Städdag är lika med myskväll !

Nu har jag jobbat klart min långhelg för den här månaden och det känns sååå skönt ! Sen jag kom hem har jag städat, tvättat och strykt så nu skiner det som solen här hemma kan jag lova och det luktar sååå gott ! 

I morgon får jag lunchbesök av Helen, Filip, Catta och Alwin. Det ska bli såååå kul, jag har tänkt att bjuda på kasslerröra, ris, fetaostsallad ( så klart ) och till efterrätt kladdkaka med jordbgubbar på toppen och vispgrädde på sidan, får hoppas att damerna kommer tycka det blir gott, annars får dom minsann laga maten själva när dom kommer ,hahahaha ! Nädå, detta kommer bli jätte gott ! Jag ska försöka ta lite kort oxå så ni får se hur vår lunch blev.

Annars är allt som vanligt, Mattias är frisk nu och jag blev inte sjuk när jag kom hem ( som tur var ! ) Han drog iväg till Norge igår så nu är man själv en vecka igen. Men det funkar fortfarande väldigt bra och vi trivs otroligt väl med att ha det så här sen får man väl se hur saker och ting blir om man skulle råka plussa i framtiden men då får man ta ett nytt beslut då, fast det känns som det kommer att funka även då så han får nog jobba kvar där borta ett bra tag till.

Förlåt för att jag har varit dålig på att skriva här men dagarna har flygit förbi och jag har helt enkelt inte haft något speciellt att förtjäla men jag måste bli bättre på att uppdatera bloggen nu så man inte tappar sina trogna läsare,hahaha !

Jo, glömde att berätta det ! Jag håller på för fullt att få ihop en kusinträff i Sthlm men eftersom allt inte är klart än och det är många bitar som fortfarande ska på plats så återkommer jag istället med hur det går.

Staketet är nästan färdigt oxå, jag ska göra lite små strykningar bara och sen kommer det komma blider på hur det ser ut nu, så ni får hålla er till tåls ett liiiitet tag till !


måla måla måååååla ...

Japp,idag har jag målat och det tog stort sätt hela dagen och precis när jag var färdig med allt så började det att regna, IGEN ! Jag tror jag blir tooookig, att det ska behöva hända IGEN ! Just  nu känns det inte som jag någonsin kommer bli färdig med med framsidan utan att jag kommer behöva måla till Julafton, vilket jag verkligen inte hoppas för då är det svinkallt och då har jag bättre saker för mej än att måla stacketet för 100:a gången,hahaha !

Annars har har jag inte hunnit mer så mycket mer, vi hade tänkt att grilla men det regnar nu så vete tusans hur det kommer bli nu, aja det visar sej. Jag har varit skapligt trött idag oxå plus att jag inte har hunnit träna idag heller, får verkligen hoppas att jag kommer hinna det i morgon istället !

Nä,nu ska jag krypa ner i soffan idag och vila lite innan det är dax för att sätta igång med maten ( vad det än nu kommer att bli =)

Hur mår ni andra ? har ni gjort något kul idag ?

Stockholms tripp i bilder

Igår kom jag hem från några dagar i Sthlm då det blev både att träffa släkt, vänner och lite annat smått och gott ! Jag tog lite bilder oxå men efter noga betängsamhet så ångrar jag mej djupt att jag inte tog fler än vad jag gjorde, aja ni får helt enkelt hålla till godo med detta !


Lite färdgodis och skönt litteratur



En otroligt uttråkad Meee



Sen blev det en otroligt mysig och fantastisk kväll hos
hos min gamla granne & vän Jenny.



Jenny i sitt "rätta-jag", haha ! 



och hennes tjejkompis Lisa som sitter i mitten ( hennes
dotter som vänder bort huvudet ) och Sara ( som jag
faktist kände igen, vi har nog festat ihop på TB´s för flera år
sen ) .....





och så var Jenny´s granne där oxå Gittan. Hon var
sååå jätte trevlig !




Torsdagen blev väldigt lugn med lite hemma mys tillsammans med mamma & pappa,det var riktigt välbehövligt kan jag lova ! Jag fixade en kycklingpasta med lite gott att dricka till, sen blev det en sväng över till en av grannarna för lite kvaliteé tid, även det var mycket trevligt !

På Fredagen så lurade mamma in mej in till stan tillsammans med henne chef, då dom bjöd på en utsökt lunch och några glas vin...

