upp och ner, ner och upp...

Idag har jag haft en underbar dag i solen, det har alltså blivit lite " gott och blandat " bestående av städning, shopping, solning och sist men inte minst... en eftermiddagslur, vilket var otroligt välbehövligt !
 
Men samtidigt har jag kännt mej otroligt ensam under dagen och varit lite ledsen för att det ibland kan kännas att man inte har dom vännerna som man kanske tror att man har... jag vet inte, eller så är det bara jag som överdriver och är väldigt lättsårad, jag vet inte vilket det är av dom.. Jag vet bara att det känns som att folk inte vill umgås med en, sen av vilken anledning eller om det verkligen är så, det har jag ingen anning om men det känns som det är så... Ett tag i livet hade jag otroligt mycket vänner runt omkring mej men så är det inte längre.. och eftersom jag är ensam så mycket så känns det väl ännu mer kanske, jag vet inte.. Nu menar jag inte att peka finger mot någon och påstå att så är fallet, utan det är bara så här jag känner.. Men jag är tacksam för att jag har min träning,och för att jag har dom få vännerna som jag verkligen vet vill vara min vän vad som än händer, sen får dom andra som inte vill det låta bli helt enkelt för jag orkar inte truga folk och jag orkar framför allt inte jaga folk, sånt har jag verken tid eller ork med.. Men för mej är mina vänner sååå otroligt värdigfulla och det finns inte något jag inte skulle göra för dom som står mej närmast  ! ( bara så ni vet det ) !

Nä,nu ska jag sluta att grina och packa jobbväskan istället, vi hörs av !

sommarfin !

Idag har jag haft full fart hela dagen, först fick jag huset städat och sängkläderna tvättade sen pep jag iväg till Backaplan för att se om jag kunde hitta någe som jag kunde ha i sommar och jag hittade faktist lite, se här !





Kjolen är mörkbrun och är från Cubus,  Bluesen är oxå mörkbrun men är från H&M och linnet lika så. Nu fattas bara en fin bikini, men det ska jag kolla på sen.

Guuud så jag älskar detta väder som vi har fått nu, det är helt underbart fantastiskt !

Nu är det dax att laga lite lunch,min mage skriiiiker efter föda hihi ! =) Jag har tänkt att fixa en smarrig kycklingpasta-sallad med tzatziki bredvid, mmmums ! =)

Ikväll ska jag jobba föresten men jag börjar inte förrän kl 22 så jag har hela eftermiddan och kvällen ledig, så vi hörs gott folk !


Hej Hej !

Söt som socker

Idag har jag varit hem till Catta och tittat på deras nya tillskott Aliwin, tyvärr ( som vanligt ) så glömde jag kamran hemma men jag lovar att ta lite bilder på han nästa gång vi ses ! Han är jätte liten och sååå otroligt söt ! Han är väldigt lik Oliwer ( hans storebror ) och därmed lik pappa Martin men lite Catta finns det i han oxå =)

Man kan ju inte annat än att bli dunder sugen på att få en egen men samtidigt så känns det otroligt skrämmande, aja får ta den dagen när/om den kommer.

Ikväll ska jag löpa upp till gymmet och spinna 60 minuter, berättade jag det att jag provade pilatesbollen igår ?? Det gjorde jag i allafall och skruttans så ont i magen jag har idag !!! Så nu vet jag i allafall att den tog,haha ! Så detta kommer jag att fortsätta med förre och efter varje pass, den här veckan som är nu kommer jag att variera mycket styrka med kondition så i morrn blir det ett styrkepass och på Lördag blir det spinning igen för NUUUU JÄVLAR SKA DET BARA HÄNDA SAKER MED MEJ  !!

Jag hade även tänkt att städa lite idag men det får vänta tills nån dag som det är regnit ute =)

Nä,nu ska jag lägga mej och vila lite innan det blir dax för träningen.


Hej så länge !


Diciplin i massor !

Idag har jag hunnit med en promenad till gymmet och ett 2 timmars styrkepass, duktigt va ?=) åååå det var sååå  skönt !! Men sååå ont i armarna jag har nu, helt galet ! Det är såna här pass som jag bli påmind om vad jag håller på med och hur mycket jag älskar att träna, för det gör jag verkligen i grund och botten.

Jag tog på mej ett linne idag som jag inte har haft på mej på jätte länge och det passade perfekt nu, då blir man otroligt peppad att fortsätta kämpa för det är precis vad jag ska göra KÄMPA ! Jag vägde mej idag oxå men vågen stod på 57 kg så där hade det inte hänt mycket, så då känns det extra kul när kläderna säger något annat.

