Kärt återseende !

Tågresan gick jätte bra och jag hade fullt upp att sova,läsa och lyssna på musik så tiden bara rann iväg och föresten är det jävligt skönt att åka tåg, smidigt och bekvämt !

Pappa hämtade mej på Sthlm´s Central, åååå så kul det var att få se pappsen igen, heeeelt underbart !!! Så vi åkte förbi Huddinge på vägen hem för att gå på systemet ( så nu älskling finns det öl när du kommer hit ! =) Vi sprang på mamma oxå på bolaget så hon blev ganska chockad och se oss när vi kom insnubblandes,haha! När vi var klara där så åkte vi hem och började med middag, jag hade köpt med mej lite räkor, lax och lite annat så det var till belåtenhet .

Efter middan så gick jag över till Emelie ( min barndomsvän =) från många måna år sen, så det var jätte trevligt att få ses igen ! Hon bjöd på fika och vi satt och tjötade en bra stund innan jag skulle iväg till min gosigos vän Emma som jag inte har sett på 10 år, herre jävlar vad skumt det var att stå mitt framför henne och se henne rakt in i ögon efter så många år !! Speciellt när vi bara att pratat i telefonen dom senaste månaderna, heeelt jäklans galet  men såå jävla roligt !! Vi satt och kollade i gamla skolkataloger från förr, jööösses så man såg ut !!! HAHAHAHAHA !! Så i morgon är det jag som ska gå ner och rota fram alla mina kataloger från skoltiden och ta med mej dom på vår lilla middag på Fredag,hahaha ett sånt gott skratt vi kommer att få då !!

Nä,nu är det nog dax att sussa så man orkar med morgon dagen för då kommer det hända ännu mer skoj men mer exakt får i veta i morgon !

Sov gott !!

Pöss

The Dooo day !!

Äntligen har den stora dagen kommit som jag så länge har gått och längtat efter !!! Väskan är packad, jag är ny duschad, stylad, sminkad och sååå klart påklädd ! Så jag ska faktist börja drar mej in till stan för att möta upp Ia för en fika och lite tjejsnack och klockan 12:02 sitter jag på tåget som ska ta mej upp till STOCKHOLM !!

Den här helgen är väldigt förbokad med träffar av gamla klasskompisar från förr, kusinträff och morsdagsfirande. Så klart kommer kamran följa med troget under hela trippen så ni andra oxå får se vad jag har hittat på för skoj !

Mattias kommer komma upp på Söndag eftermiddag så det ska bli jätte kul, då blir det grillning och massa annat gott !

Vi hörs och sköt om er så mycket !!!

Love you all !!

Pöss & Kram !


Färdig för avgång !

Nu på morgon har jag klippt gräsmattan och packat det som jag kan tänkas behövas under Sthlmsvisiten och det blev en del..haha jag är sååå otroligt kass på att packa så det slutar med att hela garderoben får följa med på resan ( för man vet ju aldrig vad man kan tänkas behövas,eller hur ?=) Och naturligtvis så kom rödastrået idag oxå, TACK SÅ VÄLDANS MYCKET FÖR DET ....NOT ! Så det blir att packa ner lite bindor och tamponger oxå, det är tur att den bara varar i 4 dagar...


Den här väskan blev det...




...... hmm undrar om det här räcker i 5 dar ??



... aja det får lov att räcka i allafall...



... träningsväskan måste ju naturligtvis med !!

Så där nu ska bara hygienartiklarna i sen är allt packat !



I´m loving It !

Ikväll har jag varit upp till gymmet och kört styrka 60 minuter och spinning 45, alltså det är en såååån underbar känsla när man har betat av alla passen och svetten bara rinner om en och man känner mjölksyran kicka in, DÅ har man verkligen gett ALLT !!

Min träning är allt för mej, jag börjar nästan känna mej som jag gjorde när jag tränade som allra mest och den känsla slår ALLA känslor i världen, det lovar jag er !! Dock vet jag att jag har en otroligt lång väg kvar tills jag kommer vara nöjd om jag ens någonsin kommer vara nöjd ( det tvekar jag på ) men och andra sidan ska man aldrig vara nöjd, eller vad tycker ni ? Men jag vill inte bli för smal utan jag vill ha fina former, kurvor på rätta ställen och muskler som syns på ett attraktivt sätt inte som en bodybuildersbrutta ( för det kommer inte vara snyggt på mej, det lovar jag =) !  Men lyckas jag förvandla det fett jag har kvar som inte ska vara kvar och komma ner på 50 kilo så är jag super nöjd, så det är det målet jag strävar efter !

Jag kan dock inte förstå hur jag kunde glömma bort den här känslan i så många år som man får nu efter ett stenhårt pass, det är ju en sådan kick som jag har strävade efter förrut men det känns otroligt skönt att vara tillbaks på rätt spår igen och jag har sagt det för och jag säger det igen....JAG SKA NÅ MITT MÅL !

Nu måste jag kasta i mej nåt att käka och sen krypa ner i sängen, hoppas ni andra har haft en super dag !

Kram på er !

En riktig mysig dag i stan !

Efter städningen och duschning så var det dax att dra sej in till stan och träffa min egna sötnos Emma ! Det var ganska lång tid sen vi sågs sist så det blev ett kärt återseende.

Vi gick till en pub inte långt från Brunnsparken där dom serverade en jätte god Buffé med lite olika smått och gott, dock var salladen inte så god så där blev det att peta undan det som smakade urk.

Efter lunchen så gick vi upp till kanalen och satte oss längs med sidan och tog en glas i den strålande solskenet ! Herregud sicken dag det har varit idag, helt galet nice ! Får bara hoppas att vädret håller i sej uppe i Sthlm oxå under veckan !


Emma







och så jag....












Nu ska jag strax börja traska upp till gymmet tyvärr börjar tröttheten kicka in men jag piggnar nog på mej under promenadens gång. Jag ska köra 60 minuters styrka och 45 minuters spinning så det blir lite över 2 timmars träning om man räknar in promenad dit och hem. Sen blir det att ta en dusch, äta lite kvällsmat och gå och lägga sej !

Nä, dax att sätta fart !