   

Mamma beställde in hummersoppa, den var riktigt god ! Sari beställde en gegantisk räksallad...

    

Efter lunchen bar det av till Sthlms Icebar, det var verkligen jätte häftigt !

  




Man var rejält påpälsad kan jag lova meeeen så
sååå roligt !







Efter vår lilla utedag så åkte jag hem till Jenny igen för lite vin och trevligt sällskap, 
Lisa och hennes dotter kom oxå en sväng.



På Lördan var jag iväg med mamma på trädgårdskurs i Älvsjö,det var riktigt spännande men samtidigt kändes det lite udda men man fick lite olika tips och ideér så det var jätte bra ! Lite senare på kvällen kom syrran hem och hälsade på, så vi fick dela säng en natt,hehe det var väldigt länge sen vi gjorde det nu så det var lite mysigt .

Sen var det dax för Emmas 30 års fest och det var en fest som man sent kommer att glömma ! Jag fick träffa massa gamla vänner och bekanta som man inte hade träffat på säkert 16 år !



Födelsedagsbarnet Emma !                                                                                                   

   

Åsa & Magnus




Dax för grattulerations sången och det var mycket
vackert vill jag lova !


  

...och så blev det lite paketöppning för fina Emma




Massa annat folk som jag inte riktigt känner men som jag passade på att ta lite kort på ändå,hehe !





Det här är Johan, han var min konfermandledare för hundra
år sen men han var sej lik,hehe !





Det var allt för denna resa, får hoppas att det blir en till snart för jag kommer verkligen sakna mamma & pappa, Emma, Åsa, Jenny och massa, massa fler !


Nej jag ska inte utomlands, jag ska bara upp till Stockholm !

Så där ja, nu är det packat och klart ! Jag fick hjälp igår av min kära vän Jenny att skriva en "lagom" stor packningslista. Hon var bestämd men rättvis om vad jag skulle ha med mej och vad jag inte skulle ha med mej, för jag är verkligen helt KASS på att backa själv och jag visste att om jag hade gett mej på detta projekt helt själv så hade det slutat med att hela garderoben fick följa med, får bara hoppas nu att alla kläder räcker till så man inte står där uppe och grämer sej för att inte JUST dom där byxorna eller tröjan inte följde med, önska mej lycka till ! Men jag fick ner det mesta i min lilla resväska sen fick jag lov att ta till min Peak ryggsäck för alla hud och hårvårdsprodukter samt smink och annat som gör en till en vacker kvinna,hahahaha ! Nä då, jag är fullständigt nöjd och stolt över att jag ( nästan ) lyckades hålla mej till listan, men det kommer jag inte berätta för Jenny i morgon ! Hahahaa !

En liten del av min packning som fick stuvas om
och fick läggas i ryggsäcken...




Min " stora-lilla " resväska där som tur var alla mina
kläder fick plats i !





och så här blev det när jag var klar, visst var det bra gjort
av mej ???!





Men först är det jobb som gäller för min semester är redan slut, jag tyckte nästan att 2 veckor var för länge att vara ledig nu så  nästa år kommer jag bara ha 1 ½ eller kanske 1 vecka ledigt. Förra året tror jag att jag hade 3 veckor och året innan det hade jag nog 4 veckor vilket resulterade i full kaos när lönen kom, men det problemet kommer jag förhoppningsvis inte att få nu eftersom jag jobbade som en gris precis innan semestern så nu gäller det bara att lägga undan dom pengarna som man har håvat in så inte September räkningarna blir drabbade och Mattias blir hysterisk,hehehe ! Det är det sämsta med att semesterersättningen kommer direkt i lönekuveret varje månad att man måste tänka på att man inte får spendera för mycket av det men vi har ett bra system här hemma när det gäller pengar nu som funkar otroligt bra så det känns inte som vi "jag" sitter i skiten.