Jag kan ju erkänna att den senaste tiden har varit otroligt slarvigt på alla nivårer ( jag tänker dock inte berätta vad jag har gjort för jag skäms från djupet av mitt hjärta ! ) men det har varit en katastrof verkligen så nu är det skärpning på mycket hög nivå för jag vet att jag kan mycket mycket bättre än vad jag har presterat den senaste tiden och det gör mej fruktansvärt förbanad på mej själv och väldans besviken och skulle ni runt omkring märka på mej att jag slappar efter igen så ge mej en spark i ändan,det är det enda som biter på mej  ! =)

Så nu ligger träningsschemat på 4-5 dagar i veckan för det ska jag klara nu när jag har tränat så länge som jag har gjort så det ska varieras mellan spinning, promenader och styrketräning för jag SKA nå mina 50 kilo eventuellt 45 kilo men jag börjar med 50 så får man se sen hur det känns.

Nä,nu är det snart dax att pipa iväg till jobbet vi höres mina älskade vänner och tack för att ni tar er tid och läser min blogg, det betyder otroligt mycket för mej !

Ha en underbar dag allihoppa ! =)

Kraaamar i massor !!


Pysseldag

Idag har jag varit ledig, jätte skönt har de vart ! Jag har gått och småpysslat heeela dagen med massa olika saker, först strök jag tvätten som blev klar i natt sen åkte jag en snabbis till Plantagen för att handla blommjord och lika olika blommor både till köket och till altanen. När jag var klar med det så var det dags för lite lunch, då det blev pasta & makrill... smaskens ! Sen har jag bara legat ute i solstolen resten av dagen och läst och sovit.

I kväll ska jag promenera upp till gymmet för lite spinning,det är verkligen time för att röra på sej nu när man har smitit undan det i snart 2 veckor nu,illa illa är vad det är !

Jag har ju lovat er lite bilder så här kommer dom...


Blommorna inne




Dynlådan   ....




Solstolen  ...



Jag är verkligen supernöjd så nu ska bara en vägg upp så man kan sola ostört eftersom gångbanan nästan går bredvid altanen men det ska vi kolla på i sommar om vi kan lösa, fortsättning följer =)

Lite av varje

Idag jobbar jag och vädret är tyvärr inte riktigt som det var igår utan det är ganska mulet och lite små kyligt så det var bara att ta på sej mer kläder idag, får verkligen hoppas att vädret vänder i morgon när jag är ledig så man kan få ligga i solstolen hela dagen och njuta . Annars händer det inte så mycket mer idag, det blir att åka hem och lägga sej i soffan för att kolla repriserna på dom program som jag missade i veckan, sen kommer One Tree Hill och Gossip Girl ikväll och det får inte missas ! =)

Jag ska ta lite kort i morgon oxå har jag tänkt på våra solstolar så ni får se hur det blev,ni får gärna påminn mej om jag skulle glömma detta. =)

Mattias åkte idag oxå så nu dröjer det en hel vecka tills vi ses igen, men jag måste faktist säga det att detta system fungerar väldigt bra man har väl vant sej nu antar jag .

Tyvärr ryker bilen nästa helg dock plus att Mattias ska vara borta 2 veckor nästa gång han åker så det kommer nog att kännas kan jag tro så det blir att bunkra upp med allt som kan tänkas behövas så jag inte behöver konka grejjer på bussar och spårvagnar, men det löser jag när denna dag kommer. Än så länge har jag bilen hemma, visserligen ska jag inte använda den för mycket eftersom den ska säljas men behöver jag göra någonting akut så är det ju skönt att den står där på uppfarten till ens förfogan.
 
Nä,nu är det dax för lite frukost !


långpromenad och jobb

Idag ska jag promenera upp till golfen och sen ska jag iväg till jobbet. Åååå det kommer det bli riktigt varmt ute idag ! Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på fåglarna ute som kvittrar så glatt, det är verkligen VÅÅÅÅR NU !! Vi var iväg igår  och köpte solstolar, dynor och dynlåda så jag ser fram emot att få börja använda dom snart kan jag lova ! Jag lovar att lägga ut lite bilder snart oxå så ni andra får se hur dom ser ut =)

Annars händer det inte allt för mycket,det är ganska lugnt, vi har fått den lilla bilen såld föresten så den ska hämtas nästa helg ( tror jag det var =( men men nu är det ju vår och snart är sommaren här så jag överlever, det kommer inte gå någon nöd på mej men och andra sidan så blir man ju tvungen att börja planera sina inköp och man kommer inte kunna åka och hälsa på folk lika spontant kanske men det kommer att ordna sej, allt löser sej ! =)

Nä, nu ska jag stänga ögonen en timme till innan jag ska börja göra mej i ordning !