Vardags städning & Lunch på stan

Tack snälla söta Emmiz för ditt jätte fina inlägg, tack för att du tror på mej och för att du finns där det ska jag aldrig glömma bort !

Idag vaknade jag ganska tidigt men ändå skapligt utvilad trots att jag somnade efter tolvslaget och vaknade strax efter 7  och jag mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår, det är konstigt vad en nattsömn kan göra mycket ibland ! Nu på förmiddan ska jag vardagsstäda lite i form av damsugning, skurning av golv, damma och göra rent i badrummen sen blir det att göra sej i ordning för att åka in och luncha med Emma, det var jätte länge sen vi sågs nu så det ska bli jätte kul, plus att hon tränar lika mycket som jag gör nu så det ska bli jätte spännande att få se vad som har hänt med hennes underbart fina figur ! Jag kan tänka mej att det har hänt jätte mycket !

Jag ska även försöka hitta någon passande present till Therese & Mickes dotter Mira för hon fyller 1 år i övermorgon och ska det hinna komma fram tills dess så måste jag nog skicka iväg det senast i morgon i allafall och så måste det ju vara en present som får plats i ett kuvert så jag antar Therese att du vet vad din underbara fina gosigos dotter kommer att få,haha ! Aja,du vet ju att jag är sämst på att hålla såna här hemlisar så det kommer ju inte som en större chock för dej  * ASG * !

Nä,dax att sätta igång om jag ska hinna med allt innan klockan 12 !

Ha en underbar dag mina kära underbara vänner,jag älskar er sååå mycket !!! 

Pöss & Kramizar till er ALLA !


Självbild, vad är det ???

Nu ska jag lätta lite på mitt hjärta igen och det här är ett område i mej som jag kämpar med varje dag !

Jag vet inte hur det är med er andra men jag har nog en ganska skruvad bild av mej själv, det märkte jag när jag var och skulle hitta nya jeans och när tjejen i butiken började prata om stl 29, 28 då tänkte jag " MEN HALLÅ,SER DU INTE HUR JAG SER UT MÄNNISKA ???? JAG KOMMER ALDRIG KOMMA I ETT PAR 29 ÄNNU MINDRE I 28 !!!! " Men efter många omprovningar och olika modeller så såg jag ju att " Jo,jag kom visst i dom jeansen ! " Men jag är lite grann så där att jag i vissa lägen inte alls tror på mej själv och tycker jag är världens tjockaste, fettaste, elakaste, suraste, argaste, bittraste, grinigaste i den här världen och mitt otroliga dåliga självkänsla / självförtroende kickar in, vilket gör mej både arg, ledsen och fruktansvärt frusterad ! Egentligen vet jag inte varför jag låter mina tankar och fantasier springa iväg med mej så där för den enda personen som det drabbar det är ju mej själv egentligen, eller hur ??

Det kommer vissa dagar som jag inte alls tror på mej själv och ännu mindre på dom människorna som jag har runt omkring mej och jag förstår verkligen att dessa personerna tröttnar på mej  till slut och deras bägare rinner över och egentligen så vet jag inte varför jag håller på så här när jag är väl medveten om hur det slutar, otroligt idiotiskt av mej ! Egentligen vet jag inte riktigt vad jag kan säga för att det onda ska gå över mer än att jag är hemskt LEDSEN för att jag beter mej  som en idiot många gånger !  Den enda personen som blir sårad, det är ju jag själv så vad är poängen med det hela kan man då fråga sej  ?? Sen är jag expert på att tolka in saker i alla möjliga situationer, tro det allra värsta om allt och alla vilket även det naturligtvis förtär mej på insida...

Jag kanske kan ge en liten förklaring så ni andra får en klarare bild till varför jag är som jag är... När jag var yngre och bodde hemma så fick jag alltid höra att jag inte skulle störde folk, att man inte ska var i vägen att man alltid skulle bli inbjuden osv osv och visst man ska INTE störa folk, man ska INTE  vara i vägen och man ska inte vara en börda i andras människors liv och man vill helst VARA inbjuden när man ska hem till någon men dessa ord har följt mej så fruktasvärt länge och har format mitt tänkande, mitt sätt och min hjärna så jag knappt vågar tro på att folk verkligen vilja vara min vän, vill umgås eller vill överhuvudtaget ha någon som helst kontakt med mej och detta sliter otroligt mycket på mej och framför allt på mina relationer som försöker och försöker att få mej att förstå att jag är OKEJ som människa, dessa människor har ju oxå en gräns och när den gränsen är nådd då är den verkligen nådd och jag har FUUULL förstålse för detta, det har jag verkligen !!

Men jag vill att ni ska veta det att det går inte en dag som jag inte jobbar på detta och försöker upphäva all hjärntvättning som har sats i mitt huvud dom senaste 20 åren för jag vill inget hellre än att lita på folk, lita på när folk säger att man verkligen duger precis som man är, att man är lika söt som den nästa tjej bredvid en, att man inte är till besvär eller är i vägen, JAAAAG VILL VERKLIGEN !!! Men ibland når jag bara inte ända fram och det är det som har hänt nu den sista månadern och det gör mej fruktansvärt besviken och frusterad på mej själv, för jag VIIIILLL INTE HA DET SÅ HÄR !! och jag är bomb säker på att dom i min närhet inte heller vill ha det så här.... !!  Men tyvärr vet jag inte om jag ska be er om ursäkt eller mej själv för att mah håller på på detta sätt sen vet jag inte riktigt vad jag ska be om ursäkt för eller jo, det vet jag visst det ! Men jag vet bara inte HUR jag ska göra det på så ni verkligen förstår hur hemskt ledsen jag är så därför tänker jag inte säga ett förlåt än utan avvakta tills jag vet HUR jag ska göra det, så jag hoppas att ni tycker det är okej så ....

Tack för att ni orkade lyssna ända ner HT,det byter världen för mej !

Pözz och Kramiz !

Tack !

Jag vill bara ta tillfället i akt och TACKA ALLA BESÖKARE för att ni tar er tid att gå in och läsa om vad jag har på hjärtat !!! Dock är det inte allt för många som lämnar ett spår efter sej, vilket ni oxå väldigt gärna får göra om ni så känner för det,ni får oxå vara anonyma om ni så vill men det är alltid kul att få se vilka ni är så jag kan tacka er personligen för ert intresse, hihi !