Så i morgon 12:05 sitter jag på tåget som ska ta mej upp till min kära huvudstad, faaan så kul det ska bli att få komma hem och få träffa alla mina vänner igen och mina föräldrar ! Jag tror att jag har bokat in nånting varje dag oxå så det ser ut som det kommer bli lika hektist som vanligt ! I morrn kväll ska jag hem till Jenny och käka middag och dricka lite vin, Torsdag, har jag planerat att ha dagen öppen för eventuella planer som kan dyka upp, Fredag på dan ska jag hem till min morbror och moster på fika och på kvällen HOPPAS jag att jag ska träffa Cicci & Ylva för en bit mat, Lördag dag har Mamma tvingat med mej på en trädgårdkurs nån stanns, så då ska vi ha lite picknickmat med oss och gå och kika på blommor och trädgårdar, aja vad gör man inte för familjefriden ?!? hehehehe ! Lördag kväll, det är då det smäller !!!! Emmas 30 års partaj !!! Shit så kul det ska bli !!! Det kommer MASSA av mina gamla vänner som jag inte har sett sen gymnasiet eller högstadiet,så detta ser jag såååå fram emot !!! Jag lovar att jag ska ta massa kort både där men även under resten av vistelsen så ni får se vad jag har hittat på !!

Nä nu ska jag hoppa i duschen och göra mej redo för dagen !

Vi hörs gott folk !! Var super rädda om er och jag hoppas att ni kommer få en lika dunder vecka som jag kommer att få !!!


Kraaaamar !!


en super mysig kväll med mycket skratt och allvarliga samtal

Igår kväll åkte jag in till Kungstorget för att träffa Ia. Det var egentligen meningen att vi skulle gå och titta på Rix FM Festivalen så vi hittade en liten uteservering precis bakom Saluhallen, där vi satte oss men det blev inte att vi gick in på Festivalen för det var hur lång kö som helst utanför området och vi var jätte frusna så vi skyndade oss vidare till Kungsportsgatan där vi hittade en ny liten pub. Självklart tog jag med mej kamran så jag kunde visa er hur vår kväll blev ! Dessvärre så glömde jag ju bort att ta lite kort efter att vi hade hittat den andra utestället så ni får bara se från det första puben, sorry !

En söt Ia !



En gladare Ia, hahaha !




Här fick damen nog av mitt fotande och tvingade mej att lägga
ifrån mej kamran...





Sliskigt gott, hade nog föredragit ett glas vitt men efter
en lång övervägan så fick det bli cider istället, aja det
gick ju ner så, hahaha !






Så att hon kunde terrorisera mej istället,hahaha ! Aja, efter
några cider ser Jenny ut så här !





Ja,jag kan faktist se riktigt snäll ut om jag vill, hihi !



Som sagt,det blev en super lyckad kväll men nu kommer vi nog inte ses på ett lång tag för hon åker upp till sina mamma nästa vecka och jag åker upp till Sthlm i övermorgon, aja det finns ju alltid telefonen ! En riktigt bra uppfinning det där faktist, eller hur ?!?

Så idag är man lite seg och kanske en aning bakis men det är inte mer än vad man själv förtjänar så det är bara att bita ihop och se glad ut !



Träningsglädje !

Idag blev det träning igen, jag promenerade upp för att Mattias hade bilen till golfen och det är en skapligt bra upp värmning faktist för det tar cirka 20-25 minuter ( i min takt alltså ! ) sen blev det 55 minuter styrketräning och 55 minuter Medel Spinning, det är såååå kul att spinna, jag älskar det !! ( Ni som inte har prövat på det än ska verkligen göra det, jag lovar att du/ni inte kommer bli besvikna ! )I morgon är det bodypump men jag får se om jag ska gå på det, man kan behöva en dags vila oxå, speciellt nu när det är första veckan som man kör sen semesteruppehållet.

Till kvällsmat lagade jag Helens Korvgryta, den blev helt okejtrots att jag glömde att ha i champinjonerna men det är inte hela världen. Måste bara komma ihåg att ta i det nästa gång jag gör den, hahaha!

Dagens tränings outfit såg ut så här ....

 

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mej för i morgon är det en ny dag !

Sov gott alla mina underbara nära & kära !

Snart får ni se !

Hur staketet blir, Mattias har en sida kvar och lite annat finputs, SEN ÄR DET FRITT FRAM FÖR ALLMÄN BESKÅDNING, så håll ut !

Annars har vi ägnat dagen åt att handla mer virke till framsidan och slank även in en snabbis på Coop för att fylla på skafferit och kylskåpet, för det var lite väl tomt på hyllorna nu kan jag säga ! Ikväll har jag faktist tänkt att pröva ett korvgryts recept som min goa vän Helen tipsade om igår, så håll tummarna att jag lyckas !

Ikväll är det dax för 60 minuter spinning, funderar dock lite på om jag ska upp och köra lite styrka innan eller om jag ska göra det efteråt men då är klockan 7 och man vill säkert bara hem då. Nä, då är det bättre att göra det innan, så jag får väl se till att vara uppe på gymmet vid fem tiden så ska jag nog hinna gott och väl.