Ha en riktigt underbar helg nu allesammans och njut riktigt mycket av det goa vädret ! =)

en ledig dag i solen

Idag är jag ledig, solen skiner och fåglarna kvittar kan det bli bättre tro ??? Nä,det tror jag inte ! =) Så idag ska jag städa lite inne och sen under eftermiddan så ska jag sitta ute och läsa min bok och bara njuta ! Jag har kommit på det att jag är en klassisk livsnjutare, jag njuter verkligen av exakt ALLT  ( nästan i allafall =) Men det är ju det ska vara, eller hur  ?

Mattias ska tvätta den lilla bilen och sen kommer det en och ska titta på den så jag antar att detta kommer gå fort och det är ju lika bra det, för ska man sälja en sak så ska det ändå gå undan annars kan det vara .

Vad gör ni andra en dag som denna ? Lämna gärna ett kommentar och berätta vetja ! =)

Nä,nu ska jag sätta igång med städningen så jag kan gå ut och sätta mej i lugnan ro =)

Ha en underbar dag alla nära och kära !

work,work,work...

Jaha,då var denna långledighet över och jag är tillbaks på jobbet igen men jag måste faktist säga det att det känns riktigt kul att vara tillbaks igen, sen om det är våren som gör att man är lite piggare eller om det är ledigheten som gör att man känner sej lite fräschare...,. aja det är kanske en mix av dom båda vi säger så i allafall =)

Anyway, när jag kom till jobbet så satt det lite semestertiden som skulle spikas så jag har satt upp mej på några stycken men för att inte ta på mej för mycket och riskera att jag måste ringa in folk på dom passen som jag har antagit mej så ska jag inte ta på mej för mycket för det är jag annars expert på att göra och eftersom jag har gått in i väggen en gång förrut så vill jag inte göra samma misstag igen så jag avvaktar och ser om några andra av mina arbetskollegor som vill ta några pass oxå.

Sen på de senaste planeringsdagen så berättade min chef att det fanns en annan brukare som man kunde få hoppa in hos några timmar i veckan så det är lite så att jag funderar på att pröva hos den här andra mannen, men det är lite mer jobb än det är hos han jag har hand om nu men visserligen så är det ju inte någon nackdel så men det är lite mer tungre lyft och lite mer hygien att sköta plus att han röker inne, vilket jag inte är helt positiv till så jag vet inte än hur jag ska göra, vad tycker ni att jag ska göra ?

Men det ser ut som jag kommer jobba en del i sommar i allafall utöver mina egna pass så min älskade sambo kommer säkert bli lycklig,  dock kommer det bli mest pass som är mellan 9:45 - 15:15 så det är ju helt okej, då är det inte för tidigt som man måste stiga upp och man slutar inte för sent heller,perfekt !



Hemmagöra

Idag var det tänkt att Helen och Filip skulle komma förbi på en fika men hon fick lov att vara hemma istället så vi ska ta det nån annan dag istället. Så istället så fick jag fönstrena tvättade och Mattias har bytt däcken på den lilla peugeoten så nu sitter sommardäcken på äntligen ! =)


Annars händer det inte så mycket idag,just för tillfället sitter jag och tittar på en film som heter LIVET FRÅN DEN ANDRA SIDAN, den handlar om en kille som dör i sju minuter under en operation och när han vaknar så kan han se spöken så han blir tvungen att hjälpa en död man att bryta upp hans exfru som ska gifta sej, den är lite rolig men även lite allvarlig..värd att se i allafall =)


Annars är jag trött som få idag så det blir kanske middagslur så fort filmen är färdig...


Söndagsmys framför tven..

I kväll har vi grillat och jag har bakat en smarrig kladdkaka som jag toppade med blandade bär och grädde bredvid, jag tänkte sukta er med en liten bild på hur den såg ut... snällt va ? =)








Så här blev det oxå på uteplatsen när utemöblerna kom på plats....




 Ha en forsatt trevlig Söndag kväll ! =)

en lugnare dag

Idag har vi inte gjort mycket, jag har städat lite i största allmänhet och funderade på om jag skulle upp till gymmet och köra lite pump men jag hoppar det och går upp i morgon istället och kör Spinning, de blir bra de =)

Och nu sitter vi och tittar på tve och har inte mycket för oss, en typisk Söndag helt enkelt . Det är skönt med en sån dag ibland,man behöver det i mellanåt, eller hur ? =)

Aja,jag har tyvärr inte så mycket att berätta för tillfället så detta får helt enkelt räcka.