Just nu är jag på jobbet och ska vara här tills i morgon eftermiddag sen ska jag hem och förbereda mej för min Sthlmsvisit, ååååå så jag längtar !!

Vad har ni själva haft för er idag/kväll ? några spännande planer för morgondagen ? skriv och berätta vetja !

Hoppas ni alla mår kanon bra i allfall och att ni sköter om er så mycket som ni bara kan göra !

Tänker på er alla och jag hoppas att ni vågar lämna ett litet avtryck ! :0)



Bamse Kramar till er alla !

shopping !

Här kommer bilderna på kläderna som jag lovade att visa...







Den vita kjolen och det rosa linnet är från H&M

Halsdukarna är från Cubus












Så här ser dom ut bak..


Jeansen är från JC och det är stretch, mycket bekvämt men framför allt otroligt snyggt !





Jackan är oxå från Cubus





Skorna är dock några veckor gamla men lika snygga ändå !



Solglasögonen är oxå från Cubus, som ni märker så ääääälskar jag den affären !! ( snygga grejjer till bra priser, kan det bli bättre ) ?!?

 




Så där, det var allt för den här gången ! Jag kommer dock lägga in lite bilder på smyckerna som jag snart ska åka och hämta  =)


Ha en fortsatt trevlig Lördag ! 

Vi hörs !

 




Movietime

Igår var jag och Mattias på bio och såg Änglar och Demoner, den var helt okej faktist dock ingen sån film som jag känner att jag kanske måste köpa när den kommer ut som DVD dock. Tom Hanks, Stellan Skarsgård var otroligt bra ( det alla dom andra skådisarna oxå för den delen =) filmen höll med lite allt möjligt, action, drama och en anning komedi,som sagt... helt godkännd ! Mattias hade tagit riktigt bra platser oxå då vi satt ganska långt upp och i mitten så man slapp ha någon stor fett gubbe framför sig istället hade jag en kort smal tjej så sikten hade inte kunnat bli bättre !

Innan bion var jag upp och körde 60 minuter spinning och 45 minuter styrka, det kändes otroligt skönt efter ett sånt pass när man vet att man har pressat kroppen till det yttersta ! Jag hade tänkt att köra ett 45 minuters pass spinning idag oxå men det får jag hoppa för vi ska vara hemma hos Helen och dom vid 12 tiden och hämta mina smycken och spinningen slutar 11:15 men de är oki för det har blivit en massa 2 timmers pass denna vecka så jag kan dock offra detta pass.

Sen blir det att dra iväg till jobbet och Mattias åker till Norge i morgon så det kommer att kännas lite tomt och nästa gång vi ses kommer vara hos mina föräldrar.... ÅÅÅÅ, på Onsdag åker jag äntligen till Sthlm, sooom jag lääängtar !!!

Nä,dax för frukost !

Ha en trevlig dag !

Nya jeans kanske ??

Mina gamla jeans är för stora och sitter inte alls snyggt längre, jag skulle sååå gärna vilja ha ett pas nya, lite som stretch jeans, sånt är både snyggt och bekvämt.  Så jag undrar om JC kan ha öppet idag för dom har väldigt bra jeans plus att dom syr upp byxorna åt en, det är perfekt  !

Annars hoppas jag att jag kan åka och hämta mina smycken hemma hos Helen så jag får med mej dom upp på Onsdag och ikväll ska jag träna... 45 minuter styrka och 60 minuter spinning, det ska bli riktigt nice !

Vädret ser inte så bra ut heller så regn är nog och vänta under dagen, hemskt tråkigt ! men men det behövs  ju oxå...

Nä,dax för lite frukost !

Jag återkommer om hurvide det blev jeans eller inte..

Vaknat på fel sida av sängen kanske ???

Idag är jag inte på mitt bästa humör, suuuck ! ska det bli en sån där dag igen som man går och irriterar sej på allt och alla och då man känner att man hellre skulle vilja ligga under täcket och hoppa över dan helt ?? Jag somnade väldig sent igår men när jag väl hade somnat så sov jag som en stock och vaknade gjorde jag av mej själv, så jag kan ju knappast skylla på nån annan... Men just nu känner jag verkligen att en boxningskudde hade varit på sin plats, men tyvärr har boxningen uppehåll nu för sommar´n och startar inte förrän i höst igen och gå upp till gymmet och slå till någon annan är väl inte heller att tänka på va???

Idag jobbar jag förövrigt till klockan 3 sen ska jag hem och kasta upp mina fossingar i soffan, för det är det enda jag har lust att göra . Vi har tänkt att grilla ikväll och jag har ju kommit in i mitt nya marinad recept så det kommer säkert bli jätte gott även denna gång, för jag lovar att köttet blev riktigt jäklans gott sist !!

Får bara hoppas att humöret kommer tillbaks tills jag har slutat så inte min stackars sambo får sej en avhyvling lagom till grillningen, hahaha ! Nä då älskling,jag lovar att vara snäll !

Nä,dax att dra vidare!

HoppHopp!

utmaning !

Jag har blivit utmanad av Therese och då måste man ju anta den !






Berätta 7 saker om dej själv .....


*
Jag är punktlig ( hatar att komma försent till vad det än kan vara ) !

' Jag är ÄRLIG

*Jag är en sann romantiker, älskar myssiga hemmakvällar tillsammans med min Sambo !

* Jag är Givmild

* Jag är Glad  ( nästan jämt )

* Jag är Pedant & Ordningsam ( Jag HATAR smuts och stök runt omkring mej ! )

* Jag HATAR GRÖTT !
 


Jag skulle dock kunna fortsätta i oänderlighet men eftersom det bara var 7 punkter som gällde så antar jag att dessa 7 är dom viktigaste i mitt liv .


Då antar jag att jag ska skicka vidare Utmaningen, så jag utmanar

Emma. G


Jobbdag

Jaha,ja idag eller rättare sagt ikväll är det dax för jobb igen efter 5 dagars ledighet men det gör inget för det regnar här, sånt är riktigt gött när man vet att man ska jobba 24 timmar och så tittar man ut och ser att det vräker ner, nice nice !