Nu ska jag lägga mej och vila lite för det känns som det kan vara behövligt !

Hörs lite senare !

Back in the game again !

Idag tog jag tag i mitt liv och i gav mej själv en spark i rumpan och begav mej upp till gymmet för första gången på nästan 2 månader. ( Jag vet att jag skrev att jag skulle upp dit igår men det blev inte så ) hehe som sagt, ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sej...


Men idag kände jag mej såååå  jävla laddad och bara längtade upp för att köra slut på mej !


Så här såg dagens tränings outfit ut...



Det gick bra att träna med foten oxå fasten den fortfarande är lite svullen men det skiter jag i nu för ska jag vänta på den så kommer det nog inte bli någe träning förrän i slutet av Oktober eller nåt sånt, däremot kanske jag borde linda den nästa gång jag ska träna, aja det löser sej ! Jag körde 50 minuters styrketräning och 45 minuter Lätt Spinning, så jag är super nöjd !

Den 7 September börjar dom med höstschemat igen och det ser ut som det kommer starta massor av roliga och spännande pass så då gäller det att man hakar på ! ÅÅå så skönt att allt börjar gå tillbaks till det normala igen och att hösten är på intågande med små-steg !

Så nu gott folk kommer ni få höra mitt eviga tjat om träning igen, rätt åt er !! Hahahaha !!

Nä,nu ska jag fortsätta att softa i soffan innan det blir dax för sängen ! Hoppas ni alla har haft en underbar dag och en skönt kväll !

Kram !

Det blir inte alltid som man har tänkt sej...

Jag åkte iväg en sväng på förmiddan till Cubus för att se om jag kunde hitta lite träningskläder men som vanligt när man är ute efter något specifikt så hittar man något helt annat så det här kom jag hem med istället...

En vinröd kofta med skärp runt midjan




Två T-shirts som man kan ha både till träning och till vardags,
den till vänster är lite ljus rosa i verkligenheten. 




En ljusgrå kofta, det fanns i svart, ljusblå oxå men
eftersom svart är en sån vanlig färg ( inte för att grå är
en så ICKE vanlig färg då men jag gillar nog mer grå än
svart just nu helt enkelt...




... och eftersom jag vanligtvis brukar ha en sån beslutsångest
i affären och det var tag 2 betala för en - pris så tog jag en till likadan
kofta fast i lila, så här ser den ut...



Tjejen i kassan sa det att om en vecka kommer det komma in massa av nya höstkläder så då får man helt enkelt gå dit igen, I Love Cubus !!!

Så dom där träningkläderna som man skulle köpa får jag väl köpa nån annan gång,föresten har jag massa byxor och linnen så jag klarar mej ett bra tag till !=)

Lite nya träningskläder kanske ??

Ikväll ska jag upp och träna för första gången på 1½ månad ( det känns dock som jag inte har tränat på flera månader ! ) skönt då att det bara är 1½ månad sen sist då, hehe ! Men i allafall, jag sitter nu och funderar  på om jag ska ta och åka iväg en sväng till Cubus och försöka hitta några snygga träningskläder ?? det känns alltid lika fräscht att börja sin nya träningssäsong med några nya outfits =) Annars ser det ut som det blir en lugn dag idag, Mattias håller på ute med staketet så jag antar att jag åker på att måla det men det gör ingenting.

Jag skriver mer senare när jag har varit upp och tränat, vill säga om jag kommer levandes därifrån ! Hahaha ! =)


Hoppas ni alla får en underbar dag !!

Kraaaam!

Nu är steget taget !

NU har jag bokat mitt första spinningpass, jäklans så skönt det känns ! Jag tror inte jag har tränat sen i mitten av Juni för jag blev sjuk där nånstanns och sen hittade man på massa annat än att gå upp och träna, men nu är det dax igen ! Så från och med i morgon kommer ni få höra mitt eviga tjat om träning,stackars er ! Hahahaha ! Visserligen är inte foten helt okej än men den orkar jag inte vänta på längre så man kommer säkert få linda den innan jag drar upp och sen hoppas att man inte trampar snett nån stannspå vägen !