Ha en fortsätt trevlig Söndag !

en fullspäckad dag

I morse var jag upp till gymmet och körde spinning och det var hon som jag berättade om förrut, hon som jag inte tyckte så mycket om som instruktör men nu måste jag faktist ändra uppfattning och säga det att hon är otroligt bra och man kör verkligen ut sej totalt på hennes pass, verkligen jätte skönt !

Efter spinningen blev det lite fixande här hemma med tvätt och annat och i eftermiddag har vi vart och lämnat in gräsklippan på Bauhaus och oljat in utemöblerna så nu är dom jätte fina ! =) Så i morgon kan vi ställa upp dom på altanen och bara njuta men än är det lite kallt ute tycker jag men snart så är det MAJ ,LÄÄÄNGTAR ! =)

I kväll ska vi grilla och så blir det Robinson,så det ska bli mysigt ! =)

I morgon funderar jag på att gå upp till gymmet och köra pump men jag har inte bestämt mej än för Mattias frågade om jag ville hänga med upp till golfen och gå en runda så det blir att bestämma sej i morgon.

Hoppas ni andra har en riktigt mysig Lördag kväll !


Dejt,jobb och lååångledigt !

Igår jobbade jag men det var mitt korta pass så det var skönt men innan dess så var jag hem till Helen och pojkarna och fikade, alltid lika kul att träffa dom !

Jag tog även kamran med mej så jag passade på att ta lite kort på dom små godingarna ....


Robin.....




..... och Filip




Nu är jag äntligen långledig oxå så jag och granntanten ska iväg till Plantagen vid tio tiden och gå och strosa lite,de blir kanske en fika oxå. Så innan vi ska iväg så måste jag hinna damsuga och sätta på en tvätt så det är bara att sätta igång antar jag !

I natt kommer älsklingen hem oxå, det ska bli riktigt skönt att få hem han så i morgon ( Lördag ) ska vi på eftermiddan ställa ut utemöblerna och fixa dom sen blir det grillning på kvällen och naturligtvis Robinson !

Nä,dax att sätta igång ! Ha en underbar Lördag !  =)

en lugn kväll

Planeringsdagen gick bra och det var tänkt att jag skulle gå upp och spinna ikväll men jag är sååå jäklans trött så jag hoppade det, utan de får bli ett pass på Fredag istället...

Så ikväll har jag ägnat mej åt att kolla kurser på nätet men tyvärr går dom flesta på helfart och dagtid,vilket i sej inte är något problem eftersom jag jobbar kvällar men eftersom man har massa tentor, inlämningsarbeten mm så vete tusan om man fixar det... eller vad tror ni ?

Jag känner i allafall att jag behöver en utbildning om jag ska fortsätta inom vården ( och jag antar att jag kommer att göra det ) för att jag vill hjälpa människor och jag vill göra någon förbättring i andra människorsliv ( oj,så djupt de där lät ) ! men ni fattar säkert vad jag menar =) Men vi får se vad som händer,antingen så kommer jag in eller så kommer jag inte än och då får man hitta på något annat... vad nu det skulle vara ???

Aja,det löser sej,det gör det alltid ( för det mesta i allafall =) * haha, nu vet jag att jag har varit tillsammans för länge med Mattias när jag säger att " allt kommer att lösa sej " för det är det som han alltid säger och jag brukade säga till han att jag hatar det ordet, vilket jag inte verkar göra längre =)

Nä,nu är det tve för hela slanten, ha en underbar Onsdagskväll everybody !

planeringsdag = ångest !

Ush,idag har vi planeringsdag och igår när jag tänkte på det så kändes det inte så farligt men i morse när jag vaknade så höll jag nästan på att gå och kräkas när jag tänkte tanken ... Varför ska det vara så här ??? Varför ska jag må dåligt av att gå på mina egna jobbmötet när ingen annan har av mina kollegor har detta besvär ???! Det är ju bara idiotiskt .. Mattias sa igår kväll när vi pratade att skit i när det pikas och sägs grejjer och jag ska verkligen försöka göra det idag, som tur är så vet chefen hur jag känner nu och det är verkligen skönt !

Det har regnat här nere i natt och när jag tittade på på altanen så låg det vita pölar av olja, ( hmm, Mattias, vad betyder nu detta ??? Jag trodde att oljan hade sjunkit ner i träd men tydligen hade den inte gjort det... Faaan !



                                                     

                                                            


Aja,nu ska jag gå och göra mej i ordning för att åka, ha en underbar dag !

movie time !