Träningen igår gick jätte bra, jag körde alla passen men Bodycombaten var verkligen tuff kan jag säga, men efter några pass till så kan man nog det där, för de var ju likadant när man skulle köra Bodypumpen första gången då stod man ju oxå som ett frågetecken i början. Combaten var mycket kondition, så man kände nästan hur kalorierna rann av en,haha !
Dock har jag inte så mycket träningsvärk idag som jag trodde att jag skulle ha, vet inte riktigt om det är positivt eller negativt.....

Jag frågade igår på Gymmet om jag fick ta lite kort där uppe så jag kunde få visa er andra vart jag hänger om kvällarna men tyvärr fick jag inte det, så det var lite tråkigt !

Men nu blir det ingen träning förrän på Fredag kväll då jag ska spinna 60 minuter med Pernilla och Lördag då är det 45 minuter spinning med Johanna, så det gäller att vila upp sej riktigt ordentligt nu haha !

Men träningen känns jätte bra och jag älskar varje minut på passen !

Stolt att få vara den man är !

Nu på förmiddan har jag hunnit med ganska mycket, jag har strykit och varit och handlat hem lite råvaror så nu är kylen full igen. Så till lunch blir det blodpudding ! jag älskar verkligen blodpudding, det är en sån rätt som man har ätit ända sen man kan minnas plus att det sen är jätte gott och otroligt nyttigt, mycket järn i detta ! Men jag har även hört dom som aldrig kan tänka sej att äta det vilket jag kan tycka är väldigt synd för dom går verkligen miste om något otroligt gott !

Ikväll är det hårdträning igen, och jag har ökat på mitt program lite så innan bodycombat så ska jag köra 30 minuter spinning, 30 minuter powermind * ( powermind är en träningsform där man fokuserar sej mycket på rygg,mage och bål*) jag har faktist aldrig kört det förrut men har varit på väg flera gånger, så det ska bli väldigt spännande, efter det så har jag en halv timme tills nästa pass så då får jag vila lite och stretcha kanske, sen är det ÄNTLIGEN dax för BODYCOMBAT ! Spännande, spännande ! Får se sen hur man mår ikväll dock,haha det visar sej ! =)

Ni andra kanske tycker att jag bara skriver om min träning eller att det kanske kan uppfattas att man skryter men det är verkligen inte så det är menat utan jag är bara så otroligt stolt över mej själv och jag vill gärna dela med mej av mina framsteg för för bara ett år sedan så var jag ( i mina ögon ) överviktig, jag drack nästan daglig alkhol, rökte säkert 1 paket om dagen, åt bara onyttigta grejjer och trots att jag visste att det jag gjorde var hemskt dåligt för både mitt självförtroende och för min kropp så kunde jag inte sluta, men det var en dag i Oktober förra året som jag bestämt mej  för att jag ville inte se ut så här längre, det var helt enkelt inte jag som var i den kroppen ! Plus att det var en gång i mitt liv som jag var jävligt vältränad och de är dit jag vill komma igen, dock kanske det kommer ta lite längre tid eftersom man är äldre och för att man hade gått ner sej så grovt, men jag ska lyckas och jag ska fixa detta med bravur , så är det bara !





Back on track !

Igår promenerade jag upp till gymmet ( trots att bilen var hemma =) för att först träffa Fredrik då vi mäte kroppsfett, gjorde ett konditionstest och pratade lite om kosten, så nu kommer jag inte träffa han förrän till hösten igen och det känns faktist lite tråkigt., han  ska bara räkna ut hur/om mycket jag har gått ner, sen kommer domen, ush är riktigt närvöst tänk om man i har gått ner nånting..... shit så besviken man skulle bli då ! När vi var klara så var klockan runt kvart över 6 så jag passade på att köra 45 minuters styrka innan spinningen skulle börja, så när jag kom hem igen var jag helt slut i kroppen !
 
Det känns jätte skönt att ha fått lite extra peppning igen och lite extra motivation så jag räknar med att jag kommer kunna överleva på detta ett tag nu. I kväll ska jag pröva BodyCombat för första gången, det ska bli riktigt spännande ! Jag frågade Fredrik igår vad det var och han sa det att det är som Bodypump så man ska inte slå emot någon utan man kör själv inför en instuktör till musik, så jag tror det kan passa mej alldeles utmärkt ! Just i denna träningsform fokuserar man mycket på smidighet och styrka och eftersom jag inte äger något av dessa två så kan detta pass bli riktigt intressant,haha !

Jag hade även tänkt att spinna i morgon men jag ska jobba i morgon kväll oxå så jag skiter nog i det för det blir så stressat sen ska jag spinna på Fredag och Lördag oxå och jag har lovat mej själv att inte träna mer pass än 4 i veckan så det får jag försöka hålla.

Men jag älskar verkligen träningen och man mår såååå mycket bättre än vad man gjorde förrut, det är verkligen en jätte skillnad på mej nu och hur jag var för bara ett år sen, ush så dåligt man mådde när man såg sej i spegel ! Visserligen är jag inte nöjd än på långa vägar man jag har ju kommit en bit på väg i allafall ! Och ibland behöver man ge sej själv en high-five för trots allt så är det ingen annan som gör detta grovjobb åt en, eller hur ?? 

Idag ska jag stryka lite sen iväg och handla lite mat, annars kommer jag mest ligga i solstolen och avnjuta en bra bok, vi höres gott folk ! 

Kraaamar på er i massor ! 

Spiiining !

Efter en veckan slöande i soffan så är det verkligen nya tag som gäller ! Så idag blir det först en träff med min P. tränare Fredrik och sen 45 minuter Spinning. Men samtidigt så kanske man behöver några dagarns brejk i bland just för att komma tillbaks...  för förra veckan var jag överdrivet trött i flera dagar, men och andra sidan så är det ju inget försvar..... men men nu är det som sagt nya tag och ny vecka.

I morgon har jag tänkt att pröva på BodyCombat, då gäller det att slåss för kung & fosterland ! Meeen så kul det verkar vara plus att man måste ju pröva olika träningsvarianter, eller hur ?!  Hihi...