Så nu måste man tänka om igen när det gäller i mat och dryckväg, fast visserligen så äter jag inte så mycket godis ändå, visst det har ju blivit en hel del vin kankse nu under sommaren men det är ju så det brukar bli, sen på hösten igen så skär man ner på alkohol konsumtionen och ser till att man har EN dag i veckan som man kan unna sej några glas vin och något extra gott till maten, men sen är det hårda bud och att man äter på någerlunda tider och att man framför allt lägger ner all den här eviga fikastunderna som har dykt upp då och då i sommar men åter igen, DET ÄR SOMMAR OCH DÅ ÄTER MAN MER, PUNKT SLUT !
 
Så då är det okej att unna sej lite mer oxå, eller hur ?? Det är ju bara en själv det skadar men vet man och är inställd på att efter sommaren MÅSTE man ändra på vad man stoppar i sej så tror jag inte det blir något problem. Jag har sagt det hela sommaren att " nu är det sommar och då är det okej att unna sej, MEN så fort hösten kommer så är det tillbaks till det normala igen " ! ÅÅÅÅå älskar hösten, det är en av dom absolut bästa årstiderna som finns !!!

Idag är det nog tänkt att vi ska hålla på med staketet eller rättare sagt " Mattias" ska hålla på med staketet, vad jag ska hitta på har jag ingen aning om, det blir väl kanske och serva han med sånt han kan tänkas behövas...

Berättade jag det att jag fick presentkort av Mattias mamma nu när jag fyllde år på Cubus och jag har varit där flera gånger för att se om dom har något som känns höstigt men än så länge är det väldigt mycket sommar och väldigt rörigt bland sortimenten så jag undrar lite, när brukar affärerna börja med Höstmodet egentligen ??? Nån som vet ??

Idag känns det som en riktig Söndag och jag har redan fått sug efter tacos, hmm undrar om jag kan få med mannen på noterna oxå ?? jag får fråga lite försiktigt =)

Vi hörs gott folk !


KramKram !

Vad är stamning och varför stammar man ??

Detta är ännu ett ämne som jag tampas med varje dag  ( som dom flesta redan vet ) men det är inte förrän nu dom sista 5-6 åren som jag har försöka få svar på dessa två frågetecken men eftersom det är väldigt svårt att få någon rimlig förklaring så är det oxå svårt försöka förklara och få andra människor att förstå. Ni som har följt min blogg känner igen det här ämnet MEN jag uppreppar inte detta för att folk ska tycka "synd" om mej eller vad man nu kan tycka utan jag vill bara dela med mej så ni andra kanske kan få en bättre bild av varför jag är som jag är och pratar som jag gör.

Det finns alltså ingen medicinsk eller fysik förklaring till detta och forskarna vet heller inte varför en del människor stammar, det enda dom vet är att det kan bero på traumatiska upplevelser från barndomen ( vilket jag oxå har pga saker och ting som har hänt hemma ) eller att man som barn började att stamma men som sen när han/hon kommer upp i vuxen ålder inte blir av med den. Forskarna säger oxå att om man väl har börjat att stamma som barn och inte blivit av med den i vuxen ålder så är chanserna väldigt små att man någonsin kommer bli fri från det helt och hållet utan då måste man bara hitta ett sätt att leva med det och acceptera att man har detta handikapp, för det är precis vad det är.. ETT HANDIKAPP ! 

Eller jo det finns en medicinsk teori att stamningen kan bero på att man har sammandragningar i talmuskulaturen och en oregelbundenhet i sin andning, vilket jag kan relatera till för det är precis så det känns när man känner att stamningen är på väg att komma. Det känns som man MÅSTE ÖVER ett högt berg och man vet vad man ska säga och man vet hur det ska låta men man får helt enkelt inte fram det , och det är så fruktansvärt frustrerande och så fruktansvärt irriterande! Men det kan även bero på ärftlighet men eftersom jag inte har någon att se tillbaka på så kan jag heller inte få veta om det är så.

Jag vet helt ärligt inte hur länge jag har stammat men jag tror det är sen 4-5 års åldern men sen under visa skolår så försvann det helt. Vissa dagar är värre än andra, men min absolut största tröst är i allafall att mina närmaste vänner och Mattias har accepterat detta och alla har ett sånt stort tålamod ( större tålamod än vad jag någonsin kommer att ha med detta helvete ! ) Jag har sagt det för och jag säger det igen; 

TACK SNÄLLA NI ALLA, NI VET VILKA NI ÄR  ! JAG ÄLSKAR ER FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA !!