Nu har jag varit till MediaMarkt och handlat 2 filmer, den ena är en komedi som heter The Women ( Therese,jag tror att det kan vara något för dej =) och den andra är Philadelpha med Tom Hanks där han spelar en homosexuell man som får reda på att han har aids, visserigen har jag sett den redan men det var för flera år sen plus att jag har tänkt på den här filmen ett tag nu så därför slog jag till på den =)
 




" The  Women" handlar om ett gäng framgångsrika kvinnor på Manhattan som lever ett riktigt lyxliv med allt vad det innebär, lite om "Sex And The City ".
 
Så denna eftermiddag blir bänkad i soffan med dessa 2 filmer och en bunke popcorn, då kan man verkligen säga att man är ledig, eller hur ? =)


Blommigt värre !

Jag slank in på Plantagen oxå på vägen hem från Bauhaus och köpte hem lite Panseér som man dels hänger upp i fasaden och som jag planerade i krukan på framsidan. Jag har planerat att åka med en av våra grannar på Fredag förmiddag oxå så då får jag köpa lite till baksidan oxå som jag kan planera så fort golvet har torkat.

Dom sa på Bauhaus att jag kunde torka av det överflödiga oljan med en trasa så jag började lite med det tills jag insåg att detta är inte heller rätt och nu har nästan all olja försvunnit får hoppas bara att det inte blir  för kletigt men Mattias trodde inte att det skulle bli det när det väl har torkat in, får verkligen hoppas att han har rätt !






Så här blev blommorna som jag planterade ....








..... Och så här ser dom ut som jag hängde upp på krokarna...















Stackars Skrållizen vill ut !



Baaaara några timmar till Sötnos, sen får du gå ut igen ! =)


Så där ja !

Nu är jag är jag äntligen helt klar ute på altanen men det ser inte helt okej ut så jag måste åka till Bauhaus och fråga om jag har gjort rätt för oljan sjunker inte ner utan ligger kvar, för igår så hade den övre sektions olja sjunkit ner när jag hade kommit till den nedre sektionens men får se vad dom säger, de ska kanske vara så där när man har haft penseln i blöt hela natten, haha !

Annars händer det inte så mycket,funderade på att åka till Plantagen och handla lite Pansér men jag tror jag avvaktar lite med de, så det får bli en lugn dag hemma istället =)

första strykningen gjord...

Så där ja.nu har jag varit duktig och oljat in altan deckat så nästa omgång får bli i morgon igen,stackars Skrållan kommer inte bli glad på mej när hon förstår att hon måste vara inne i morgon oxå,får väl vara extra snäll mot henne då så hon inte hatar mej allt för mycket.haha !






Så här såg de ut när jag blev klar....







Fint va ?? =)

Äntligen ledig !

Nu har jag jobbat min mastodont-helg och den är ÄNTLIGEN över !!!! Så idag har jag tänkt att olja in altanen men funderade på att göra det i eftermiddag så att Skrållan kan få vara ute lite under dagen men nu sitter hon här nedanför mej och myser så jag vete tusan om hon är så sugen på att vara ute, eller jo om jag går ut och är ute i trädgårn så tycker hon att det är jätte kul att vara ute annars så så springer hon mest ut och in hela tiden,hon är sällskapsjuk vår misse haha !

Men förutom oljningen så har jag inget mer planerat för dagen och det är såååå skönt att få känna så ! Huset är städat, tvätten tvättad och stryk så jag skulle egentligen kunna gå och lägga mej några timmar och vila men då är väl risken att man blir outhärdligt seg resten av dagen och det är nog inte värt det.

Jag har inte tänkt att träna idag heller utan det kommer bli Spinning Onsdag, Fredag och Lördag perfekt de !

Nä,hörs senare !

HoppHopp !!


Påskfin !

Ja just de ja, jag la ju aldrig in bilderna på kläderna jag köpte i veckan, så det gör jag nu.





Alla kläder är från H&M.


Finfint värre =)


Påskmiddag och trevligt sällskap

Igår var vi som sagt hem till LIsbeth ( Mattias mamma ) på lite påskfirande med massor av jätte god mat ! På bordet stod det räkor, sil av alla dess slag, lax till min stora förtjusning, jansson´s, olika såser av alla dess slag. Allt var sååå gott ! Vi kom lite tidigare eftersom Mattias plockade upp mej på jobbet.