Nu är det bara 1½ vecka kvar tills jag ska åka hem till mitt älskade Stockholm, åååå så jag längtar !! Så den veckan blir inte så mycket träning eller jo, jag kommer hinna med 1 eller möjligen 2 pass innan jag sticker sen blir det att promenera så mycket som möjligt ( haha får se hur det blir med den saken=)

Nä,dax för lite frulle ! Ha en underbar dag everybody !


en avslappnad dag med mycket fart och fläng

Idag har vi varit ute på språng hela dagen, först åkte vi upp och åt lunch på golfen sen iväg till Frölunda så Mattias kunde hämta några tillbehörigheter till golf- GPS ´en sen vidare iväg till Eriksberg för att titta på det berömda Göteborgsvarvet som går av stapen varje sommar, den som kom på den idéen att folk frivilligt skulle springa 2½ mil på endast asfallt var ju väldigt rolig, hehe ! Jag själv kan inte för min innersta fantasi förstå verken vitsen eller det roliga med det men tydligen så finns tjusningen där eftersom flera tusen springer varje går,själv skulle jag aldrig drömma att utsätta min arma kropp för denna pina, haha !

Efter Eriksberg åkte vi till Bauhaus och köpte torkvindel, en till dynlåda, ytterlampa och några nya lås som Mattias försöker sätta upp nu, så får se hur det blir, men dom kommer nog bli kanon bra.

Ikväll har vi tänkt att grilla men det ser ut som det ska börja regna när som helst så jag vette tusan om det blir någon grillning... men försöker fortfarande hålla modet uppe, som sagt än finns det ju hopp hehe=)

Vad gör ni andra ikväll då ? Det är melodifestivalen.... Igentligen har jag ingen lust att se på skrället men man blir väl så illa tvungen ändå.... suck !

Aja, vi hörs senare !

Ha en fortsatt trevlig Lördag kväll !

Vänskap

Nu har jag precis avslutat en timmes samtal med Emma, Emma är en nära vän från home och vi har gått i samma skola under flera år och har massor av gemensama vänner.

Appropå vänner så kan jag säga att jag är verkligen förvånad över att man har så många vänner kvar där uppe som man har, det hade jag faktist ingen anning om att jag hade.

Jag har alltid haft en stor vänskapskrets med mycket blandat folk och jag trivs otroligt mycket med många människor runt omkring mej, så har jag alltid varit. Även när jag bodde uppe i Dalarna så umgicks man i stora gäng men när man gick ur församlingen och flyttade från bygden så försvann stort sätt alla förutom Therese och Micke, vilket jag är jätte glad över för där vet jag att det är sann vänskap som aldrig kommer försvinna.

Nu ska jag ju snart upp till storstan och då kommer man få träffa massa folk som man inte har träffat på 10 år säkert och det kommer att kännas jätte pirrigt och lite närvöst men såååå otroligt roligt, jag har verkligen saknat alla dessa människor och dom har varit så stor del av mitt liv under under så länge fast på olika sätt.

Dom personerna som jag ska träffa är Emma, förhoppningsvis Cicci och Ylva och Tessan,dessa 3 var dom som jag festade mest med under Gymnasiet och vi gick i parallklasserna med varandra förutom Tessan som gick klassen under oss men under samma inriktning som oss. Sen ska jag träffa Sara, Sara och jag spelade i samma lag under min tid i Nackadala AIS, hon var vår målvakt och henne har jag inte heller träffat på 10 år så det ska bli jätte kul att äntligen få träffa henne igen ! Sen ska jag träffa mina kusiner och lite annan släkt, det kommer bli sååå bra !!!

I Augusti ska jag upp till Sthlm igen för att jag är bjuden på Emmas 30 årsskiva och då kommer man få träffa massor av gamla ansikten som man inte har sett sen högstadiet och Gymnasiet, det kommer kännas som Julafton och man kommer bli helt spirad av allt folk som man inte har sett på hundra år, åååå så jag längtar dit !!

Men vad jag ville komma fram till är att ALLA mina vänner som jag har och har haft har verkligen betytt så jäkla mycket för mej just för att dom får mej att må så bra och för att dom just är mina vänner, jag skulle inte vilja byta bort nån av dom för nånting i världen !

Nä,dax för en dusch och sen krypa ner i sängen=)

Sov gott !

Kramar i massor till er alla som finns där ute !

Dålig träningsanda kanske ????

Jag hade ju förberett mej på att gå upp och träna när jag kom hem från jobbet men när jag väl hade kommit innanför dörren, tagit av mej skorna så kände jag att " Nääää,jag orkar inte gå upp nu " min träningsanda dog helt enkelt. Hemskt tråkigt när sånt händer och det är ju i såna situationer som man verkligen ska maka sej dit men nu hör ju oxå till saken att det regnar ute, det är kallt, jag var kall när jag kom hem, hungig och så pressade jag i mej en liten bit kladdkaka som blev kvar sen i förgår... USH, FYYYY MEJ SÅ KASS JAG ÄR !! Men jag ska spinna i morgon och på Lördag så jag får väl ta igen det extra mycket då förmodar jag.

Så istället för att vara duktig på gymmet idag så ska jag vara en softpotatis och ligga i soffan och kolla på den där romantiska komedin ( som jag förövrigt inte kommer ihåg namnet på förtillfället =) men jag återkommer om det efter filmen, sen upptäckte jag att mjölken var dålig idag, igen.... alltså, det är väl inte rötmånad än va ???? Vår mjölk blir dålig i rasande tempo hela tiden och jag kan inte för mitt liv förstå varför !! Aja skitsamma, jag måste i allafall kanske promenera ner till ICA och köpa 1 Liter mjölk,  jag tror att det räcker ...

Så dax att sätta fart ! Städningen får jag fixa i morgon när jag inte är så förbaskat trött som jag är nu :o)

Vi hörs,Kraaaam !

Off to work

I dag är det meningen egentligen att jag ska vara ledig men en av tjejerna på jobbet behövde vara ledig så då fick jag lov att byta men det gör inte så mycket för sen är jag riktigt långledig från och med i morgon till på Onsdag nästa vecka, nice !
Det är ganska bra när man kan fixa så man är långledig på det här sättet, för när man väl jobbar så jobbar man verkligen och när man väl är ledig så är man ledig, perfekt de ! Det enda som jag kan sakna är det där att ha lite "normala" arbetstider som vanligt folk har men man väjer sej ganska fort med det man har.