Pöss och Godnatt !

Självkomplex, eller inte ?

Idag har jag haft en underbar dag och riktigt fått känna att jag har haft semester, en ovanlig känsla men en otroligt skön sådan ! Jag har mest legat ute i solstolen och löst korsord och bara varit, nice värre kan jag lova ! Och eftersom jag har tagit det lugnt så har jag även suttit och funderat på livet och alla dess frågor.

Jag vet inte hur det är för dej eller vad du tycker i denna fråga men jag undrar lite om det är okej att ha komplex för nånting hos sej själv eller om man ska vara nöjd och glad för hur man är och ser ut ?? Själv är jag relativt  nöjd med min kropp ( tror jag i allafall ! ) eller jag kanske skulle vilja vara lite längre så jag kunde dansa med Mattias så som alla andra normalvuxna får göra med varandra, men min längd är som den är och jag kan tyvärr inte göra så mycket åt den.

Visst måste jag ta tag i min träning snart för nu har det varit sommar och semster och då både äter och dricker mycket som man kanske inte borde göra, men det är i allafall nånting som man kan jobba bort, vilket jag oxå kommer jag göra. 

Men min fråga är;  ÄR DU HELT NÖJD MED HUR DU SER UT ???

 

En oplanerad dag ?? åååå så skönt !

Idag har jag absolut ingenting planerat, Mattias är i Norge och jag avklarade alla mina sysslor igår. Visserligen skulle jag behöva vara ute i trädgårn lite och rycka ogräs men det har jag absolut ingen lust med att göra, så det skiter jag i helt enkelt !
 
Jag funderade på om jag skulle åka in till stan och gå och strosa lite men det har jag inte heller någon lust med pga värmen och pga allt folk som bara är i vägen.
 
Hade jag haft bilen hemma så hade man kanske kunnat göra någon lite utflykt nånstanns men så är inte heller fallet, så vad tusan ska man då hitta på ??!
 
En tanke slog mej att man kanske kunde ta med sej en picknickkorg och åka till Slottskogen men dit hittar jag inte plus att då kan jag lika gärna ligga hemma i solstolen och göra samma sak och ha nära till alla dess förnödigheter som kan tänkas behövas, så det hoppar jag oxå !

Åka till Borås Djurpark hade varit jätte roligt för det var länge sen man var dit nu men åter igen så krävs bilen för det så det går ju bort....åååå suck ! Massa ideér men oxå massa undanflykter att få vara hemma och bara gå och gosa omkring ! Hahaha, typiskt mej ! Aja,det får nog bli en dag i solstolen och lite korsord ändå då känns det ju att man har semester, eller hur ??

Behandla andra som du själv vill bli behandlad

Det här är ett ämne som jag har gått och funderat på otroligt länge som jag oxå vet är ett ämne som man inte talar om, eller vad vet jag det kanske man gör.. Men hur som helst så tycker att det här är ett väldigt viktigt ämne och nånting som tåls att ta upp i vuxen världen !

Man pratar om barn som behandlar varandra illa eller på nåt sätt sårar varandra verbalt men att det finns vuxna människor som gör exakt likadant, det uppmärksammas inte fullt så ofta eller lika starkt som det borde göras. Jag har haft människor i min närhet som har behandlat dom som står mej närmast väldigt illa på ett eller annat sätt utan någon som helst begriplig förklaring eller anledning och det tycker jag är åt helskotta fel ! Det värsta som finns är när man märker att ens vänner eller närstående människor i ens närhet blir behandlade på ett felaktig sätt och personerna som gör detta inte har vett i huvudet att verken stå eller be om ursäkt för sina handlingar utan dom tror att dom kan bete sej hur illa som helst utan att det finns konsekvenser för deras handlingar och detta vill jag ha ett slut på, NU !! För behandlar man folk illa nog tillräckligt länge så slutar det oftast med att man står helt själv utan några som helst vänner, en tanka värd att fundera på kanske ???

Visst jag kan oxå bete mej illa mot folk MEN då är det för att just den här eller dom här personerna har stått och " pissat på mej " rakt i ansiktet, men jag försöker ALLTID att behandla dom människorna som jag möter och dom som finns i min närhet med respekt, ärlighet och hänsyn för det är exakt det JAG vill ha av dom !  

All alone for a night !

