hopp och förtvivlan ...

Dom har inte hört av sej från Norge än och det mesta känns helt hopplöst, det känns snart som jag går upp i atomer vilken stund som helst. Gråten sitter ständigt i halsen och min förtvivland växlar till hopp men samtidigt så vågar jag inte hoppas, för tänk om man blir besviken...igen ???! Jag är inne på olika jobbsejter och skickar iväg CV men hitills har ingen hört av sej över huvudtaget. Hur kunde det bli så här ??! hur kunde allt vända så här snabbt ?! just nu är jag både rädd, ledsen, förtvivlad, arg, uppgiven, panikslagen och bara less på allt. Häromdagen kändes det som jag skulle fixa detta och att allt kommer gå bra men  nu är jag inte så säker längre, just nu känns allt fruktansvärt meningslöst och jag vill bara glömma bort hur jag överhuvudtaget hamnade i detta helvete !

Min chef har inte ringt och facket har inte ringt heller så det känns som man helt kan glömma att få någon hjälp från dom, detta är så jävla piss !

Hur i helvete kunde det bli så här ?!?!? Kan någon förklara det för mej, för jag fattar verkligen ingenting !!!!


hur svårt är svenska språkat egentligen ??

I kväll när jag var ut med sopporna så träffade jag på en thailändsk tjej som var ute och promenerade med sin ( vad jag tror var hennes lillasyster ) jag har sett den här flickan några gånger förrut och vi har hälsat lite på varandra. Men ikväll kom hon fram och vi började prata ( eller rättare sagt försökte prata ) det visades nämligen väldigt snabbt att hon inte kunde svenska språket allt för bra. Men hon lyckades att presentera sej och hennes lilla syster, sen visade det sej att hon hade bott i Sverige sen hon var 7 månader. Vilket jag tyckte var oerhört förvirrande eftersom hon knappt kunde ett ord svenska och det hon fick ur sej på svenska var helt fel, så jag försökte prata lite engelska med henne men det gick inte heller allt för bra trots att hon förklarade att hon läste engelska i skolan ( men även svenska ) men min fråga är;  hur är det möljigt att inte kunna ett ord svenska när man har bott så där länge som den här flickan har gjort ??! Jag blev både förkrossad och lite ledsen faktist för hennes skull eftersom hennes föräldrar bara pratar deras modersmål, vilket gör att hon måste ha det jätte svårt i både skolan och bland hennes kompisar.

Visst det här är Hjällbo och majoriteten av folket här pratar väldigt dålig svenska om dom ens pratar det alls men hon hade ändå bott här sen hon var liten bebbis ! Jag förstår verkligen inte grejjen !!! Hon berättade även att hon mest tittade på tve när hon kom hem från skolan och jag gissar att det inte är svensk tve hon tittar på utan mest thailänska kanaler. Men hur är detta möjligt att man inte kan prata bättre när man har bott så här länge i ett land !?!?! Detta är ju fruktansvärt skrämmande i mina ögonen !

Hon själv tyckte jag pratade otroligt bra svenska och kunde inte förstå att jag inte kunde någe indiska trots att jag var från Indien, så jag fick förklara för henne att jag var adopterad och hade bott i en svensk familj hela mitt liv. Men hon tyckte ändå att det var jätte konstigt... Jag tyckte otroligt synd om den här flickan och jag kände direkt att jag hemskt gärna skulle vilja hjälpa henne men samtidigt känns det lite udda kanske att fråga henne om man kan få hjälpa henne. Jag vet inte ??

Det är sånt här jag brinner för, att hjälpa dom som har det svårt, dom som inte har fått samma chans som en själv i livet, dom som kämpar med olika saker och dom som inte kan göra sin röst hörd lika mycket som vi andra som har fått vårt svenska språk gratis !

Detta känns otroligt orättvist men samtidigt inte ... Detta är ett svårt ämne men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att det är ett oerhört viktigt ämne .

jag sitter på nåååålar !!!

Ush så nervös jag är nu !!! Just nu så sitter jag och väntar på att Mattias ska ringa tillbaka och berätta vad hans chef sa, han skulle prata med dom snart, åååå hoppas hopps !!!! Jag vill så gärna även om det kan innebära mycket förändringar för oss så känns det ändå som detta är helt rätt och jag hoppas så att dom tycker min ansökan är bra och att dom vill att jag ska börja att jobba för Havi ! Men tänk om dom inte tycker det och att dom säger nej, shit då kommer jag bli sååå ledsen !!! Åååå ring NUUUUU !!! Riiiiing  !!!!

Jag vågar inte gå ut heller och klippa gräsmattan i fall dom skulle ringa så det är bara att hålla sej inne ett tag till !


Antingen eller ....