Så i morgon ska jag träna efter jobbet, sen bara vara....åååå så jag älskar att bara vara ! Jag har föresten klippt gräsmattan idag men när jag skulle trimma så lossnade tråden så det får jag väl oxå ta tag i i morgon efter jobbet men det är lugnt .

Vad gör ni i dag då?

Ja,just de ja glömde ju att berätta det ! Om två veckor så kommer jag befinna mej hos mamma och pappa för jag ska till tandlläkaren på måndagen den 1 Juni, ni ska bara veta hur mycket jag längtar hem nu !! Det är helt galet mycket !! Så då ska jag träffa massa gamla klasskompisar och fotbollsvänner ! Sen blir det ju naturligtvis lite släkt oxå, men så kul det ska bli !!!! =)

Jag ska träffa Emma, Sara, mina kusiner och lite annat folk oxå så det blir några hektistka dagar men det är så det brukar bli när man väl kommer upp, får bara hoppas att syrran och Leia kommer ner oxå, får försöka få tag på henne i dagarna kanske... aja,det löser sej ! Det viktigaste är att man får komma heeeem !! I miss my hometown !! Stockholm i mitt hjärta !! =) Men Göteborg är helt okej det oxå,hehe don´t get me wrong !=)  NiceNice !

Nä,dax för att dra sej till jobbet och göra lite nytta !

Vi höres !!

Ha en underbar fortsättning på er dag !! =)

En toppen dag !

Idag har jag varit hemma och haft Emelie här så vi har fikat, solat, grillat och bara haft det underbart ! Sören var här idag oxå och fixade med vår el så nu är det inte så mycket kvar, skönt det ! Det var jätte trevligt att ha Emelie här,vi har pratat massor om allt mellan himmel och jord, det var väldigt länge sen vi gjorde det så det var verkligen på tiden känns det som.

I morgon har jag tänkt att promenera upp till gymmet och köra styrka 1 timme och spinning en ½ timme sen iväg och jobba, det är egentligen meningen att jag ska iväg och jobba Torsdag - Fredag men en av tjejerna ville byta och det gör ju ingenting för då är jag långledig sen istället,det är ju inte helt fel =)

Ush, så trött jag är nu så det känns som sängen är nästa anhalt,hihi !

Hur har er dag varit ? gjort något kul ?

Sov sååå gott !

KramKram !


Äntligen leeedig !

Nu är  min extremt långa arbetshelg över och det känns verkligen inte fel ! Efter jobbet var det dax för det APT-mötet och det gick över förväntan bra får jag nog lov att säga. Mina semsterveckor är nu spikade och det känns jävligt skönt ! Så en vecka ska jag upp till Sthlm och en vecka ska jag vara hemma och bara njuta, får se om jag kan få med mej mamma & pappa ner hit nåt oxå..

Just för tillfället har jag Michas plastpappa Sören här som håller på att fixar med vår el som inte är så värst smart draget igenom vårt hus, riktigt skönt att få detta gjort ! 

Ikväll ska jag SPINNA !! Åååå så jag tok längtar !! och i morgon ska Emelie komma hit så vi ska grilla och äta massa gott hela dagen ( får hoppas bara att vädret är finfint ) Jag ska baka en kladdkaka i morgon oxå, rosén stor på kylning och fläskfilén ska tinas under natten, sen är det bara att njuta resten av dagen !

Men tyvärr hade jag dragit på mej ett extra jobbpass på Onsdag ( det hade jag helt glömt bort ) men då är jag istället ledig Torsdag - Fredag där jag annars skulle ha jobbat :o) så jag blir långledig till helgen ... inte illa,inte illa ! :o)

Så här ser mitt träningsschema ut förersten för denna vecka :

I dag: Spinning 45 min

Onsdag: Spinning 30 min + Promenad

Torsdag: Stryketräning + konditionspass

Fredag : Spinning 60 min

Lördag: Spinning 45 min + 45 Styrketräning

Och jag ska verkligen hålla detta oxå, för detta ska jag fixa nu det bara är så !!

Wish me luck !

Nä,nu ska jag gå och sätta på en kopp kaffe till Sören så vi hörs efter träningen om jag inte har somnat på vägen hem från gymmet,haha ! :o)

Hoppas  ni har en underbar dag i solen !

Kram på er !

underbara kväll !

Just nu så sitter jag och dricker lite vin och känner lukten av nyklippt gräs, guuud så gott det luktar, det luktar FOTBOLLSPLAN, HAHA , Gammar fotbollsspelare som man är !  :o) .'¨
 
Så  i kväll ska vi grilla och jag ska försöka göra min berömda/ icke-berömde potatisgratäng får bara hoppas att den inte blir lika torr som den jag gjorde förra gången, önska mej lycka till !

Mattias är ute och klipper gräsmattan, jag tyckte att de kunde han gott göra eftersom jag säkert kommer få klippa denna jäklans gräsmatta ett X antal gånger under denna sommar :o)

Solen skiner och det är riktigt skönt ute, vinet har oxå börja kicka in lite, gott när man känner sej då där varm inombords,hehe ! Jag älskar viiin,det är den bästa starkelse-drycken som finns !  

Nä,dax för att börja förbereda potatisgratängen så jag får skriva lite mer senare, !


Hej så länge !

undrar vad som händer idag då ???

Just för tillfället befinner jag mej fortfarande på jobbet och längtar hem som en tok ! Men det är bara 5 timmar kvar, sen får jag åka hem till min älskling, lääängtar, läääängtar ! Men innan dess så måste jag komma på något som vi ska göra och jag med min fantasi är ju inte det lättaste, några förslag kanske ??  Jag kanske ska börja med att ta en dusch och sen får man utgå därifrån, låter det som en bra början tro?? Ja,jag tro det... Jag får återkomma med vad planen blir efter duschen,haha !