Idag drog Mattias iväg igen men han kommer tillbaks på Fredag natt eller Lördag dag så det är högst två nätter som det gäller, men han tyckte det var segt att vara där men men så är det när man är outbytlig.

Annars har jag haft besök av Annika och hennes son Markus och det gick väl bra fram tills dess att han började flänga runt och springa utanför tomtgräsen då blev det dax att tacka för fikat och åka hem tyckte Annika, vilket jag oxå tyckte kan väl erkännas. Efter att dom hade åkt hem satte jag igång med städningen ( som tog rejällt emot kan jag lova ) ! Men men nu är det gjort och fint blev det oxå, så i morgon blir det att tvätta sängkläderna så man inte behöver göra det i helgen för då kommer vi nog ta tag i räket på framsidan ( hoppas jag i allafall ) får hoppas bara att vädret blir bra !

I kväll har jag tänkt att spela lite Wiii och dricka lite vin och bara ha det mysigt ! Jo just de ja ! dom ringde idag från jobbet och ville att jag skulle gå in och jobba, men har man semester så har man och har man 2 veckor semester så är det inte för mycket begärt att få ha dom 2 veckorna i fred utan att bli nedtjatad att behöva komma in och jobba, det är inte för mycket begärt !

Min fot gör bajs ont oxå och den ser nog ännu värre ut nu än vad den gjorde för några dagar sen, ush hatar att ha ont !!! Får bara hoppas att det går över snart !

Annars blir eftermiddan och kvällen lugn, till kvällsmat har jag nog tänkt att laga tortillini med bacon och ädelost, det är absolut min favvorätt !! Om ni vill veta hur man lagar den så är det bara att hojta till !

Kram !

Grillkväll i goda vännersällskap !

Igår kväll var vi hem till familjen Tracey och grillade och hade en underbar kväll ! När små prinsarna hade somnat så satte vi vuxna i gång med att spela lite Wii, åååå så kul vi hade det ! Här kommer lite kort som togs under kvällens lopp, hehe !


     


    


     


  




TACK FÖR EN OFÖRGLÖMLIG KVÄLL, NI ÄR SÅÅÅÅ UNDERBARA !!

KRAM PÅ ER ALLA !!

En helt underbar födelsedag !

Jag har ju glömt bort att berätta hur min stora dag gick, så det får jag göra nu ! Den var helt underbar och vi hade det jätte trevligt !! Mats kom förbi nästan direkt när jag hade kommit hem från jobbet med en jätte fin blomma som jag har glömt att ta kort på så det måste jag göra när jag kommer hem. Lite senare på kvällen kom underbara fina familjen Tracey, av dom fick jag två ljus ( hmmm,vad ska jag kalla dom ??=) ljuslyktor kanske dom heter ??? Anyway, jätte fina var dom av märket Ittala så nu kan jag fortsätta att bygga på i den serien,perfekt ! Dom lyktorna är dom absolut snyggaste som finns ! Det är tur att Helen och jag har samma smak på såna saker, vi har visserligen nästan samma smak på det mesta vilket inte är helt fel, hehe ! Sen kom Lisbeth och Mattias moster Ulla så vi åt lite tårta, kakor av alla olika slag ( dock var dom inte hembakade, tack och lov ! =) hahahaha! Av Lisbeth fick jag presentkort på Cubus ( Min favvobutik =)!! och av Ulla en vitvas med lite vackra blommor i, även dom jätte fina !

Virrig som jag är så tog jag juj aldrig kort på tårtan ( jag i ett nötskal ! ) kom på det på kvällen och då var det ju lite försent när den såg halvt demolerad ut,hahaha ! Men jag tog lite andra kort som jag kan visa er...

Fina Robin




och Robin´s sockersöta lillebror Filip




och grabbarnagrus som spelade Wiii



och min underbara bedårande vän Helen ( som jag förövrigt inte fick någon bättre vinkel på en så här =) hahaha ! Vi måste nog köpa en bättre kamra snart ! =)

  

Igår kom Catta, Martin, Oliwer och Alvin på lite fika och av dom fick jag ett nytt korsord och lite chockladkakor som jag tror är förövrigt slut nu när jag kommer hem, hehe ! Tyvärr tog jag inge kort på Oliwer och Martin men det några bilder på Catta och Alvin ...                                                                              



  

NU GÅR JAG FÖR ÖVRIGT PÅ SEMESTER, DET KOMMER BLI SÅÅÅÅÅ SKÖNT !!

Vi ses !

RSS 2.0