikväll för Catta skulle äta hos hennes föräldrar så nu vete tusan vad jag ska äta för det är inte så roligt att äta pizza själv och sen är jag inte allt för sugen på det heller... Aja,det ger väl sej vad det blir.

Mattias åkte idag också så nu ses vi inte förrän till Jul ( om det vill sej riktigt illa ) eftersom jag åker upp till Sthlm nästa helg och då kommer han hem och sen åker han kanske igen på Söndan igen för han har jourvecka, jaja det löser det också.

Nä, nu är det dax för en dusch och sen hälla upp ett glas vin och invänta gästerna !

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans !

En tripp in till stan ..

Jag bestämde nyss med Helen att vi ska träffas inne i stan för att gå runt och kika lite på folk och lite i affärer, det ska bli mycket trevligt ! Jag tror sist vi gjorde det var nog i sommras, så nu är det verkligen på tiden att vi tar en liten tripp in till stan igen !

Jag hínner inte skriva  mer nu utan vi hörs senare !


Ha en fortsatt trevlig dag allesammans !

Rent & Fräscht !

Denna förmiddag, lunch och eftermiddag har jag ägnat mej åt storstädning . Så nu luktar det riktigt gott och fräscht här, Mattias har roat sej med att titta på Flickan Som Lekte Med Elden eftersom han inte kommer vara hemma på Lördag när jag och Catta ska titta på den. Resten av denna eftermiddag kommer nog att bli lugn, Mattias ska nog iväg och klippa sej ( hoppas jag ) och så måste han handla nya adventsljus för dom tog ju naturligvis slut igår... Suck !


Åååå, så jag ser fram emot Lördag kväll med goa Catta ! Vi ska äta pizza ( gissar jag på ) och dricka massa vin, äta godis och se en massa film, det kommer bli en riktigt kanon kväll !! Eventuellt så kommer jag få besök från Sthlm också men det är nog inte riktigt bestämt än visst... Jag återkommer med om det ..

Nä,dax för dusch och sen klä på sej lite myskläder !

HoppHopp !

Pay the price or do the time !

När jag satt på spårvagnen hem från stan idag så steg det fram efter en stund biljettkontrollanter, någon minut innan dess hade jag gått och stämplat min 100-kort, gissa om jag hade tur eller !! Hmm,det där är en sån sak som jag INTE vill utsätta mej själv för igen kan jag ju lugnt säga ! Det är svindyrt att åka fast, jag lyckades nämligen göra det för något år sen när jag skulle åka till min vän i Jönköping och jag skulle ta tåget tidigt på morgonen. Eftersom jag i vanliga fall då inte tåg vagnen förrän på eftermiddan så var jag inte beredd heller på att det skulle vara så mycket folk på vagnen så tidigt på morgonen, men ack så fel jag hade ! Eftersom det var så fullknöckad överallt så kom jag aldrig fram till en automat för att stämpla min biljett och efter ett litet tag så kom dom här kontrollanterna fram och jag åkte dit så det bara visslade om det ! I vanliga fall så betalar jag alltid men just den gången så hann jag alltså inte göra det och det kostade mej 1500 kronor !!! Inget som jag gärna gör om igen kan man ju lugnt säga !

Men idag så åkte en kille fast och han blev inte glad över det heller, det hördes över hela vagnen och kontrollanterna stod framför han så han inte skulle smita, ush så hemskt pinsammt sånt där är för den som åker fast ! Det kändes i hela kroppen när dom kom fram, men jag hade betalat på ditvägen till stan så min biljett räckte även hem, fast det var nog på håret tror jag ! Så det är fan bäst att sköta sånt där, för man vet aldrig när dom där filurerana dyker upp !

Min träff gick bra med min nya arbetsledare, så nu är jag anställd från och med den 11 Januari ! Jag kan ju säga det att jag är grymt laddad och jag vill verkligen det här, framför allt ska jag minsann visa alla dom som säger att jag inte kommer att fixa detta, dom ska få se att jag visst kommer att fixa detta !!!

Idag hade jag tänkt att städa lite men vi ska till Mediamarkt först och köpa " Flickan Som Lekte Med Elden " sen så ska jag placera Mattias nånstanns där han inte är i vägen ( typ i biorummet ) så jag får städa i lugn och ro !

Faan vad glad jag är !!!!

Kontraktskrivning...

Idag är det dax för att skriva anställningskontrakt för det nya säljjobbet och det känns super kul !! Naturligtvis känns det lite pirrigt och nervöst men det ska det väl göra,eller ?? Men det känns så otroligt skönt att jag äntligen ska få börja att jobba igen !!  Efter jag har varit inne i stan vete tusans vad jag ska hitta på, men något blir det nog !

Tydligen kommer Flickan som lekte med elden ut idag också, så det blir kanske att åka och köpa den...får se vad chefen säger, hehe ! 
 

Ja, just det ja jag höll ju på att glömma att berätta vad jag gjorde igår ! Jo,igår var jag och fick mitt risiga ullhår fixat, äntligen säger jag bara !! Dock skulle jag ha behövt att slänga i lite mer slingor i det men hon som jag brukar klippa mej i vanliga fall var tyvärr ledig så det fick bli det vanliga och det mest nödvändiga, så får man ta allt det där andra vid nästa tillfälle istället. 

 Sen åkte jag hem till min kära vän Helen och  hade en mysig dag, vi drack massa tea och satt och tjötade håll i huvudet på varandra,haha ! Nä då, så illa är det inte men kanske nästan,hehe ! Hon håller på och syr jätte fina glasunderlägg med tomtar på, alltså varje gång jag kommer hem till henne nu så plockar jag fram hennes hantverk och beundrar det med stora runda ögon, jag tycker hon är super duktig som kan sy sånt där ! ( själv kan kan knappt trä in en tråd genom en nål .... ) Hahaha !

Nä,dax att hoppa in i duschen och göra sej ordning för dagen !

Hejs Svejs !!





RSS 2.0