Tyvärr glömde jag kamran hemma så jag kunde dessvärre inte ta några kort ( är tyvärr otroligt dålig på att komma ihåg sånt,får verkligen bättre mej på den punkten ! =)

Men i allafall... vi blev otroligt mätta och belåtna hela gänget och det var jätte skönt att få komma hem och byta till mjukisbyxor och krypa ner i soffan med magen full av godsaker  =)

Idag är det jobb som gäller, men slutar 9:45 i morgon bitti, så det ska bli skönt att få kommma hem då och bara vara !

Nä, vi höres ha en underbar Påskdag everybody ! =)

Påskafton !

Inte för att jag går in så fasligt mycket på att fira påsken och påskpynta men det är i allafall kul att det händer något och att man får en anledning att klä sej lite fint, så efter jobbet idag ska vi hem till Mattias mamma och äta lite påskmat, hans bror, kusin och moster kommer oxå så det kommer bli riktigt trevligt ! Det var några månader sen sist som vi sågs,så det är verkligen på tiden igen ! =)
 
Jag har planerat att ha på mej min nya jeanskjol, svart tröja,svarta strumpbyxor och en rosa tröja ovanpå. Berättade jag det att jag hade tonat håret igår ??? Ja,men de gjorde jag och det blev helt okej för att vara första gången och för att vara mej,hehe Men eftersom jag bara skulle ha i svart färg så kunde jag ju egentligen inte misslyckats,eller hur ?? Men jag såg ett grått hårstrå som jag hade missat men de syntes inte så  mycket ändå, så nästa toning får jag väl göra om kanske 1 månad eller nåt sånt. =) Oj,nu såg jag precis att jag måste raka benen oxå, jösses så dom ser ut, illa illa ! =) hehe Men man blir ju lite mer medveten om såna saker nu när det börjar bli sommar och man börjar ha på sej lite lättare kläder, eller hur ?

Men än så länge är jag fast på jobbet och han jag jobbar för vaknade vid fem i morse men han fick snällt gå och lägga sej igen så vi steg upp kl sju istället, någon måtta får de väl vara även när man jobbar,eller hur??

Ikväll är det Robinson igen, LÄÄÄNGTAR ! Jag tycker årets program är riktigt bra måste jag erkänna för i vanliga fall så brukar jag inte tycka om sån här underhållning men detta året känns det lite annorlunda. Älsling ! glöm inte att spela in ROBINSON innan du åker hit ! =)



75 minutes in heaven !

Idag har jag varit duktig och promenerat upp till gymmet och spinnat I HELA 75 MINUTER !  Visserligen är ju det inte så stor skillnad på 60 minuter och 75 minuter men ändå och så får man ju inte förglömma det underbara vädret, att man går upp och spinnat trots att solen skiner och det är över 15 grader ute,det är ju oxå ett plus poäng,hehe=)

Just nu är jag på jobbet och har börjat att tona håret men naturligtvis så gjorde jag fel trots att jag läste anvisningarna flera gånger så istället för att hälla i hälften av flaskan i håret första omgången så hällde jag i allt så nu får jag se hur detta blir,men det är ju ändå svart färg så det kan ju inte bli så illa i allafall,haha=)

Jag är vrålhungrig oxå så jag ska nog gå och värma min mat så fort håret är färdigt =)

Hööööörs seeeenare !

Grillkväll

Nu har vi precis kommit hem igen från lite vardagsshopping, vi har varit till Coop och storhandlat, Plantagen för att handla medel för mossa som ska sprutas på gräsmattan och sen till Bolaget för att handla lite gott till kvällen för ikväll har vi planerat en grillkväll och lite smått och gott ! Vädret är helt underbart gott ikväll,det känns verkligen som det är vår nu så varför inte inviga våren med en grillafton ?? =)

Sen gäller det ju att passa på ikväll för resten av helgen kommer jag att jobba så då kommer det inte bli nånting annat nästan än det, jo vi ska hem till Lisbeth på Lördag och äta lite Påskmiddag vilket kommer bli trevligt =)



GLAD PÅSK TILL ER ALLA !


Omförvandling

I går var jag in till stan och shoppade lite,det blev en jeanskjol, svart tröja och en rosa lite tjockare kofta ( eller vad man ska säga =)  Jag mötte även upp Helen och pojkarna och så gick vi och åt lunch sen blev det lite mer affärshopping så vid halv 3 tiden var vi nog klara. På kvällen åkte jag upp och spinnade 60 minuter,det var otroligt skönt ! Jag fick även med mej grannen,hehe alltid trevligt med sällskap =)

Idag ska jag upp och klippa mej för nu ser jag ut som en vet-inte-vad i håret ! Det är riktigt illa kan jag säga, jag fattar inte varför man väntar tills det är riktigt akut innan man gör något åt det,visst är det dumt ?!