Jag har kommit på att jag är en " antingen-eller-person", antingen vaknar jag super tidigt ( som nu i morse ) då jag vaknade halv 7 eller så sover jag till nio eller kanske som högst halv 10 och det stör mej så fruktansvärt ! Det här är min första lediga morgon sen i Torsdags och då kan man ju tycka att "lite" sovmorgon kan man väl få men icke då ! Trots att jag somnade ganska sent igår och jag var stuptrött, suck ! Ett annat expempel på detta beteende är att antingen så städar jag som en tok eller så går det kanske en vecka innan jag gör nånting, eller som att antingen lagar jag jätte bra och nyttig mat eller så skiter jag i det helt och gör det absolut lättaste, smidigaste som det bara går.... Varför kan man inte bara göra allt med motta istället ??? Eller som att jag tränar i bland som en tok och sen kommer jag in i perioder då jag absolut inte har någon lust och då det blir absolut nada ... Skrutt så jobbig man är ibland ! Vissa gånger kan jag bli oerhört trött på mitt beteende så detta är något som kräver total ändring !

Idag måste jag fixa ute, klippa gräsmattan, slänga massa gamla blommor som har gjort sitt för i år, tömma all gammal jord och ställa in det som ska sparas till nästa vår för på Fredag eller Lördag ska jag åka och köpa Ljung. Jag måste städa lite inne oxå men det bara lite lätt städning idag, damsuga, damma av och göra rent toaletten, så jag antar att det bara är att sätta igång så man blir klar med allt innan den här dagen är slut !

Idag kommer beskedet om jag får börja att jobba i Norge eller inte, håll tummarna för mej snälla !!!!

Pöss & Kram !

Äntligen ledig igen !

Nu har jag jobbat min sista långhelg hos min brukare så det känns faktist riktigt skönt ! Det är bara några pass till sen så slutar jag, men det känns helt okej, den jag dock tycker otroligt synd om är han jag jobbar för eftersom han egentligen inte vill att jag ska sluta men men vad gör man ...

Mattias ska prata med sin chef i morgon oxå så vi håller tummarna att dom ska nappa på min jobbansökan annars är det bara att ta nya tag igen !

Idag händer det inte allt för mycket för övrigt utan jag ska mest dega i soffan och ta det lugnt, i morgon där emot måste jag städa och fixa lite msn det brukar gå fort när man väl sätter igång.

Snart börjar Grey´s oxå, faaan så nice, det har man sett fram emot länge !!Spännande, spännande !


All alone again !

Jaha, ja nu har Mattias åkt tillbaks till Norge igen. Jag ska oxå jobba ikväll men slutar tidigt i morgon bitti, vilket inte är helt fel ! Den här veckan jobbar jag bara Torsdag - Fredag sen är jag långledig igen, mycket nice ! I morrn efter jobbet måste jag handla mjölk för jag fick precis hälla ut två stora förpackningar av ny mjölk, jag fattar ingenting... det är väl inte rötmånad nu eller ??!! Helt sjukt ! Aja måste i allafall köpa sköljmedel och lite fika till på Onsdag för då kommer Catta & Alwin hit igen. Annars händer det inte allt för mycket den här veckan,jag ska försöka klippa gräsmattan nån dag men sen blir det bara att slappa !

Mattias ska kolla om jag kan få börja jobba i Norge nu på deras lager, får verkligen hoppas att dom nappar på min arbetsansökan...det kan man ju aldrig veta ! Kruxet som blir då är att jag kanske måste ha en egen bil för att ta mej dit men jag får se nu vad dom säger, gärna tummarna för mej !!


Det blev som jag trodde !

Ja inte var det nån på jobbet när jag kom inte utan min brukare var hos hans föräldrar och " hon" hade smittit hem säkert en timme tidigare, fy fan så ynkligt säger jag bara ! Men samtidigt blev jag inte så förvånad för jag kände på mej det här innan jag kom. Aja, det känns ju skönt i allafall att dom aningar som man har stämmer överens på verkligheten !

Ikväll blir det nog pizza, det känns som det är en pizzakväll ikväll ! Och vet ni ??? Jag har BILEN idag till jobbet, det ni !! ( För ni som känner mej som vet ju att det sällan eller rättare aldrig händer i vanliga fall ! ) så det känns verkligen riktigt lyxigt minsann ! Hehehe !

Nä nu ska jag återgå till jobbet, hörs sen !

Fullt öööös !

Gårdagen gick i ett hela tiden, först var jag och pratade med facket igen och efter det gick jag runt och lämnade in lite jobbansökningar till olika butiker, sen till Arbetsförmedlingen och pratade lite med dom sen stressade jag hem för att byta om och iväg till Lundby Sjukhus för att möta upp Ia och få mej en gynundersökning. Sen åkte vi in till stan och gick och satte oss på ett otroligt tråkigt kinahak som hade absolut inge service och en fruktansvärd stressig miljö, det ligger vid Nordstan ungefär...Jag kan ju tippsa er om att INTE gå dit ! Vi gick snabbt vidare till ett annat ställe och satte oss en stund, där det var mycket trevligare !

Väl hemma igen så blev jag tvungen att sätta igång med städningen medans Mattias installerade vår nya skrivare, så är det nån som är i behov av en bra skrivare så hojta gärna till !