Efter jobbet ska vi i allafall iväg och storhandla eftersom Mattias drar iväg till Norge i morrn,får verkligen hoppas bara att han inte behöver vara borta i 3 veckor för det är så fasligt länge det ! Men mer om detta i slutet av nästa vecka, så än så länge är det bara 1 vecka som gäller.. Hmm,undra vad man ska handla då ??? jag måste sätta mej ner under dagen och ta en funderar så man inte står där på Coop sen och ser ut som ett stort  " ? " .... Jag hade även tänkt att vi kanske kunde grílla ikväll för nu verkar regnet gett vika och farit österut så dom kan ju vänta sej tonvis med sådant i Stockholm resten av dagen,hahahaha skadeglädje ( den enda sanna glädjen) ! och det stämmer ju :o)

Vad gör ni andra en Lördag som denna ?

Shit,vad jag längtar upp till gymmet oxå ! men tyvärr hinns det inte med denna helg eftersom jag jobbar så länge idag och dom öppnar så sent i morgon... Aja, på Måndag ska jag göra spinning igen, läääängtar som en toook !  =)

Ha en underbar Lördag friends and family !

Pöss & Kramiz på er !

sömnsvårigheter

Nu sitter jag här klockan är snart 1 på natten och jag har fortfarande inte somnat, illa illa ! Vetskapen att man ska jobba till klockan 15 i morgon gör ju inte saken bättre heller.. Så jag borde verkligen stänga ner datorn och krypa under täcket istället, men jag är verkligen inte trött heller och då är det ju omöjligt att somna...ååå attans oxå !

Undrar om man ska skriva en inhandlingslista för i morgon då när man ändå är uppe ???? Hmm, nä jag borde verkligen sova !!

Ja,det får jag göra i morgon för somnar jag inte nu så kommer jag inte vara trevlig i morgon, det kan jag lova !


Hoppas  ni andra sover riktigt gott !


Gooood Naaatt !

Smyckeparty

Igår var jag hembjuden till Helen på smyckeparty och det var sååå mycket fint att titta på och min lilla lista bara växte och växte så det blev att skriva om den och korta ner den i slutet,haha! Men jag köpte halsband,smycken och pärlörhängen, dom är jätte fina och jag är verkligen super nöjd med dom ! Jag är ju egentligen inte så bra på att komma ihåg att ta på mej såna saker och är heller inte så värst skinkig med det heller men igår fick man verkligen en ny gnistra att man vill se lite extra kvinnlig ut och även få känna sej lite extra fin även om det bara är en vanlig dag i mitt i veckan.

Vi var ganska många oxå så det var jätte kul ! Så nu är det bara att vänta in mina smycken :0)



Nä,nu måste jag få i mej lite frukost sen måste jag stryka åka och handla kattmat, sen är det dax för jobb så vi hörs senare ! Jag lägger in en bild på alla smycken så fort jag har fått dom . 

Hej så länge ! 

Crosstrain, shopping, städning och smyckeparty

I morse vaknade jag strax efter sju och eftersom jag redan igår bestämde mej för att åka upp och träna tidigt så kändes det inte så jobbigt att stiga upp trots att det blev en sen kväll igår. Jag körde 30 minuter Crosstrain och 30 minuter styrka, egentligen hade jag behövt kört 30 minuter till men jag hade bokat en solning strax efter nio så det får bli en sväng upp i morgon igen och köra ett nytt pass för i helgen så kommer det inte hinnas med eller orkas med någon träningsaktivitet för jag har en långhelg nu ( ush,känner verkligen inte för att jobba ) men och andra sidan, när gör man det ??

Nu ska vi snart åka iväg till Backaplan för att Mattias ska handla lite kläder ( och det är verkligen inte för sent kan jag lova :o) ! Efter det måste jag hem och städa lite för nu ser det ut som kriget på golven ! Och ush sicket jäklans väder det är idag då ! Det spöregnar , jag tror det till och med är mer än det som föll igår !

Senare ikväll ska jag hem till Helen på smyckeparty, det ska verklligen bli jätte spännande för det har jag aldrig varit på förut och jag kan ju erkänna  att jag inte är det smycksammaste personen heller, dels för att jag inte har några riktigt fina smycket eller jo det har jag föresten men dom är för fina för att användas i vardagen och sen för att jag är så dålig på att komma ihåg att sätta på mej dessa vackra skönheter, så det kommer bli spännande att se vad hennes vän Linda har att erbjuda ! Jag berättar mer senare ikväll vad/om jag hittade något som föll mej i smaken, men det kommer jag säkert att göra,hehe !

Vad gör ni andra idag då? hoppas ni har bättre väder än vad vi har !

Vi hörs,kramar till er ALLA !

En underbar dag med två underbara tjejer !

Idag har jag varit i Jönköping och hälsat på Therese, Mira & Micke ( fast Micke träffade jag bara en snabbis tyvärr för han jobbade hela dagen =( Men vi tjejer har haft en toppen dag trots det fruktansvärda tråkiga vädret som har varit, efter Therese och Mira hade hämtat mej på stationen så åkte vi till en klädesaffär för Therese skulle se om hon kunde hitta en sjal som hon hade sett tidigare, tråkigt nog så öppnade inte affären förrän en timme senare så vi bestämde oss för gå till ett närliggande Café där jag beställde en ost-och skinkfralla och en kopp varm choklad och Therese en kopp tea för vi skulle fika lite senare tillsammans med Malin. Malin är en tjej som jag lärde känna  under min tid i Dalarna, jag hade verkligen glömt bort hur otroligt rolig hon är och hur mycket man skrattar när man är med henne, helg galet mycket ! Malin är en jätte god tjej som har ett såå otroligt stort hjärta till allt och alla,tyvärr så sa vi nog inte hejdå ordentligt för hon träffade sin brukare på Cafet men jag hoppas att vi kommer ses snart igen !