Annars vet jag inte riktigt vad som händer, men nånting mer ska det väl bli =)

Nä,dax att hoppa i duschen =)

En liten lugnare dag idag kanske ??

Jag är fortfarande på jobbet men slutar 9:45 så det känns skönt men jag är hur trött som helst men det är ju svårt att sova när det blir så ljust ute på morgonen. Aja, det blir väl att lägga sej en stund på dan istället och det kan ju vara riktigt skönt det oxå. =)

Idag när jag kommer hem ska jag damsuga och tvätta golven och sen ta det lugnt resten av dagen, funderar på om jag ska träna ikväll eller kanske nu på dagen men det går nog inge grupppass på dan utan Spinningen är nog kl 19 ikväll och då kan det kännas lite trögt att gå upp och träna, så det får kanske bli ett gympass på dan istället, får se hur jag känner mej sen men får sikta in mej på det i allafall =)

Jag återkommer med vad jag bestämde för =)

God natt !

Nu är det snart dax att lägga sej för natten och det ska bli såååå skönt ! För den här dagen har verkligen gott i ett hela tiden från halv nio i morse men i morgon ska jag bara städa lite inne och sen bara njuta av dagen...ååå vad jag längtar !=)

Aja,har som sagt inte mer att berätta utan detta får nog räcka =)


Sov gott !

En fullspäckad förmiddag

I morse så vaknade jag redan efter kl 7 men jag låg kvar till klockan 8 sen bar det ut i trädgårn för att rensa klart rabeterna och så har jag slipat altandäcket så Mattias håller på för tillfället och spolar av det för att i morgon ska det smörjas in med olja sen kan vi börja dekorera ute med blommor och grejjs !Läääängtar som bara den !


Vi har tänkt att köpa 2 solstolar till övredäck så man kan ligga där och gotta sej en varm sommardag och så ska jag köpa lite olika krukor och blommor som ska stå längs kantern runt om,ååå de kommer att bli sååå fint ! Rabaterna i trädgårn ska snart fyllas oxå, sista April har jag satt som datum då det är okej att börja plantera hej vilt =) Sen ska mamma köpa lite träd som vi ska sätta på olika platser för dom som fanns förrut togs bort tyvärr av huset förra ägare, lite dumt kanske men men så kan det vara ibland =)

Jag vet inte om jag skrev om vad vi gjorde igår... hmm,aja får göra det  nu då. Jo,vi var upp till golfen och tog en 18-hålls runda tillsammans med Micha, meeeen så det blåste då !! Helt galet !! Så igår var man sååå trött i benen och kroppen, det kändes som ett 60 minuters spinningpass inte var nånting i jämförelse med detta men motion fick man iaf och det var ju bra eftersom jag inte har varit upp till gymmet på hela helgen pga allt jobb som skulle göras ute men nu är som sagt grovgörat klart och man kan snart bara ägna sej åt all inredning, JIPPI !=)

Nu är det snart dax för bege sej till jobbet men jag skriver väl nåt lite senare kanske annars får ni alla ha en supertrevlig Måndag !


updatering

Det hanns med både lite trädgårdsarbete och och så följde jag med Mattias upp till golfen men jag hängde bara med dom första 9 hålen för att sen åka hem och fortsätta ute. Så nu har jag krävt klart för rabatterna och så har jag börjat att rensa på dom ställen som behövdes men jag har några ställen kvar som jag får ta i veckan om jag inte hinner med det i morgon för jag ska eventuellt följa med ut på en golfrunda men aja,det visar sej=)

Nu sitter vi och tittar på Robinson 2009, får se sen om det blir att lägga sej efter det.

Aja,nu har jag inte så mycket mer att säga så detta får nog räcka för denna gång .




God Natt !


Undrar sa flundra ??

Idag har jag några få alternativ att välja i mellan ....

1. Göra klart ute i trädgårn ( trots att det är dimmigt och dassigt )

2. Åka och Spinna ( för det skrev jag ju att jag skulle göra i förra inlägget ) dock tänkte jag att om jag ska vara hemma och grejja i ute så kanske jag inte behöver springa upp till gymmet för då kan detta vara dagens träning )

3.  Inte göra nånting av dom ovanstående och bara njuta av min lediga helg för visst, det har man väl gjort sej förtjänt av,eller hur ??

Nja,det här blir en svår nöt att knäcka men än så länge har jag någon timme på mej att komma fram till något vettigt =)

Annars är allt kanonens, Mattias bror kanske kommer hem idag på fika men det skulle vi höras om under dagen, hoppas ni andra har en trevlig helg med var ni än tar er för att göra !


Trött som en gnu !