På kvällen la vi oss i soffan och kollade på Johan Falk - Speciella Insatser ( eller vad den hette ) såååå ruskigt dålig film ! Slutet var helt värdelöst och jag förstår inte varför man envisas att köpa Svenska kriminallfilmer för det är samma skit i alltihopa ! Dom enda Svenska polisfilmerna som är något att se är ändå Beck-filmerna, dom håller alltid hög standard !

I eftermiddag ska jag iväg och jobba, så det kommer bli mycket intressant men dom kan ju ändå inte sparka mej 2 gånger så det är bara att hålla god minn och spela samla spel som dom gör, så det blir perfekt !

Jag skriver mer sen och berättar om hur det gick för det kommer bli mycket intressant !


åter igen en fullspäckad dag !

Och jag är aptrött men jag har haft en super dag med både ett lyckad pratstund med mitt fackliga ombud, en otrolig mysig fikastund hemma hos Helen och pojkarna, sen hem och byte om och iväg igen för att hämta Micha och sen upp till golfen för att gå 18 -håll, så min dag har varit händelserik och mycket lyckad !

I morgon är en ny dag med nya möjligheter !


Sov gott och tack för att ni alla är inne och läser om vad jag har på hjärtat, det betyder otroligt mycket !

KramKram på er !


Det går framåt och framåt för varje steg man tar

Idag har jag jobbat sen gick blev det en fika med ett STOOORT kakfat hos min underbara vän Catta, det var mycket trevligt ! Hon hjälpte mej lite med mitt cv så det blev lite vassare sen kom Mattias en sväng. Efter vårt lilla kafferep så åkte vi till Scandlog och lämnade ett cv sen vidare till Backaplan där jag sprang rund till Bokia, Din Sko, Cubus, Guld Fynd, Coop, Plantagen, IKEA, Bäckebol´s Hotel och Hemtex så i morgon ska jag till Stadium och lite andra ställen och visa upp mej så jag hoppas verkligen att någon nappar snart även om det bara är på timmar så är det ändå en fot in vilket är riktigt bra ! Jag ser ändå positivt på allt det här och det känns som allt kommer att ordna sej till det absolut bästa oavsett vart jag får jobb någon stanns.

På eftermiddan ska jag eventuellt hänga med Mattias och Micha ut på en golfrunda, får bara hoppas att man hinner med allt som man ska göra så det blir att sätta fart tidigt i morgon bitti, hihi !

Wish Me Luck !

från klarhet till klarhet

Idag har jag varit och pratat med facket och arbetsförmedlingen så det känns skönt att det är avklarat. Facket skulle undersöka min situation och återkomma till mej och jag ska tillbaks till arbetsförmedlingen när min sista dag är avklarad. Sen kom Helen & Filip hem en sväng för att Mattias skulle kolla på deras dator och sen fikade vi lite så det var jätte mysigt !

Lite senare bar det iväg till jobbet, jag fick åka med Helen som var så snäll och släppte av mej. Så när min brukare kom hem från sitt jobb så tog vi en långpromenad och jag passade även på att fråga han hurvida vad han tyckte om mej och det visade sej att allt det som chefen hade sagt till mej i Fredags inte var hans ord överhuvudtaget och att han inte alls tyckte så utan han ville att jag skulle vara kvar och att han trivdes jätte bra med mej, så det kändes otroligt skönt att få den bekräftelsen och vetskapen. Så i morgon ska vi ner till chefen och prata med henne och han ska få säga vad han tycker och att hon ska få höra att man inte kan ställa såna frågor till han som hon gjorde. Så när man väl slutar så kan man sluta med flaggan i topp och gå härifrån rakryggad och känna att man ändå har gjort ett bra jobb.




Ärlighet varar längst mina kära vänner,ärlighet varar längst !

Typisk Söndag !

Idag har vi inte gjort mycket utan har mest legat i soffan eller rättare sagt Mattias har legat i soffan, jag har haft fullt upp och skrivit klart mitt CV, men nu känns det som jag är någerlunda nöjd med den och kan skicka iväg dom till alla ställen som jag kan tänkas jobba.

I morgon bitti ska jag iväg till facket och snacka med dom, sen till Arbetsförmedlingen i Angered och anmäla mej och prata med en jobbcoch, sen kommer Helen & Filip hit för att Mattias ska hjälpa henne med deras dator, jag ska föresten förbi gymmet också och lämna in en jobbansökan ( för dom söker folk där uppe oxå )

Sen ska jag iväg till jobbet och pinas igen, det bästa med min brukare är att han inte kommer ihåg saker och ting så från hans sida kommer det inte känns konstigt i allafall.

Detta kommer att lösa sej det här och jag kommer att fixa det här oxå,det lovar jag !

efter regnet kommer solen !

Idag när jag kom till jobbet så mötes jag upp av min chef som ville ha ett samtal med mej och det var inte vilket samtal som helst utan det STORA samtalet.  Det visade sej nämligen att jag skulle få sparken och avgå men att jag har en månads uppsägningstid så jag ska tuffa upp mej och stå ut den här månaden ut bara för att dom ska fan inte få den tillfredställelsen att vinna över mej och skrämma iväg mej ! Så efter att det största chocken hade lagt sej och jag hade berättat för Mattias om vad som hade hänt så åkte jag och Emma iväg till Arbetsförmedlingen där jag skrev in mej och visade upp mej, så på måndag ska jag till facket och arbetsförmedlingen och prata med dom sen iväg och jobba igen.