Efter fikat med Malin som sagt så åkte vi hem till Therese  då hon bjöd på riktigt god GI-lunch som bestod av lasagne men inte på sånt vis som man vanligtvis gör det utan på grönsaker och lite annat smått och gott plus lite potatis och en jättegod grönsallad, riktigt mums var det ! Väl efter lunchen så tog vi tag i min bloggdesign så nu ser det ut så här istället, hoppas ni tycker den är fin för jag är super nöjd med den ! TUUUUSEN TAAACK VÄNNEN FÖR DIN OTROLIGA OVÄRDERLIG INSATS, DU ÄR MIN EGNA WEBBDESIGNER,HAHA !  Nu känns bloggen lite mer personlig och eftersom jag oftast skriver om min träning och allt vad som rör den så kändes detta helt rätt :o)

Hon blev jätte glad för presenterna och det var ju tur eftersom hon jobbar på Guldfynd och allt, haha ! för er som inte visste vad jag hade köpt så  gav jag bort ett pärlhalsband och matchande örhängen plus ett presentkort på Ginatricot.

Mira hade vuxit jätte mycket, blivit värsta stora tjejen och hon var inte alls blyg för mej heller trots att hon bara hade träffat mej än gång tidigare och då var hon bara halvåret ( tror jag =) Jag tog lite bilder på henne som ni kan se här...











Miras 1 års klänning,visst är den söt ?! :o)





Underbara finfina flickor !




Ååå,vad jag saknar er redan, får verkligen hoppas att vi ses i sommar igen vännen !

Så nu är jag hemma igen och är aptrött så det blir att äta lite kvällsmat och sen lägga sej i sängen för i morgon är det träning, städning och eventuellt köpa en trimmer till gräsmattan som står på dagsschemat.

Tack för ni är inne och läser, lämna gärna ett avtryck oxå det är alltid roligt !

Kraamar till er alla !

packat och klart

Idag har jag varit in till stan och handlat present till Therese och så köpte jag en till kjol så nu ska jag NOG inte behöva köpa mer kjolar för den här sommaren :o) hihi ! Jag fick även sällskap av Helen och Filip på min lilla shoppingtur, vilket var väldigt trevligt ( sällskapssjuk som jag alltid är :o) * tack för sällskapet underbara fina Helen & Filip ! * 

Sen hem och fixa lite och så har jag hunnit med ett träningspass i form av 30 minuter spinning och 30 minuter styrketräning. det var så mycket folk när spinning var klar så jag tappade lite gnistan plus att jag inte är så glad i alla killar/gubbar som glor på en...
 
Väl hemma igen så blev det lite pasta och köttfärsås, åååå så gott det var ! Och så har jag packat väskan, skrivit ut biljettbeviset, lagt fram kläderna som jag ska ha på mej, laddat kontot så det finns lite pengar att röra sej med, satt mobilen på laddning, likaså MP3 spelaren sitter på laddning och klockan är satt på 06:00 så nu återstår bara att lägga sej, får verkligen hoppas bara att vädret är snällt i morgon så man får lite sol och varmt och gött, håll tummarna för oss !

Hoppas ni alla andra får en underbar dag i morgon, sov så gott !


KramKram

full fart framåt

idag har jag varit riktig duktig, först var jag upp till gymmet och körde 1½ timme styrka sen masade Mattias med mej upp till golfen så vi gick 10 håll i konstant motvind ( kändes det som i allafall ) så i natt kommer man säkert sova riktigt gott . 

I morgon ska jag köra 30 minuters spinning och 60 minuter styrka eftersom jag inte kommer kunna träna på Onsdag för då ska jag till Jönköping och hälsa på familjen Nordquist, åååå så kul det ska bli ! Sist vi sågs var i höstas så det är verkligen på tiden att ses nu ! Therese fyller 25 år oxå på Onsdag, så i morgon ska jag in till stan och gå på fördelsedagspresent-jakt, får verkligen hoppas att jag hittar någon bra ! Men jag tror att jag vet vad jag ska köpa nu så det kommer nog inte bli så svårt ( får jag hoppas i allafall :o)

 * 'Shit, jag måste komma ihåg oxå att ta med kamran och filmen som therese ville se oxå, ni får jätte gärna påminna mej  ! *


rosa,rosa, rosa

Idag har vi varit ute och shoppat,  jag har fått en ny mobil ( den är rooosa :o) det är en Samsung TouchPhone, se här...






En rosa bikini ( den är köpt på Stadium :o)



En rosa vattenflaska ( oxå den från Stadium :o )



Som ni kanske märker så jag har fått en rosa-period, vi var även på Dormy ( det är en golfbutik här i göteborg ) där jag såg en jätte fin rosa kjol men jag kunde inte förmå mej att köpa den oxå,det får jag göra nästa gång vi åker dit istället .

Men mobilen är jag stört nöjd med, nu bara längtar jag tills i morgon då jag kan få börja att använda den !

Vad gör ni andra idag då ?=) Hoppas ni har det riktigt bra där ute med vad ni än sysselsätter er med :o)


KramKram !


Grillmys och bilaffärer

I går var jag först upp och spinna sen iväg och uträtta massa ärenden, jag hittade en bikini föresten som jag inte riktigt kan ha än men så småningom så kommer jag säkert i den .

På kvällen grillade vi, jag hade gjort en smaskig potatisgratäng som tyvärr blev lite torr men den var ändå ätbar och Mattias grillade köttet, lite tomatsallad blev det oxå... =)

Bilen rök igår oxå så det var hemskt tråkigt men men så kan de vara ibland... 

Idag ska vi åka och kolla om vår gräsklippare är klar sen kanske det blir ett mobilköp, jag är nämligen ute efter en ny mobil men jag vet inte riktigt än vad jag vill ha så jag får återkomma i denna fråga =)

Vad ska ni andra göra idag ? solen verkar titta fram oxå, det är nice de ! =)

Äntligen helg !

Så där ja, nu har jag äntligen jobbat klart för denna vecka så nu ska jag bara njuta resten av helgen med träning, solning och grillning ! Visst låter det som en riktig drömhelg ??=) Mattias kommer hem i natt oxå, ska bli såå skönt att få hem han igen, har verkligen kännt mej nere den här veckan trots att man har jobbat, tränat och hållt ställningarna. 

Så här kommer min kväll se ut i allafall....




..... fast inte allt för mycket av denna sort för jag ska upp och träna i morgon igen men några glas skadar nog inte, har även tänkt att äta kycklingpastan från igår oxå, mums !

Vad gör ni ikväll då ? hoppas ni får en mysig sådan i allafall =)

Nä,nu ska jag duscha och hoppa i lite andra kläder !

Hejs svejs !

RSS 2.0