Idag har jag jobbat dag, så klockan ringde vid 6:15 och eftersom jag somnade allt för sent igår så var jag inte riktigt fit för att gå upp denna tid men det blev bättre när jag kom till jobbet ( som tur var =)

Efter jobbet begav jag mej till gymmet och körde 60 minuters medel Spinning och det var riktigt skönt ! Faan,vad härligt det känns sen när man ska börja varva ner på cykeln och stretcha då känner man sej verkligen duktig ! Jag har dock tänkt att göra Spinning i morgon oxå eftersom jag ska ligga på 3 pass i veckan men jag får lite sovmorgon i allafall  =)

Så när jag kom hem från träningen så gjorde jag en gurk-och fetaost sallad, jätte god var den ! Men nu börjar jag bli bra seg så jag funderar faktist på att krypa ner i sängen redan, jag tror att jag behöver det efter den här långa dagen som har varit =)


Mattias kommer hem i natt oxå,så det ska bli lika trevligt som vanligt =)


Nä, Natti Natti med er alla hoppas ni har en trevlig Fredag kväll !

Kraaam !

illamående = Svårt att somna ?

Jag la mej i sängen redan vid 8 tiden ikväll för jag satt och jäspade som tusan i soffan så jag tänkte att somnar jag så är det ju skönast om man gör det i sängen, men icke då ! 3 timmar senare och fortfarande vaken, suck ! Sen mår jag fruktansvärt illa och har ont i magen men jag kollade min agenda och mensen ska komma i övermorgon så nu är det bara att HÅLLA ALLA TUMMAR  att den inte kommer så jag slipper få massa falska förhoppningar hela tiden !
ÅÅÅÅ,jag vill sååååå gärna vara gravid nu så jag tror att jag håller på att dööööö !! Men de kommer när det kommer och vi gör så gott vi kan, så för eller senare så kommer vi att få bli föräldrar,det är jag bombsäker på !



Aja,jag har egentligen inge vettigt att skriva förtillfället så jag antar att jag avslutar här innan du somnar av tristess,haha!

GOD NATT ALLA UNDERBARA NATTSUDDARE !

En mysig dag

I morse åkte jag hem till Helen och pojkarna en sväng och blev bjuden på några kopp tea och fika, det var såååå kul att få träffa dom igen =)

Sen en sväng till Bauhaus och köpte trädgårdshandskar 2 par för 60 kronor, helt okej va ?? =) Så nu har jag under eftermiddan grävt upp en hel länga som jag ska plantera krasse i ( det är såna där blommor som hänger över rabattern för er som inte känner till dom =) och sen började jag på den andra delen som ska rötas om men jag blev inte klar så jag får fortsätta i helgen när jag är lediga och antagligen så kommer Mattias vara ute och spela golf nån av dagarna så då kan jag passa på att rensa klart rabatterna då och kanske plantera ner en och annan blomma om det vill sej, men det är fortfarande lite väl kallt än så jag antar att jag får vänta nån vecka till i allafall .

Hade tänkt att spinna ikväll men nu är jag helt slut i kroppen och hur trött som helst så jag hoppar det och tränar i morgon istället, huvudsaken är att jag tränar 3 gånger i veckan.

Dom senaste dagarna har jag mått väldigt konstigt ,så jag håller tummarna för att det kan vara nåt i magen som grorr men jag vågar inte riktigt hoppas för mycket heller för då blir man bara så besviken när mensen kommer, men en tumme kanske man kan få hålla i allafall, eller hur ?? =)

Ja,just de ja.. min mobil är trasig nu för jag råkade tappa spaden på den när jag var ute och grävde så nu sitter jag och väntar på att Mattias gamla mobil ska laddas klart så jag kan använda den, får verkligen hoppas att den funkar för annars kommer jag vara mobillös ett bra tag framöver ! =(

Vi hörs senare !


HoppHopp !

Trädgårdsarbete

NU har jag äntligen kommit hem från jobbet och sitter funderar på vad jag först ska börja med, frukost eller dusch... det får nog bli frukost för min mage donar som bara den ! Jag ska ju träna idag men jag har inte bestämt mej om jag ska spinna ikväll eller nu kl 12,det är ju ganska skönt att ha det gjort så man har resten av dagen ledig sen och kan fixa ute,  så det får nog bli så... träning först och sen trädgårdsarbete =)

Jag kommer ta lite bilder på mitt arbete ute sen när jag är färdig så ni får se vad jag har gjort... inte för att jag är någe mästare direkt men man lär sej ju något nytt hela tiden,eller hur ?? hehe=)


RSS 2.0