Men idag har jag slängt ut lite dragg överallt och snackat med folk så jag kommer att fixa detta, det är jag säker på ! Plus att jag är så fruktansvärt förbannad så av bara den orsaken så kommer jag att ta mej igenom detta, det lovar jag !


Wish Me Luck !

Positivt negativt...

Idag har jag haft en riktig städar dag med stort " S " , jag har tvättat alla fönster ute, i mellan och inne så nu skiner dom flesta, tyvärr inte alla riktigt som jag vill men det får duga och så länge ingen kollar allt för nära på dom så losas jag som " det regnar ", hihi ! Sen har jag gjort den " vanliga " städningen ni vet, damsugning, damning och torkat alla golven men sist men inte minst stykt tvätt och tvättat gardinerna i köket som jag tänkte stryka i morgon när jag kommer hem från jobbet.

Helgen kommer bli lugn, jag ska kanske med Ia och en kompis till henne ut på Lördag kväll men det är inget bestämt än så jag åter kommer om hur det blir. Jag fick föresten svar på cellprovet som jag gjorde för några veckor sen och det var negativt positivt så det är jag glad för, inte för att jag trodde att det skulle vara bara negativt då men man kan ju aldrig veta när det gäller sånt..

I morgon ska jag jobba, jag börjar 7 och slutar 15:15 så det blir en relativt "kort" dag. På kvällen ska jag bara ta det lugnt och laga en god middag och mysa i soffan, mmmm Fredag ni vet !

Vad ska ni andra göra i helgen ?? skriv och berätta, snälla !!







Jag längtar sååå efter dej !!!

Ush så jag saknar dej Mattias ! Jag önskar såååå otroligt mycket att du var här hemma hos mej !! Tänkt att vi har varit tillsammans nu i snart 6 år, det är helt otroligt !!! Så här länge har jag aldrig haft ett fast förhållande förrut och speciellt inte med en man som verkligen älskar mej så mycket som du gör ! Du betyder såååå fruktansvärt mycket för mej ( tyvärr kan jag inte förklara i ord hur mycket för mina ord räcker inte till !) men du vet själv hur mycket jag håller om dej och står bakom dej, stöttar dej och bara älskar dej av hela mitt hjärta ! Du är mannen med stort H och den som jag vill dela hela mitt liv med för alltid ! Du är den som jag aldrig kommer kunna slita mej i från hur mycket jag än försöker, du är den som håller den största biten av mitt hjärta i dina händer, du är den som känner mej både utan och innan, du är den som vet mina bristen och fördelar och du älskar mej precis som jag är, det är villkorslös kärlek jag känner från dej och det är en kärlek som aldrig kommer att kunnas verken bytas bort eller tas ifrån mej !

Innan jag träffade dej så var jag helt fucked Up men du läste mej som en bok och såg vem jag var bakom min hårda fasad, du bröt igenom och fick mej att börja älska mej själv igen och för det är jag så evigt tacksam ! Utan dej hade jag inte funnits idag och utan dej hade jag heller inte varit den människa jag är idag !



Jag älskar dej av hela mitt hjärta och jag är lika förälskad i dej som jag var för 6 år sen, DU är dyrare än guld i mina ögon !


Kom hem snart !!!


Puss !


Konsten att ha en fullspäckad helg till att inte ha nåt ...

Den här helgen var det egentligen tänkt att på Lördag åka hem till Ia på fest men nu verkar det som att folk har bangat ur så det ser ut som vi bara blir tre stycken så förtillfället är det lite osäkert hur det blir, sen var det tänkt att jag skulle till Sofia på smyckeparty men det blev inget heller för det var för få som kunde komma även där så nu vete tusans vad man ska hitta på ! Ush så trist när det blir så där ! Mattias och jag pratade lite löst om vi kanske skulle gå på bio istället och se Flickan som lekte med elden, får se hur det blir med det... nånting vill jag i allafall göra nu när man är har en ledig helg och allt !


Idag har jag ägnat hela eftermiddan åt att klippa gräsmattan och fixat ute så jag slipper göra det i helgen. I morgon är jag ledig så då har jag tänkt att tvätta fönstrena och städa lite ( inte för att det behövs någe större storstädning så där ) men det kan vara skönt att ha det överstökat innan helgen, och sen på kvällen MÅSTE jag gå upp och träna för det blev inget av det ikväll eftersom jag har sprungit fram och tillbaks med gräsklippan ( jag tänkte att det fick nog räcka med den motionen för idag, haha ! Tycker ni att jag är lat ??!

Jösses så den här veckan har gått fort, det är snart redan Fredag och helg !?! Det känns som den här månaden kommer gå fruktansvärt fort och vi snart är inne i Oktober ! hur känner ni ??!

Nu börjar Idol, dax att bänka sej i soffan !

Hej Hopp !

Jag har ....

Bokat mina träningspass för den här veckan, så här blev det



* Onsdag ( alltså i morgon ) Spinning medel ( 60 minuter ) jag hade även velat pröva på Box oxå men den slutar så          sent och jag vill inte gå hem när det har blivit för mörkt ute så det får jag ta nån annan gång ( kanske om dom flyttar passet till en tidigare tid ( vilket jag starkt tvivlar på )

* Torsdag  Spinning medel ( 30 minuter ) och där efter Bodypump ( 60 minuter )

* Lördag Spinning medel ( 60 minuter )

Så där ja, det blev tre dagars träning med en dags vila mellan Torsdag och Fredag, bra va ????!

Nu är det bara att börja ladda stenhårt !


Wish Me Luck !





Gooood Mooorgon !

Nu vaknade jag åter igen till pippandet utanför dörren men det stod ingen där så jag funderar på om den där kamran reagerar på fåglar oxå kanske ?? Aja skit i samma... I eftermiddag är det jobb igen som gäller men innan dess ska jag stryka och fixa lite här hemma. Jag borde oxå ta en sväng ute på tomten och rensa lite ogräs men det känns inte allt för lockande så det får jag göra nån annan dag men innan slutet av denna månad för sen ska vi ta in ute möblerna och säga adjö till sommaren för det här året. Jag måste faktist säga det att även om jag tycker det ska bli underbart skönt med lite höst och vinter snart så är det lite vemodigt att sommaren snart är över för i år för den är trots allt är välidigt härlig men det är ju hösten oxå fast på ett annat sätt kanske... Jag vet att det är många som inte håller med mej angående den här punkten och många kanske till och med tycker jag är lite halv knäpp ( vilket jag kanske är, vad vet jag ) men det struntar jag faktist blankt i om jag ska vara riktigt ärlig, hahaha !

Jag måste ta nån dag här i veckan och tvätta alla fönster för dom är verkligen inte vackra för tillfället, jag tror faktist att jag ska göra det på Torsdag samtidigt som jag ska storstäda inför helgen, japp så får det bli ! Det går förvånadsvärt fort och tvätta fönstrena trots att vi har en del fönster som man även ska tvätta på utsidan, mellan och insidan, kan till och med säga att jag tycker det är lite roligt oxå men det håller jag nog för mej själv ( fniss ! )

Till helgen är det fullt ös ! På Lördag kanske jag ska hem till Ia på fest ( det är inte bestämt än ) och på Söndag är jag inbjuden på Smyckeparty hos Helens lillasyster Sofia, så det ska bli jätte roligt ! Jag antar att Helens och Sofias moster och mamma kommer vara där oxå och dom är sååå trevliga ! Sen vet jag inte om jag och Mattias hinner göra nåt oxå, han ska eventuellt golfa på Lördag, aja det ger väl sej !

Nä dax att göra nånting av den här dagen så vi hörs gott folk !

Ha en fortsatt trevlig dag !


Jaha, det är en sån där dag idag...

Går kvällen blev väldigt lyckad och vi satt och pratade om allt möjligt tills Ia fick hemlängtan och ville åka hem så hennes privat chafför fick ryka ut. Efter hon hade åkt så gjorde jag i ordning mej för natten och kröp ner under täcket, det var rikitgt skönt, jag tror jag somnade på 10 minuter !

Denna morgon började med att jag vaknade av ringklockan ( i allafall tror jag det var det för det tjöt några gånger i drömmen ) men eftersom jag var halft väck så brydde jag mej inte om att kravla ur sängen.. Sen dess har jag städat lite, målat klart räcket som nu är helt färdigt ! ÅÅå så skönt att det jobbet äntligen är över !!

Nu sitter jag här och mår si så där, det är rörit i huvudet idag och jag går och har miljontals funderingar och tankar som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av men jag hoppas att det blir lite klarhet över allt tills den här dagen är slut så man kan få somna lite fort ikväll, det hade ju varit gött !

Jag är nog egentligen inte riktigt på skrivhumör idag så jag avrundar här...

Jag hoppas ni andra har en liten bättre och roligare dag än vad jag själv har just nu...


Hej så länge !


En fullspäckad dag och en myskväll ...

Igår hade jag massor att göra hela dagen, jag var iväg till Ikea (2!) gånger för jag insåg när jag kom hem med min lilla ljuskasse att jag hade köpt 2 olika färger på ljusen, sen vidare till Bauhaus även där ( 2!) gånger. När jag var på Ikea andra gången så var det för att köpa det där ljuset som jag köpte första gången fast i rätt färg, sen iväg till Bauhaus (igen!) för att köpa några plattor som Mattias skulle ha till dörren i källaren, phu ! Sen hem och tokstäda hela huset för det har verkligen sett ut som en arbetsplats här dom senaste dagarna ( i allafall i köket !)

På kvällen placerade vi oss i soffan och beställde hem pizza, åt massa godis och tittade på *2 Wallander filmer, Skulden och Hämnden tror jag dom hette, dom var helt okej faktist ...

I eftermiddag ska jag jobba och vad som händer innan dess vete tusans men nåt ska jag nog kunna hitta på, hehe !

I morgon kommer Ia hit och ska hänga med mej, åååå såååå kul det ska bli !!! Ia ska laga lasagne och jag ska göra salladen, sen ska vi bara sitta och prata om allt som vi har missat den senaste månaden ! * Glömde jag bort att säga att vi ska dricka vin oxå ???? Vi ska dricka MYYYCKET vin och bli så där fnittriga och flamsiga som bara vi kan bli,hahaha ! Aaaaa en kväll att se fram emot i allafall !

Nu är det dax att äta frukost !

Goooood Morgon på er alla !! =)

Snart dax igen !

För ännu ett träningspass ! I kväll ska jag börja att värma upp med 30 minuter medel Spinning och sen kommer det att bli 60 minuter Bodypump, ååå så kul det är att vara tillbaks igen !! Jag har verkligen saknat min träning ( dock har jag inte vistas allt för ofta där uppe nu under sommaren ) men det blir väl så kanske, men NU ska det bli andra bullar igen ! Men jag ska inte låta det bli hysteriskt utan även tilllåta mej lite vila i mellanåt oxå, i allafall så man får vara ledig två dagar i veckan ( beroende på naturligtvis hur man jobbar ) Om nån månad ska jag sätta igång med min solning oxå men det får bli riktig höst först, hehe ! Man kan ju inte börja med allt samtidigt,eller hur !??!

Efter träningen ska jag försöka slänga ihop något snabbt, gott och nyttigt... får se hur det kommer att sluta,hahahah !

Annars har dagen varit lugn, jag har varit och storhandlat och tog en sväng förbi bolaget oxå och köpte en flaska vitt ( eller en box var det visst ! =)  inför Söndag för då kommer Ia hit, vi har nämligen bestämt att umgås och äta lite god mat och dricka lite gott.. Hon ska få laga lasagne och jag ska göra salladen, får hon är såååå bra på att laga mat och jag är " såååå" bra på salladen (  man kan aldrig misslyckas med en sallad, eller hur ??! hahaha !)

Det var ett bra tag sen vi sågs  nu så det ska bli riktigt kul att få träffas igen ! Har verkligen saknat min fina Ia !!


Nä,dax att byta om och pipa iväg till gymmet !

Hej Så Länge !

Träningen är på G !

Idag hann jag med ett träningspass innan jag skulle iväg till jobbet, det blev 60 minuter medel Spinning, hade tänkt att köra lite mage oxå men det hanns tyvärr inte med så det får jag göra i morgon istället, för i morgon väntas det 30 minuter medel Spinning igen och efter det 60 minuter Bodypump.

Det känns jätte skönt att få komma igång igen, men nu jag måste verkligen hitta mina träningsrutiner igen men det kommer säkert framöver, jag får börja med 2-3 pass i veckan nu ett tag sen får jag öka på det om nån månad eller 2 när man känner att man har läget under kontroll. Jag skulle helst vilja träna 4-5 dagar i veckan men det det målet får jag sträva efter längre fram ( som sagt ) ....

Det jobbigaste är maten kan jag tycka, att komma på nya rätter varje dag och att variera så man får både nyttig och god mat, så jag antar att jag får sätta mej nån dag och söka igenom både nätet och mina kokböcker. Jag skulle helst vilja ha ett matschema som man kan skriva varje vecka och följa men det låter lite väl ambisöst kanske sen känner jag mej själv oxå, så det kommer nog att hålla en vecka sen rinner det förmodligen ut i sanden som allt annat som jag försöker sätta i verket ,hehe !

Aja, jag får ta små steg nu så det håller långsiktigt ! Önska mej lycka till ( det kan jag verkligen behöva ! )


Nu har den äntligen kommit !

Min nya mobil Nokia E75 kom idag ! Så här ser den ut !




Dessvärre kommer inte mitt nya 3 abonnemang igång förrän den 14 September så än så länge får jag hålla till goda med min samsung. Jag kommer ha kvar samma nummer oxå, bara så ni vet !


Höst, jag vill ha höst !!

Igår när vi var hem till Tracey´s så satt vi i deras vardagsrum och såg hur löven på deras baksida hade blivit alldeles gula och började falla, jösses sicken höstkänsla man fick då !! Hösten är det månaden som jag trivs allra bäst i , eller nja jag tycker om våren och sommaren oxå men höst och vinter är dom två månader som man får vara hemma ( med riktigt gott samvete ) och bara mysa, tända massa ljus, äta massa gott, man hänger på gymmet mer än vad man gör på sommaren, man gör mer mysa saker tillsammans som tex går på bio, går ut och äter, sitter på olika Cafér, går och storsar i affärer... ÅÅÅ som jag älskar höstkläderna !  Dom där riktigt tjocka koftorna, halsdukarna, tumvantarna, höstkjolarna jaaa aaaallt !
Jag satt igår och spanade in H&M´s hemsida, där kryllade det av massa härlig höstmode! många av er tycker säkert att jag är lite knäpp men jag kan inte låta bli att älska JUST dom här månaderna som ligger framför oss nu, hösten och vintern dom är bara sååå mysiga ! 










 

En mysig eftermiddag i goa vännerslag !

På förmiddagen var vi hemma och fixade lite sen åkte vi hem till våra underbara vänner familjen Tracey på en jätte go fika, Helen hade bakat en jätte god kaka med jordgubbar i och glass bredvid, den var super god !!! Efter fikat satt vi och snackade en lång stund i soffan och Mattias fixade deras dator ( fråga mej inte vad han gjorde, för det har jag inge aning om ! ) Jag passade även på att ta lite kort , se här !






Filip med pappa Micha




Filip och mamma Helen !







Vad tycker ni om Filip´s frisör, visst är den häftigt snyggt ??!



Tyvärr tog jag inge bild på Robin den här gången men
lovar jag att göra nästa gång !

Tusen jätte tack återigen kära underbara Helen & Micha för en jätte mysig eftermiddag, det är alltid sååå jätte roligt att få umgås med er, we love You guy´s  !


Nu då !

Nu  har jag bokat spinning pass som jag bara MÅSTE gå på ! Detta är katastrof och jag har fet ångest att jag inte har sköt min träning bättre men NU måste det bli ändring och inge undanflykter ska få komma i mellan !! Så i morgon är det spinning 1 timme, Torsdag Spinning 30 minuter och sen styrketräning efter det... Fredag var det inge pass men då kanske man kan ta och promenera upp till gymmet istället och sola eller få lite massage ?? ( Får se hur det blir med det ) Lördag är det Spinning igen i 60 minuter och Söndag ledig. Jag ska jobba i helgen oxå plus att Ia ska komma hit och hålla mej sällskap på Söndag, så då får man kanske unna sej lite gott och kanske någe smaskens att dricka, hihi !

Idag ska vi hålla på att fixa lite här hemma och i eftermiddag ska vi hem till Tracey´s och umgås lite, så det ser vi fram emot !

Nä, nu är det dax för frukost !


Hejs Svejs !

En mycket effektiv dag minsann !

Idag har jag hunnit med både shopping, gräsklippning och shopping igen,haha en mycket effektiv dag som sagt ! I morse åkte jag in till Nordstan för att se om jag kunde hitta en manchesterkjol ( vilket jag inte gjorde ) men jag hittade ett par stövlar i min storlek, så här ser dom ut  ....





Men jag hittade en annan kjol ( på Kapphal ), så här
den ut...



Så nu har jag en skaplig komplett höstgarderob med både ny jacka, nya koftor och lite annat fast man kan ju alltid fylla på med lite efterhand, för man hittar ju alltid nåt varje vecka och det är ju alltid kul att "få" lite nya kläder i mellanåt !

Vi har även varit och provkört den nya Peugeote 3008 idag och den var helt okej faktist ! Man satt väldigt högt uppe och den hade en skapligt stor bagage utrymme oxå, vilket är kanon ! Men vi ska INTE köpa någon ny bil så ni andra kan vara lugna, vi var bara nyfikna på hur den såg ut och hur den var att köra, men vi får se vad som händer längre fram, det låter jag vara osagt ...



hole in one !

Idag har vi varit och spelat äventyrsgolf tillsammans med Lisbeth ( Mattias mamma ) i Slottskogen. Det var massor av folk och jätte fint väder hade vi oxå, så det var jätte trevligt ! Jag trodde så klart att jag skulle åka på stordäng eftersom både Mattias och Lisbeth spelar golf och har gjort det i flera år men vi spelade faktist otroligt jämt, jag lyckades till och med göra det enda HOLE-IN ONE och det var verkligen inte fy skam det !!! Hahaha, alltid lika roligt att retas med Mattias när det gäller minigolf för han är så otroligt tävlingsinriktad och ska vinna på allt, visserligen vann jag inte nu men det var bara 5 poäng ifrån och 1 poäng ifrån Lisbeth så jag höll jämna steg måste jag faktist säga .... Det var en 18 hålsbana så det tog sin lilla tid men det var det värt !

Efter golfen åkte vi hem till Lisbeth och åt middag, hon bjöd på min favorit Lax, potatis och löjromssås...smaskens värre , jag åt så jag nästan storknade !

Vi åkte hem rätt tidigt så det var skönt !

I morgon har jag tänkt om vädret tillåter att klippa gräsmattan annars åker jag nog in till stan en sväng för att se om jag kan hitta någon höstkjol eller nåt annat spännande..


Nä,nu ska jag gå och försöka få lite mer sömn !

Hej Svejs !

Det blir inte riktigt som man har tänkt sej...

I morse pep jag iväg tidigt för så att jag skulle hinna uträtta alla ärenden innan klockan 12 och det var meningen att jag BARA skulle handla mat och dyligt inför kvällen men det slutade med att jag kom hem med en ny höstjacka och en vinröd tröja ( dock handlade jag även det jag skulle oxå ) men jackan och tröjan var inte riktigt planerat men när jag såg dom inne på H&M så kunde jag inte motstå, sen är det ju lite så oxå att när man egentligen inte ska ha något, det är då man verkligen hittar sina kap, hehe !

Så här ser jackan och tröjan ut...

Tröjan är vinröd ( här ser den dock ut att vara lite rosa
men så är då inte fallet )






Back till ser den ut så här...



Det kanske ser mycket ut för världen så men jackan sitter superskönt och jag får plats med en liten tröja under oxå, den är perfekt som höstjacka !

Nu sitter vi här och väntar på Cattas föräldrar som ska komma förbi på en fika och ikväll ska vi hem till Mattias moster på knytkräftkalas, spännande hur det kommer att bli ! hihi!


Snart dax att sussa !

Den här dagen har verkligen gått i rasande fart, men det är ganska skönt det oxå faktist ! Det blir mörkt fort nu på kvällarna oxå och det är ju inte helt fel, då känns det verkligen att hösten är på intågande ! Jag hann städa undan det jag skulle idag oxå så jag sllipper göra det i helgen för då är det fullt upp ändå med besök hit och besök dit. I morrn kväll ska vi hem till Mattias moster Ulla på knytfest, så det ska bli kul ! Jag ska försöka komma ihåg att ta med mej kamran oxå, men ni får nog påminna mej annars är det stor risk för att den blir glömt hemma, hehe !

Mattias är snart på väg hem oxå, det ska bli riktigt skönt att få se han igen, jag har verkligen saknat han otroligt mycket den här veckan !

Jag vet att jag har lovat att visa hur stacketet blev så det får jag fixa med i morgon om jag får tid över annars lovar jag att göra det på Söndag !

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen blir det att lägga sej för natten !

God Natt !

Ny stylad !

Nu har jag kommit hem från mitt frisörbesök, det tog nästan två timmar den här gången men det var det helt klart värt ! Francaska har lagt in två slingor ( en fick jag gratis, tack så mycket ! Sen klippte hon rejält och tunnade ut så nu har jag nästan inge hår kvar,haha ! Jodå det är klart jag har men det är betydligt lättare än var det var i morse. Så här blev det !
















Så nu behövs det inte klippas något förrän i slutet av November början av December och det känns ju inte helt fel,eller hur ?! Men jag är skapligt nöjd och belåten sen får man se vad sambon säger han kommer hem, får hoppas att han tycker som mej .

Nu ska jag ta tag i städningen så den blir klar inför helgen, ikväll tänkte jag nästan lyxa till med kanske en skink-och ostrulle det är ju trots allt Fredag kväll och allt och så länge det inte är någon flottig pizza som står på bordet så tycker jag ändå att det är helt okej !

I morgon ( Lördag ) kommer vi få besök på dagen av Cattas föräldrar för vi har pratat så länge om att dom ska komma och hälsa på men det har aldrig blivit av så nu när vi träffade dom på IKEA sist så slog vi slag i saken och bestämde att dom skulle komma hit,får hoppas bara att dom inte har fått några förhinder ! Söndag är det halvt planerat att vi ska träffa Mattias mamma för lite äventyrsgolf på Heden och sen middag hemma hos henne på kvällen, så det kommer bli riktigt trevligt !

Nä,dax att göra lite nytta innan rumpestumpen växer fast i stolen,haha!


Fin främmande !

I förgår hade jag en lunchträff tillsammans med Helen,Catta och deras två underbara pojkar Filip och Alwin. Vi åt kasslergryta, ris och fetaostsallad och till efterrätt blev det kladdkaka som damerna fick ta med sej hem sen till sina män.

Dock så tog jag aldrig någe kort på maten utan det blev bara massa kort på Filip och Alwin, se här !







En aning lite dålig skärpa på den här bilden ( får skylla på
ljuset,hehe !



En glad liten Awin !



Damerna diskuterar världsproblemen,haha!



Nu måste jag rusa för jag ska vara hos frissan klockan 10,vi hörs sen !


En hemsk seg dag !

Idag har jag inte gjort många knop utan har mest legat i soffan och bara tagit det lugnt,jag råkade somna oxå en sväng på eftermiddagskvisten vilket inte var helt fel men kanske inte så bra för kvällen, får dock hoppas på att man somnar fort då oxå ! Förutom en seg dag så har jag ringt några viktiga samtal och bokat tid för att ta livmoderhalsprov och gynundersökning, så i morgon ska jag upp till Angered och ta cellprov och sen vidare till Hisingen och köpa present till syrran som fyller år på Söndag. Resten av dagen kommer bli väldigt lugn, jag är ledig nu fram till nästa Onsdag så det känns inte helt fel minsann ! Som ni hör så har jag inte så mycket att förtälja så jag antar att jag rundar av här, ville bara ge ett livstecken till er alla,jag återkommer mer i morgon och berättar hur allt har gått !

Hoppas ni andra har haft en mycket mer givande dag än jag själv men det tror jag nästan att ni har haft !

Sov gott,dax att sussa !

RSS 2.0